nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar...sorunum şu..dün evdeki internete wi fi ile bağlanabiliyodum..bugun tekrar açtım ağı görüyo bilniyor diyor tıklıyorum bağlanıyor yazıyor hemen silinip biliniyor şeklinde kalıyor..silip tekrar yükledim ağı olmadı...çözüm önerisi olan?

tarayicıdanmı giriyosun

irfanakyildiz

Üye
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tarayıcıdan ayarlar+ genel+her zaman sor yap çık.bıldırım barını asagı kaydır wifıyı açınca şebekenın uzerınde baglantın gorunur ordan wlanı sec okeyle

Violonist

Üye
telefonumdan burada ve şimdi uygulamasını silemiyorum. Nasıl sileceğimi söylerseniz sevinirim. (daha önce sormuştum ama sorum silinmiş! herhalde)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yüklemelerde varsa silersın

irfanakyildiz

Üye
tarayıcıdan ayarlar+ genel+her zaman sor yap çık.bıldırım barını asagı kaydır wifıyı açınca şebekenın uzerınde baglantın gorunur ordan wlanı sec okeyle

her zaman diye bi secenek yok bende...gerektiğinde sor internet ve kategorisiz var internet yaptım gene olmadı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kategorıssizı sil gerektıgınde sor yap.arkadaşım

Buğra60

Buğra60

Üye

dostum resimde bi sıkıntı olabilir galeriden bak varmı diye

Resimle ilgili bi sıkıntı yok sadece kilit ekranında böyle oluyor. Normalde Nokia Bubbles kullanıyorum ama bir şey denemek için telefondan kaldırmıştım tuş kilitleyince bununla karşılaştım. Dedim ya bi sorun yok ama beni rahatsız etti. Neyse, zaten herkeste öyleymiş. :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Resimle ilgili bi sıkıntı yok sadece kilit ekranında böyle oluyor. Normalde Nokia Bubbles kullanıyorum ama bir şey denemek için telefondan kaldırmıştım tuş kilitleyince bununla karşılaştım. Dedim ya bi sorun yok ama beni rahatsız etti. Neyse, zaten herkeste öyleymiş. :)
olabilir dostumm bende slide unlock kulandıgım için farketmedim :)

larten123

larten123

Üye
Herkese merhaba arkadaşlar
bende nokia c601 var ve ben bununla kendi internetime bağlanamıyorum fkt başkasınınkine bağlanabiliyorum int üzerine tıklayıp şifreyi yazıyorum ama wlan bulunamadı diyor nokia destek hattını aradım şifreleme türü wap olmalı ve 8 karakterli şifre olmalı diyor benim böyle fakat yine de bağlanmıyor yardım edin
Bu da videousu çektim ben:

[video=youtube_share;sSx5BrNoe5c]http://youtu.be/sSx5BrNoe5c[/video]

ssdonmez

Üye
Merhabalar,
Öncelikle kısa mesajdaki Türkçe karakter sorunu ile ilgili hiçbir yerde çözüm bulamadım, çözüm olarak sunulan bilgiler bende çalışmadı. Kesin bir çözümü var mı ?

Ekranda mesaj simgesi sürekli yanıp sönüyor, sanırım servis mesajı ama nereye kayıt edildiğini bulamadım, değilse bu nedir ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

larten123

larten123

Üye
Merhabalar,
Öncelikle kısa mesajdaki Türkçe karakter sorunu ile ilgili hiçbir yerde çözüm bulamadım, çözüm olarak sunulan bilgiler bende çalışmadı. Kesin bir çözümü var mı ?

Ekranda mesaj simgesi sürekli yanıp sönüyor, sanırım servis mesajı ama nereye kayıt edildiğini bulamadım, değilse bu nedir ?

Bende de mesaj simgesi yanıp sönüyor mesajlara bakıyorum hiç mesaj yok.

Ayrıca şöyle bir sorunum var:
ben bununla kendi internetime bağlanamıyorum fkt başkasınınkine bağlanabiliyorum int üzerine tıklayıp şifreyi yazıyorum ama wlan bulunamadı diyor nokia destek hattını aradım şifreleme türü wap olmalı ve 8 karakterli şifre olmalı diyor benim böyle fakat yine de bağlanmıyor yardım edin
Bu da videousu çektim ben:

[video=youtube;sSx5BrNoe5c]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sSx5BrNoe5c[/video]

lalezar___

lalezar___

Üye
kilid kodumu bilmıyorum bazen kilit kodu soruyor yazıyorum yalnış diyor fakat yalnış dediği halde bidaha sormuyor telefon acılıyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Merhabalar,

türkçe karakterler için mesajlar ayarlar orda karakter kodlaması var o indirgenmiş destektedir onu tam destek yap..

Mesaj simgeside sim hafızan dolu oldugu için yanıp sönüyor mesajlar secenekler sim mesajları ordaki mesajları sil

clupgizmo123

Üye
Öncelikle herkese selam 2 gün önce c6-01 aldım telefonun ekranında titreşim var genelde beyaz sayfa açılınca çok belli oluyor yada internette dolaşırken titreşim sadece ortadan başlıyor üst kısma kadar gidiyor bir kaç yerden duyduklarıma göre cbd kapasitif ekranda böle titreşimler oluyormuş sizce telde bir sorun mu var yoksa normal mi

yaren_dede

yaren_dede

Üye

türkçe karakterler için mesajlar ayarlar orda karakter kodlaması var o indirgenmiş destektedir onu tam destek yap..

Mesaj simgeside sim hafızan dolu oldugu için yanıp sönüyor mesajlar secenekler sim mesajları ordaki mesajları sil

indirgenmiş seçeneğini tam yapınca mesajların birkaç parça halinde gidebilir olduğundan daha uzun oluyor bazı harfleri kullanınca 50 karakter filan sayılıyor

gkyrn

gkyrn

Üye
kilid kodumu bilmıyorum bazen kilit kodu soruyor yazıyorum yalnış diyor fakat yalnış dediği halde bidaha sormuyor telefon acılıyor

aynı sorun bende de var ya tanımlı kilit kodu olmamasına rağmen açılışta soruyor ve ne yazarsan yaz kod hatası uyarısı verip buna rağmen sorunsuzca açılıyor.çözemedim yardım lütfen

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ne yazarsam yazıyım demişsin kilit kodunu degiştirmeyi denedinmi o zamanda hata veriyormu veya kilit kodunu biliyormusun eger bilmiyorsan vericeğim programı indir _ _ sonra sırasıyla 1-Bu sis dosyasını indirip telefonunuza yükleyin.
2- daha sonra kilit kodunu öğrenmek istediğiniz telefonun EMEI numarasını girin.
3-Programın size verdiği master kodunu not edin.Bu kodu da telefonun tel kilit kodu olarak kullanıp yeni bir şifre oluşturun. (Üstelik telde olduğu için ayak üstü bile kod sıfırlaması yapabilirsiniz.) alıntı yaptım başka bir siteden belki yardımı dokunur

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
indirgenmiş seçeneğini tam yapınca mesajların birkaç parça halinde gidebilir olduğundan daha uzun oluyor bazı harfleri kullanınca 50 karakter filan sayılıyor
bana hiç olmadı günde 200 msj falan atıyorum ayrıca indirgenmiş yapınca canım sıkılıyo yazamıyosun mesela sıkıntı oluyo :D

bagerhk

Üye
Ben nokia c6-01 anna kullanıyorum. Benim isteğim beep sesi olmayan ve sertifika hatası vermeyen bir arama kayıt programının eklenmesi. Telefona bir kere hack yaptım. Telefon kendi kendine açılıp kapanmaya başladı. O yüzden lütfen sertifika sorunu olmayan bir uygulama olsun. Teşekkür ederim şimdiden.........