nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır

Sponsorlu Bağlantılar

jakobs21

Üye
Arkadaşlar belle güncellemesini yaptıktan sonra telefondan (yeşil simgeli) yazılım güncellemesine giriyorum güncellemere girmiyor güncellemeler kontrol edilemiylr lütfen daha sonra tekrar deneyiniz yazıyor sizdede bölemi yardım edinnnn

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mobil veriyi actınmı bu esnada

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
Arkadaşlar telefon bazen donuyor dokunmatik ve tuşlar çalışmıyor çalışması için bataryayi çıkarıp takıyorum. Nden böyle donma var çaresi nedir. (belle yükledikten sonra donma oldu anna varken yoktu )

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tel hafızası yogun olabilir soft format atmanı tavsiye ederim

bagerhk

Üye
Nokia c6-01 anna telefonumda [ı]beep sesi olmayan [/ı]ve sertifika sorunu olmayan bir program istiyorum. Telefonuma hack yapmaya çalıştım. Fakat telefon sorun verdiği için kendiliğinden açılıp kapanmaya başladı. Bu yüzden sertifika sorunu olmayan bir program yüklenirse çok memnun olurum.......

polatangel

Üye

belle kullanıyorum anna tipi ekran koruyucu yüklemek istiyorum lütfen yardım!!!!!!!

seroerdo

Üye
Arkadaşlar herşeyden daha önemli bir konu var?bu usb'den şarjj engelleme konusunda yardımcı olacak,bu konuyu çözmüş bir arkadaş var mı :S

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bir zararı yokki!engelleyemezsin.

jakobs21

Üye
Arkadaşlar belle güncellemesini yaptıktan sonra telefondan (yeşil simgeli) yazılım güncellemesine giriyorum güncellemere girmiyor güncellemeler kontrol edilemiylr lütfen daha sonra tekrar deneyiniz yazıyor sizdede bölemi yardım edinnnn
ya internet açık olmasına rağmen güncellemelere girmiyor bide tel belle olduktan sonra arada donuo bazen restart atıyo

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ya internet açık olmasına rağmen güncellemelere girmiyor bide tel belle olduktan sonra arada donuo bazen restart atıyo

soft format atmanı öneririm

xmahmutx21

Üye
sertifika hatası sorunu nasıl çözülür hocam ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
teli hacklemen gerekir arkadaşım forumda konular mevcut

yaren_dede

yaren_dede

Üye

teli hackle özgürlüğü yaşa:D

Yalnız telefonu hack'lemenin kötü bir yani var, insanın her gördüğü programı lazım olmasada telefona kurası geliyor.
Heralde kurup sildiğim program sayısı 50 yi bulmuştur :)

SilentOne

SilentOne

Üye
tabi orasıda doğru oyuzden telefona flash atmak zorunda kalıyom

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Flash tam olarak ne işe yarar hiç merak edip araştırmadım çoğu konuyu biliyorum ama buna hiç bakmadım :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
flash sıfirdan sistem dosyalarını tele yüklemek oluyor saf ve temız teli ilk aldığın günkü gıbı oluyor kırık dosyasız,artıksız.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şimdi benim telefonda çok artık vardır ne zamandır bişeler yükleyip siliyorum flash atarsam temizlenirmi hepsi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
temizlenır belle yazılımını sıfırdan kurabilırsın

newgamer

Üye
Nokia C6-01 Belle kullanıyorum tüm güncellemeler mevcut fakat wireless ile igili sorun yaşıyorum. Sorun şu: Wireless ile bir bağlantıya bağlanmaya çalışıyorum şifreyi giriyorum bağlanıyor... diyor ama sonra hiçbir uyarı vs. vermeden hiç bağlanmamış gibi oluyor. Telefon ayarlarından orjinal ayarları geri yükle yaptım sonra bağlandı fakat birkaç saat sonra başka bir bağlantıya girmek istedim ama yine aynı sorun oldu şifreyi giriyorum hiç bağlanmıyor bir hata falanda vermiyor ne yapabilirim sorun nedir? Yardımlarınızı bekliyorum!