nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telinde güvenlık ve batarya koruma programları varmı

newgamer

Üye
f- secure diye bir program var ama telefonun kendinden yüklü sanırım ve hiç çalıştırmadım onun dışında bir program yok? aynı telefon ve belle kuzenimd var ama onda sorun olmuyor çözemedim bütün ayarlarda aynı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
wifıyı acıp wlana baglan şifrenı gırıp opera varsa ayarlar+gelışmis+baglantıyı wlan olarak seç

newgamer

Üye
wifıyı acıp wlana baglan şifrenı gırıp opera varsa ayarlar+gelışmis+baglantıyı wlan olarak seç

Valla kardeş birşey anlamadım! Opera derken int. tarayıcısındna bahsediyoran kullanmıyorum! Şimdi evde kablosuz internet yok bende kablolu kullanıyorum ama dışarıda cafelerde veya başka yerlerde işte wifi yı açıyorum liste şeklinde geliyor ağlar girmek istediğime tıklıyorum şifreyi giriyorum şifrede yanlışlık vs. yok ama direk atıyor hiç girmemiş gibi oluyorum. Orj. telefon ayarlarını yükledim o şekilde hata ortadan kalkmıştı ama sonra hiçbir ayar vs. yapmadım birkaç saat sonra yine aynı şekilde oldu!

newgamer

Üye
Sorunumu çözdüm birkaç gün önce günelleme olarak Microsoft apps yüklemiştim ama sonradan telefondan üstüne basılı tutup kaldır demiştim tek tek hepsini kaldırmıştım. Ne alaka bilmiyorum ama şimdi suite üzerinden programları geri yükledim sorun düzeldi!

ftyçatalca

Üye
c6-01 belle var belle yi yükledikten sonra gönderdiğim mesajlari 3-5 Mesajda bir giden kutusuna gonderiyor. Microsoft apps uygulamalarını kaldır düzelir dediler kaldırdım düzeldi fakat sonra yeniden başladı. Anna da böyle bir problem yaşamadım hiç. Lütfen bi yardımcı olun

kurtbey00

Üye
program ve oyun yukledım ama sılmeyı bılkmıyorumm nasıl ve nereden sılebılırım komple kalıcı olarakk telefonu rahatlatmak ıcın bıraz donuyoo bazen bazende dokunmatıgı dokundugum halde algılamıyor, algılıyordaa bazen oluyor bu durum ..! yukledıgım uygulamaları nereden sılebılırım yardımm ... !

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
program ve oyun yukledım ama sılmeyı bılkmıyorumm nasıl ve nereden sılebılırım komple kalıcı olarakk telefonu rahatlatmak ıcın bıraz donuyoo bazen bazende dokunmatıgı dokundugum halde algılamıyor, algılıyordaa bazen oluyor bu durum ..! yukledıgım uygulamaları nereden sılebılırım yardımm ... !

ayarlar+yüklemele'e gir yüklu uygulamalar listesı sıralanır ordan uzerıne basılı tutarak kaldırabilırsın

MetinÖztürk

Üye
merhaba benim sarjım inanılmaz az gidiyor. Whatsapp kullandığım için telefon hep mobil veri bağlantısı açık ama günde 2 kez şarj ediyorum bunun bir çözümü var mi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
whavsapp çok şarj yer arkadasım 3g açıksa kapat

fenerli5858

fenerli5858

Üye
Ben telefonda bildirim çubuğunu bazn aşşağı çekemiyorum ancak menü tuşuyla uğraşınca biraz, kendiliğinden aşağı inio bn çekmeden acaba bu yazımsal bi sorunmu yoksa donanımsal bi yardım ederseniz seviniirim

ftyçatalca

Üye
ayarlar >yüklemeler>yüklü uygulamalar. Yüklü uygulamaların listesini göreceksin istediğin uygulamaları kaldırabilirsin.
Veya istediğin uygulamanın üstüne basılı tutup kaldırı seç uygulama sılinir

---------- Eklendi @ 03:52:08 ---------- Yazıldı @ 03:45:20 ----------

c6-01 belle var belle yi yükledikten sonra gönderdiğim mesajlari 3-5 Mesajda bir giden kutusuna gonderiyor. Microsoft apps uygulamalarını kaldır düzelir dediler kaldırdım düzeldi fakat sonra yeniden başladı. Anna da böyle bir problem yaşamadım hiç. Lütfen bi yardımcı olun

biri yardımcı olabilirmi acaba? Hiç kimsenin bu konu hakkında bi bilgisi yok mu ? Lütfen bi yardımcı olun arkadaşlar

maxiairdynamic

Üye
Öncelikle iyi günler hepinize
Dün işletim sistemi symbian belle telefonuma hard format attım ..telefon sıfırlandı hiçbir
uygulama
kalmadı.
uygulamaları
tekrar nasıl geri getirebilirim ..
uygulamalar
nokianın
kendi orjinal
uygulamaları
.yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler

ftyçatalca

Üye
Öncelikle iyi günler hepinize
Dün işletim sistemi symbian belle telefonuma hard format attım ..telefon sıfırlandı hiçbir
uygulama
kalmadı.
uygulamaları
tekrar nasıl geri getirebilirim ..
uygulamalar
nokianın
kendi orjinal
uygulamaları
.yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler

microsoft apps, f-secure , font magnafier. gibi uygulamalarımı kastediyorsun

maxiairdynamic

Üye
yok adobe reader. magaza ovi .sürüş. haritalar gibi uygulamalarim silindi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Ben telefonda bildirim çubuğunu bazn aşşağı çekemiyorum ancak menü tuşuyla uğraşınca biraz, kendiliğinden aşağı inio bn çekmeden acaba bu yazımsal bi sorunmu yoksa donanımsal bi yardım ederseniz seviniirim

yazılımsaldır

---------- Eklendi @ 21:11:43 ---------- Yazıldı @ 21:08:25 ----------

yok adobe reader. magaza ovi .sürüş. haritalar gibi uygulamalarim silindi

flashla belleyi yeniden yüklemen gerekır