wifıyı acıp wlana baglan şifrenı gırıp opera varsa ayarlar+gelışmis+baglantıyı wlan olarak seç
peki telefondakiler silinirmi ?temizlenır belle yazılımını sıfırdan kurabilırsın
peki telefondakiler silinirmi ?
Silinir .
peki telefondakiler silinirmi ?
program ve oyun yukledım ama sılmeyı bılkmıyorumm nasıl ve nereden sılebılırım komple kalıcı olarakk telefonu rahatlatmak ıcın bıraz donuyoo bazen bazende dokunmatıgı dokundugum halde algılamıyor, algılıyordaa bazen oluyor bu durum ..! yukledıgım uygulamaları nereden sılebılırım yardımm ... !
ayarlar >yüklemeler>yüklü uygulamalar. Yüklü uygulamaların listesini göreceksin istediğin uygulamaları kaldırabilirsin.program ve oyun yukledım ama sılmeyı bılkmıyorumm nasıl ve nereden sılebılırım komple kalıcı olarakk telefonu rahatlatmak ıcın bıraz donuyoo bazen bazende dokunmatıgı dokundugum halde algılamıyor, algılıyordaa bazen oluyor bu durum ..! yukledıgım uygulamaları nereden sılebılırım yardımm ... !
c6-01 belle var belle yi yükledikten sonra gönderdiğim mesajlari 3-5 Mesajda bir giden kutusuna gonderiyor. Microsoft apps uygulamalarını kaldır düzelir dediler kaldırdım düzeldi fakat sonra yeniden başladı. Anna da böyle bir problem yaşamadım hiç. Lütfen bi yardımcı olun
Öncelikle iyi günler hepinizeuygulama
Dün işletim sistemi symbian belle telefonuma hard format attım ..telefon sıfırlandı hiçbir kalmadı.uygulamalarıtekrar nasıl geri getirebilirim ..uygulamalarnokianınkendi orjinal uygulamaları.yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler
Ben telefonda bildirim çubuğunu bazn aşşağı çekemiyorum ancak menü tuşuyla uğraşınca biraz, kendiliğinden aşağı inio bn çekmeden acaba bu yazımsal bi sorunmu yoksa donanımsal bi yardım ederseniz seviniirim
yok adobe reader. magaza ovi .sürüş. haritalar gibi uygulamalarim silindi
yok adobe reader. magaza ovi .sürüş. haritalar gibi uygulamalarim silindi