nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır

Sponsorlu Bağlantılar

salihk

salihk

Emekli Yönetici
Benim c6 da bu sabah bi sorunmu desem bi olaylar var ama çözemedim mesela web e girdim web i kapattım telefon dondu gibi oldu menüye basılı tutup handy taskman ı açtım web i sona erdir dediğim halde açık kaldı kapanmadı aynı şeyler asphalt 6 ve fotoğrafları kapatırkende oldu teli kapatıp açmak zorunda kaldım. Birde bu c6-01 in kilit kodu nedir acaba ?
havalar Soguk belki ondan olabilir :) her nokia telefonun kilit kodu 12345

realdreamss

realdreamss

Üye
Kardeş benim telefonda menüye girdiğinde arkaplanın tema ekranı olması gerekiyor ama siyah bir resim var bunu nasıl değiştirebilirim acil :(

V/RS

V/RS

Üye
havalar Soguk belki ondan olabilir :) her nokia telefonun kilit kodu 12345

12345 te yaptım 0000 da yaptım 5 tane 0 da yaptım denemediğim kalmadı ama kod hatası diyor bunu nasıl öğrenirim ben ?

salihk

salihk

Emekli Yönetici
kilit kodunu açmayı kaç kere denedin ? bugun

----------Eklendi @ 23:38:17 ---------- Yazıldı @ 23:32:58 ----------

Kardeş benim telefonda menüye girdiğinde arkaplanın tema ekranı olması gerekiyor ama siyah bir resim var bunu nasıl değiştirebilirim acil :(
yüklediğin tema ile ilgi sanırım tekrar kur veya degıstır

V/RS

V/RS

Üye
kilit kodunu açmayı kaç kere denedin ? bugun

bnm telefon kapanmıştı geçen hafta açamamıştım kilit kodu yüzünden mecbur format atttırmıştım o zaman denemiştim gelince yine denedim tel açıkken yine kod hatası diyo

salihk

salihk

Emekli Yönetici
telefon kilit Kodu İlk kendin belirliyorsun tabi değiştirip unutmadıysan veya gun içerisinden 3 den fazla yanlış kilit kodu girdiginde sistem bu kodu güvenlik için 30 dakika sonrası her yanlış girmeye çalıştıgında güvenlik olarak katlana katlana bu süre ilerliyor Yarın sabah bi dene Sonuc ulasamazsan nemesis adlı bir programla yapılıyordu ama S^ için varmı bilmiyorum

V/RS

V/RS

Üye
çok sağolun tek dileğim inşallah şu donma durumu birdaha olmaz :)

salihk

salihk

Emekli Yönetici
b elkide yüklediğin programlar varsa onlarda sebep olabilir donmasına neden olacak başka ne olabilirki

V/RS

V/RS

Üye
b elkide yüklediğin programlar varsa onlarda sebep olabilir donmasına neden olacak başka ne olabilirki

en son metal dedektörü yüklemiştim sildim onu bakalım şimdilik bişe yok :)

Symbianist

Symbianist

Üye
Metal dedektörü mü ? Telefonun kendisinde bir yığın metal mevcut zaten :s

• Beğen
Tepkiler: Fikotr74

GIS01

Üye
Merhabalar;
C6-01 Kullanıcısıyım,Telefonum buğün birden bire güç tasarruf moduna geçti,neden anlamadım.Güç modunu kapatıyorum fakat ısrar ile o yeniden tasarruf moduna geçiyor:) Bir Türlü çözemedim..fabrika ayarlarına döndürdüm,son yükledigim yazılımı ovi suiteden tekrar yükledim fakat yine aynı..Ve günün belirli saattlerinde oluyor gündüz 15:00 dan gece 24:00 a kadar güç moduna geçiyor,gece 24:00 dan sonra kendi kendine cıkıyor.Telefon kafayı yedi heralde:)
Yardımcı olabilicek arkadaş varmıdır..

Symbianist

Symbianist

Üye
Batery, pil yönetimi, güç yönetimi vb isimli bir program kullanıyor musun ?

GIS01

Üye
Batery, pil yönetimi, güç yönetimi vb isimli bir program kullanıyor musun ?

Evet Energy Pro. ve Battery Monıtor 2 yüklü,onlarıda indirmek için indirdim oviden ama hiç kullanmadım yani:) ben bir onları kaldırayım bakalım bir değişiklilk olucak mı bakalım.

Symbianist

Symbianist

Üye
Tamam bir dene bakalım. Inşallah düzelir

MertcaN9

MertcaN9

Üye
konu yanlış yerde değilmi :hmmm

semih1404

Üye
merhabalar
ben dizüstü bilgisayarıma telefonu bağlayamıyorum başka telefonları bağlayıp bir şeyler gönderip alabiliyor fakat c6 hiçbir şekilde hem göndermiyor hem almıyor. Bilgisayardan bir şey göndermeyi denediğimde telefonun bluetooth simgesinde oklar belli oluyor fakat hiçbir belirti yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Telefonun sürümü: 25,007
Bilgisayar sürümü: Windows 7 Ultimate 64 bit

Symbianist

Symbianist

Üye
Rica ederim geçmiş olsun. Iyi forumlar

----------Eklendi @ 21:49:11 ---------- Yazıldı @ 21:47:18 ----------

merhabalar ben dizüstü bilgisayarıma telefonu bağlayamıyorum başka telefonları bağlayıp bir şeyler gönderip alabiliyor fakat c6 hiçbir şekilde hem göndermiyor hem almıyor. Bilgisayardan bir şey göndermeyi denediğimde telefonun bluetooth simgesinde oklar belli oluyor fakat hiçbir belirti yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Telefonun sürümü: 25,007Bilgisayar sürümü: Windows 7 Ultimate 64 bit
nasıl yani bluetooth ile mi göndermiyor usb de mi bağlanmıyor

semih1404

Üye
usb de sorun yok. Sorun bluetoth da bırsey gondermıyor almıyor. Usb yi kullanmak istemiyorum her bağlantı da şarj başlıyor.

Symbianist

Symbianist

Üye
usb de sorun yok. Sorun bluetoth da bırsey gondermıyor almıyor. Usb yi kullanmak istemiyorum her bağlantı da şarj başlıyor.
haklısın telefon başka telefonlarla bluetooth alışverişi yapıyor mu