Nokia C6-01 Belle 111.030.609 CFW√

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Belle 111.030.609 CFW√
Bütün bir yaz uğraştım ve sonunda böyle bir cfw ortaya çıkardım umarım beğenirsiniz iddialı değilim ama kaptım birşeyler işte belki beğenirsiniz diye paylaşmak istedim :mahcup: Tamam evet, C6-01 modeli üzerine forumda birçok başarılı cfw var ama ben iddialı değilim sadece bi' fikrinizi almak için bunu paylaşma gereği duydum :)

Şimdi öncelikle
kurtuluş40, belco2, hakan_710 ve DustoJniK' e teşekkürlerimi bir borç bilirim :)

Gelelim çalışmama; hazırlamış olduğum CFW 111.030.609 sürümü üzerine kuruludur.

İçeriği nedir bu CFW' nin hemen belirtelim;

*Core' a fp1 stili multitasking, installserver hack,fp1 efektleri birde android stili yeşil avkon2 (batarya simgesi) gömülmüştür :spr

*Rofs2' ye performans modlamaları ve bildiğiniz bir cfwde olması gereken modlamalar, rompatcher+ 3.1, appstop uygulaması, mplayer 17.1.3 beraberinde dolby özelliğiye :ok2: ve şu konudaki http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...ni-widgetler-eklendi-10-07-2012-a-603363.html widgetler gömülmüştür.

*Rofs3' ü boş bıraktım kaydadeğer modlar bulursam rofs3' e gömmeyi düşünüyorum orası ayrı :ehe

*Uda' ya ise konum widgeti ve dlna oynatıcısı gömülmüştür ve beraberinde tüm gereksiz uygulamalar silinmiştir yani communicator, cnn intl, f-secure gibi gibi...

-Ayrıca şunu da belirtmek isterim keşke başta söyleseydim :ah rofs2' den gereksiz tüm diller silinmiştir, sadece İngilizce ve Türkçe dilleri bulunmaktadır.

-Ekran görüntüsü ekleme gereği duymadım çünkü ev ekranlarına ne bir duvar kağıdı ekledim yada değiştirdim nede widgetlarla oynadım orjinal bellede nasılsa burdada öyle :spr

Buyrun link;

İyi eğlenceler ...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, Nextman ve tempestshine

asrabi

asrabi

Üye
Emeğine sağlık dostum teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
tempestshine

tempestshine

Üye
bu senin çıraklık eserin kalfalık ve ustalık eserini de görmek isteriz ;)

• Beğen
bjkmert45

bjkmert45

Üye
Ustam işte bu gerçekten çok iyi oldu. Orijinalliğe ve sadeliğe önem veren benim için gerçekten vazgeçilmez bi CFW. Yalnız daha açıklamalı yazarsan insanlar gerçekten daha memnun olurlar. Benım için fark eden bir şey yok ama mesela performans modlarını yazarsan eklediğin uygulamalar kaldırdıkları vs. gerçekten çok iyi olur. :) Bu arada teşekkürlerrr... :)

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Ustam işte bu gerçekten çok iyi oldu. Orijinalliğe ve sadeliğe önem veren benim için gerçekten vazgeçilmez bi CFW. Peki bu yazılım Hackli mi?
hackli tabi rompatcher+ 3.1 de gömülü yazılımda :ok2:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Öcelikle eline emeğine sağlık olabilir paylaşman ve ilgilenmen yeterli.:alkis

• Beğen
bjkmert45

bjkmert45

Üye
Ustam işte bu gerçekten çok iyi oldu. Orijinalliğe ve sadeliğe önem veren benim için gerçekten vazgeçilmez bi CFW. Yalnız daha açıklamalı yazarsan insanlar gerçekten daha memnun olurlar. Benım için fark eden bir şey yok ama mesela performans modlarını yazarsan eklediğin uygulamalar kaldırdıkları vs. gerçekten çok iyi olur. :) Bu arada teşekkürlerrr... :)

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Öcelikle eline emeğine sağlık olabilir paylaşman ve ilgilenmen yeterli.:alkis
:spr

- - - Eklendi - - -

umarım beğenen olur, beğenmedikleri eksik gördükleri yerleri arkadaşlar bildirirlerse istekleri doğrultusunda eklemeler ve çıkarmalar yaparım :spr

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

:spr

- - - Eklendi - - -

umarım beğenen olur, beğenmedikleri eksik gördükleri yerleri arkadaşlar bildirirlerse istekleri doğrultusunda eklemeler ve çıkarmalar yaparım :spr

Daha dün bir arkadaşın telefonuna yükledim.Kandırırsam bunuda denetirim :ehe

• Beğen
DustoJniK

DustoJniK

Üye
Öncelikle Paylaşımın için teşekkürler Yunus bey. İkinci olarak CFW de uyguladığın modları tek tek yazarsan kullanıcılar için daha ayrıntılı bir yazılım sunduğunu göstermiş olursun. Ufak tefek eksiksikler olabilir bunları da kullanıcı yorumlarıyla düzeltebilirsin artı olarak yapamadığın birşey olursa biz buralardayız herdaim. Tekrar ellerine sağlık başlangıç için güzel bir çalışma... +1

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Nextman
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Paylaşımın için teşekkürler Yunus bey. İkinci olarak CFW de uyguladığın modları tek tek yazarsan kullanıcılar için daha ayrıntılı bir yazılım sunduğunu göstermiş olursun. Ufak tefek eksiksikler olabilir bunları da kullanıcı yorumlarıyla düzeltebilirsin artı olarak yapamadığın birşey olursa biz buralardayız herdaim. Tekrar ellerine sağlık başlangıç için güzel bir çalışma... +1
konuyu birkaç saate düzenlemeyi düşünüyorum yani paylaşım yapmadada acemiyim hemen el atıyorum :spr teşekür ederim abi ilgin için :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Anladığım kadarıyla açıklama yapmaktan bıkmayan usanmayan bir kişiliğin var bekliyoruz...

• Beğen
bjkmert45

bjkmert45

Üye
Ustam sen yine bunu 111.030.609 unuda hazırla çünkü hiçbir şekilde güncellemeleri alamıyoruz.

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
Tamam ustam bak kafana göre ;)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt