Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 Belle KddR CFW [RM-718] 111.030.609
Sponsorlu Bağlantılar
Febris
Üye
Yazılımı yükledim bikaç gün test ettim kullanmaya değecek bi yazılım Tamamen kendiniz duzenliyosunuz kurunca ilk defa sistem modlayn biri için iyi sayılabilir.
hayalet2304
Üye
Konu Sahibi
Saol..
beyazkoza75
Üye
eline emeğine sağlık bir sorum olacak kinetik kaydırma varmı acaba
hayalet2304
Üye
Konu Sahibi
Dahili olarak yok ama vermiş olduğum uygulama paketinin içinde var sis olarak...
magankara
Üye
selamlar az önce kurdum orjinal bellede şarj sorunum oluyordu birde bunu deneyim dedeim
Yazılımı yükleyen arkadaşlar kulaklığı takıp fm radyoyu açtığınızda herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Deneyip bilgi verebilirseniz sevinirim. Çok teşekkürler.
Yazılımı yükleyen arkadaşlar kulaklığı takıp fm radyoyu açtığınızda herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Deneyip bilgi verebilirseniz sevinirim. Çok teşekkürler.
radyoda bir sorun yok ancak belle nin c6 versiyonları mı böyle bilmiyorum şarjım 5 saate kadar düşüyor 12.6 da 1 gün 25.7 anna da yarım gün bellede 5-6 saate kadar düşüyor