Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Ya aslında hackliydi hard format attım sonra bi tema buldum yükledim sertifika istemedi bende yükledim birde walpers buldum ona göre o günden beri tele hiç bişi yapmıyom şimi fmobi yüklicem :)

Ben cfwye gömdüm formattan sonra uğraşmaya gerek kalmıyor gerçi pek uğraşmıyorsan hacklemeye gerek yok

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Evet

Üye
Degerli ustatlar bende de Nokia C5-03 var genel olarak gayet memnunum ama benim sorunum cok baska,forumu basindan sonuna kadar okudum ama bu sorunun cozumunu bulamadim:bilmmSorunum su: Telefonla birisini aradigimda sebeke kesiliyor yani aniden sebeke kayboluyor, bu bazen 1. saniyede de olabiliyor, bazen de 15. 20. saniyelerde konusmanin ortasinda da olabiliyor. Telefon garanti kapsaminda, inanirmisiniz 4 defa gitti geldi telefondaki sorunu cozemediler, kafayi yemek uzereyim:ağlarım: Bazen de sozunu ettigim sebeke kesilmesinden sonra telefonda " Sim karti kaydi yapilamadi" diye uyari cikiyor. sim kartim vodafone, hattim faturali. Benim ayrica avea hattimda var ve samsung sgh-250 cok eski 2. el tlfnumda var. Isin ilginci su: sim kartlari change yaptigimda, yani degistirdigimde Avea hattim arizali telefonda mukemmel calisiyor, vodafone hattim da diger 2. el telefonda(samsung sgh-250) gayet guzel calisiyor. Ne zaman ki vodafone sim kartini Nokia'ya taktigimda Nokia hemen ayni arizayi yapiyor.:angry: adeta cildirmak uzereyim. Umarim derdimi anlatabilmisimdir. Lutfen ne olur yardimci olursaniz cok minnettar olurum.

aknpmyo

Üye
beyler konunun büyük kısmını okudum ama ya tam çözüm bulamadım yada baktığım kısımlarda yoktu.
Bu fotoğraf çekme işlemini dokunmatik ekrandan değilde diğer tuşlardan biri ile nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler :)

---------- Eklendi @ 12:02:57 ---------- Yazıldı @ 11:31:10 ----------

beyler konunun büyük kısmını okudum ama ya tam çözüm bulamadım yada baktığım kısımlarda yoktu.
Bu fotoğraf çekme işlemini dokunmatik ekrandan değilde diğer tuşlardan biri ile nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler :)

nub

nub

Üye

---------- Eklendi @ 12:02:57 ---------- Yazıldı @ 11:31:10 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/c5-03-kullanicilari-bana-dua-edin-d-link-guncellendi-521045.html

Joker.

Joker.

Üye

Ozaman
Ben yazılılar bitince 1,5 hafta sonra Cfw atıcam
1-Hangisi daha iyi perfonmans,görsellik ve türkçe olucam en iyi seviyede olucam
2- Nasıl atıcam
3- Çok zor mu ?
4-Fw atmakla ne farkı var.
5-Hangi programları şimdiden yükleyeyim ki cfw atarken kullanayım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Ozaman
Ben yazılılar bitince 1,5 hafta sonra Cfw atıcam
1-Hangisi daha iyi perfonmans,görsellik ve türkçe olucam en iyi seviyede olucam
2- Nasıl atıcam
3- Çok zor mu ?
4-Fw atmakla ne farkı var.
5-Hangi programları şimdiden yükleyeyim ki cfw atarken kullanayım

Symbian Türkiye'nin Fertiles Ceres 2 Yi Kur Ben Kendi Tarzıma Göre Yapıyorum Klavye Falan F Klavye Vs Vs...

NNBYRM

Üye
merhaba. nokia c5-03 kullanıyorum. saçma bi soru olacak belki ama, telefonumun titreşim ayarlarıyla oynadım sanırım 1 kere titriyor. ama önceden 2 kere titreyip, küçükte bir ses çıkarıyordu :S artık 1 kere titremesi beni cok rahatsız ediyor açıkcası. Tercihler-Titreşim ayarlarından her şeyi denedim ama eskiye döndüremedim. yardımcı olursanız sevinirim. son olarakta telefonu fabrika ayarlarına döndürsek bir şey olur mu?

Burak İÇYAR

Burak İÇYAR

Üye
merhaba. nokia c5-03 kullanıyorum. saçma bi soru olacak belki ama, telefonumun titreşim ayarlarıyla oynadım sanırım 1 kere titriyor. ama önceden 2 kere titreyip, küçükte bir ses çıkarıyordu :S artık 1 kere titremesi beni cok rahatsız ediyor açıkcası. Tercihler-Titreşimayarlarından her şeyi denedim ama eskiye döndüremedim. yardımcı olursanız sevinirim. son olarakta telefonu fabrika ayarlarına döndürsek bir şey olur mu?
tercih ayarlarından toplantıya al :)

skyerdo

Üye
ya kardeş ben yapamıyorum c5-03 var birşey yükledim telefonu kapattım acılmıyor titreşim vriyor. navifirmden yükledim dosyaları phoenix/producta RM-697 diye dosya actım fakat phoenix open producte tıkladımda RM-697 gözükmüyor

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ya kardeş ben yapamıyorum c5-03 var birşey yükledim telefonu kapattım acılmıyor titreşim vriyor. navifirmden yükledim dosyaları phoenix/producta RM-697 diye dosya actım fakat phoenix open producte tıkladımda RM-697 gözükmüyor

Olması Lazım Ya Son Sürüm Yükle Bakalım

djbko

Üye
Kamera çok yavaş çekiyor. Genel problemmi yoksa sadece bende olan bişeymi ? Varmı bu konuda şikayeti olan ? Yada çözümü varmı yardımcı olursanız sevinirim

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Kamera çok yavaş çekiyor. Genel problemmi yoksa sadece bende olan bişeymi ? Varmı bu konuda şikayeti olan ? Yada çözümü varmı yardımcı olursanız sevinirim

Yavaş Çekiyor Derken Tam Olarak Nasıl Görüntü İşleniyor Yazıyorda Biraz Bekliyor Onu Mu Diyorsun

EkO_37

EkO_37

Üye
ovi haritalar güncellemesi çıkmış haritanızı güncelleyebilirsiniz ek bilgi :D

remixerio

Üye
merhaba arkadaşlar c5-03ümle başım dertte! Kaspersky mobile 9u yükledim ilk anda şifre kurmami istemedi şimdi silemiyorum ayrıca çok kasıyor.tlfnu ilk aldığım hale nasıl getirebilirim.bir nevi hardformatmis da türleri var bazıları haritaları nokia store felan siliyörmuş.yardımci olun lütfen

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
merhaba arkadaşlar c5-03ümle başım dertte! Kaspersky mobile 9u yükledim ilk anda şifre kurmami istemedi şimdi silemiyorum ayrıca çok kasıyor.tlfnu ilk aldığım hale nasıl getirebilirim.bir nevi hardformatmis da türleri var bazıları haritaları nokia store felan siliyörmuş.yardımci olun lütfen

aynı sorun benim başımada gelmişti soft format ile bu sorunu çözebilirsin

remixerio

Üye
soft format dediğin şu galiba;nokia suiteden yazılımı tekrar yükle demek.onu yapıyorum programlar kalıyo.ilk aldığım gibi yapamıyorum.ya da ben yanlış biliyorum soft formatı.yanlışsam soft format nasıl atılıyor

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
soft format dediğin şu galiba;nokia suiteden yazılımı tekrar yükle demek.onu yapıyorum programlar kalıyo.ilk aldığım gibi yapamıyorum.ya da ben yanlış biliyorum soft formatı.yanlışsam soft format nasıl atılıyor

benim bildiğim kadarıyla soft format *#7370# bu kodu arama yerine yaz tüm orjinal ayarlar geri yüklensim mi diye soru çıkar evet dersin telefon kapanıp açılır sadece senin kurduğun uygulamalar gider yani telefon ilk günkü gibi olur

Üst Alt