By_GaBLiN
Üye
Ya aslında hackliydi hard format attım sonra bi tema buldum yükledim sertifika istemedi bende yükledim birde walpers buldum ona göre o günden beri tele hiç bişi yapmıyom şimi fmobi yüklicem![]()
Ben cfwye gömdüm formattan sonra uğraşmaya gerek kalmıyor gerçi pek uğraşmıyorsan hacklemeye gerek yok

Sorunum su: Telefonla birisini aradigimda sebeke kesiliyor yani aniden sebeke kayboluyor, bu bazen 1. saniyede de olabiliyor, bazen de 15. 20. saniyelerde konusmanin ortasinda da olabiliyor. Telefon garanti kapsaminda, inanirmisiniz 4 defa gitti geldi telefondaki sorunu cozemediler, kafayi yemek uzereyim
Bazen de sozunu ettigim sebeke kesilmesinden sonra telefonda " Sim karti kaydi yapilamadi" diye uyari cikiyor. sim kartim vodafone, hattim faturali. Benim ayrica avea hattimda var ve samsung sgh-250 cok eski 2. el tlfnumda var. Isin ilginci su: sim kartlari change yaptigimda, yani degistirdigimde Avea hattim arizali telefonda mukemmel calisiyor, vodafone hattim da diger 2. el telefonda(samsung sgh-250) gayet guzel calisiyor. Ne zaman ki vodafone sim kartini Nokia'ya taktigimda Nokia hemen ayni arizayi yapiyor.
adeta cildirmak uzereyim. Umarim derdimi anlatabilmisimdir. Lutfen ne olur yardimci olursaniz cok minnettar olurum.