Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Valla ya nerdesin Erdem gelde biraz bilgi ver bizlere

alim6563

alim6563

Üye
Kimse cevap yazmadığından tekrar yazıyorum. :)
Maxicep'deki c5-03 sade hack konusunda 11.0.24 hack var benim versiyonum 20.0 la başlıyor eğer o hack'i yaparsam bir problem yaşarmıyım?

owner26

owner26

Üye
yaşarsın bildiğim kadarı ile.Güncel sürümün hackini bulman gerekli senin dediğin flashlama işlemi olan sanırım ? eğer o ise yapamazsın v20 olanı çıkana kadar beklemen lazım. Yada rompatcher programını kendi imei numaran ile sertifikalayıp hackleyebilirsin.

oguzhan48

oguzhan48

Üye
turkcellden alınan telefon günclleme yapmıyor peki buna ne çözüm öneriniz var ? nasıl versiyon 20ye yükseltebilirim?şuanki sürüm 12.0.023

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ovi suite dene veya telefondan güncelle

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Arkadaşlar Nokıa c5-03 bir sonraki güncelleme ne zaman gelir? V? Kaç olur

newkral

Üye
1 haftadır c5-03 ü hacklemeye calısıyorum ama bi türlü yolunu bulamadım sımdık nette arastırırkene gördum hello0x2 c5-03 de hacklıyormus programı indirdim ama yüklerken istenen uygulama erişimine izin verilmiyor diye bi hata alıyorum lütfen bu hatayı nasıl kaldıracagımı söyleyın telefon sürümü V20.0.024 veya hello0x2 den baska hack programı veya yöntemi warmı yardımlarınızı bekliyorum

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Helloox bizde çalışmadı just hack It yöntemiyle hackle

'Patron

'Patron

Üye
Evet bende Just hack it kullanıyorum :oke:

brslı16

Üye
beyler bişey sorcam bu 5800 cfw lerini incelerken gördüm parlyan yıldız efekti diye bişe var menülerde yıldız efekti var bunu c5-03 nasıl port edebilirim ve ya bu bir programla mümkün mü ? en son tema efektlerini değiştirdim şahane oldu bunu da yaparsam manyak bişe olcak tlfn :)

alim6563

alim6563

Üye
Şuanlık sertifika alabileceğimiz bi site var mı ?Çünkü just hack it ile hacklemeye çalışıyoruz 2 dosyadan birisi sertifika istiyor.Hacksiz kaldık böle c5-03le

'Patron

'Patron

Üye
Şuanlık sertifika alabileceğimiz bi site var mı ?Çünkü just hack it ile hacklemeye çalışıyoruz 2 dosyadan birisi sertifika istiyor.Hacksiz kaldık böle c5-03le
valla suan bıldığım her sıtede sorun var yanı suanda bi açık kapı görunmuyor

mysfa

Üye
navigasynda hedef seçerken ayrıntılı olarak seçebliyormyuz...mah. Adı sokak adı gbi şimdiden teşekkürler

'Patron

'Patron

Üye
kendın işaretleyerek seçersen istediğin yeri seçebilirsin guzel kardeşim

doomstime

doomstime

Üye
ustam telefonun benden önceki sahibi kilit kodunu deişmiş bu sorunu aşabilirmiyiz. yeşil kırmızı kilit ses tuşu kullanılarak formatladım 12345dönmedi varmı başka yöntemi teşekkürler

aspıre

Üye
şu sağ üstte mesaj ikonu çıkıyor , yanıp sonüyor , nasıl yok ederım

mumin_y

Üye
Mesajlar/secenekler/simmesajları/secenekler/sil...
benimde basıma gelmısti galıba boyle hallettım...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ustam telefonun benden önceki sahibi kilit kodunu deişmiş bu sorunu aşabilirmiyiz. yeşil kırmızı kilit ses tuşu kullanılarak formatladım 12345dönmedi varmı başka yöntemi teşekkürler

Telefonculara sor bide

yasirtaha

yasirtaha

Üye
hard format nasıl atılyor arkadaşım bi yardımcı olcak varmı

Üst Alt