PureFood
Üye
ramblowla rami temizlediğimde max kullanılır ram 32.48 mb gzüküyor anormal değilmi?
Bi ayarsızlık var 32 çok ama çok düşük Allah Allah
ramblowla rami temizlediğimde max kullanılır ram 32.48 mb gzüküyor anormal değilmi?
Bi ayarsızlık var 32 çok ama çok düşük Allah Allah
Telefonumda normal radyonun yerini bulamıyorum silmiş olabilir miyim?Normalde radyonun nerede olması gerekir?

en az 1 saat bekledim bende maalesef moving installserver kısmında takılıyor bi çözüm bulunabildimibende kendim sertifikalayım kurdum ve taklaa arkadaşın dediği gibi symian^3 hackleme bölümünden buldum geceden beri deniyorum en az yarım saat bekledim moving bölümünde olmadı acaba versiyonla ilgili bişe olabilir mi ? benim versiyon 12.0.023 acaba bi önceki versiyonu hackliyo olmasın![]()
Forumda mevcut fakat trialMerhaba ArkadaşlarBenim sorum core player'in s60v5 destekli bir oynatıcısı varmı? Ben bulamadım. Avc codec desteği ile mükemmel bir program dı tabi s60v2 olanını kullanmıştım. c5 için şu ana kadar denediğim hiçbir video oynatıcısı ya bu codec'i hiç desteklemiyor (smart movie gibi) yada kare kare yürütüyor. Ses sorunsuz ama görüntü beşer onar saniye aralıklı kesik kesik ve donarak ilerliyor. Bu işin uzmanı core player fakat s60v5 leri desteklemiyor sanırım. En azından ben bulamadım..Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Ilk önce freesigner ile o uygulamadan imzayı kaldırman lazım sonra kendi sertifikanla imzalaman gerekben bi kaç program indirmiştim unsigned olduğu için hacksiz c5-03'e yüklenmiyor.sonra bi siteden sertifika alıp sertifaladım.sonra dosya yöneticisinden programı yüklemeye kalktığımda şöyle bir uyarı çıkıyor ; "Yüklenemiyor.Sertifika tarafından kısıtlanıyor." acaba sorun ne ?
Buyur dostum c5-03 hackleme denedim %100 çalışıyor ...1.Telefonu hackleme ve sertifikalamak nasıl oluyo sakın başka bir konu link i vermeyin hepsini denedim hiç bişi olmuyo![]()
..Buyur dostum c5-03 hackleme denedim %100 çalışıyor ...
1. adım: ''cert updater.sisx '' programını 2 defa kur
2. adım: ''cert hack_installer.sis'' programını 1 defa kur ve ugulamalara yüklenecek olan '' hack '' programını çalıştır ve artık C5-03 ün hack li..
LİNK:http://www.2shared.com/file/Cw6_EoBN/hack.html
usta sertifikanın süresi dolmuş diyor cert hack_installer.sis kurarken birde tarihi 2008 e kadar aldım yine aynı.
c5-03 de sürekli olarak hafıza dolu diyor ve acık uygulamaların hepsi kapanıyor tel acılımca ramblowda hafıza 50 mb bos oluyor netqin anti virüs programındada 50 mb bos ram görunuyor ama internetw flan girince 15 dk sonra flan hafıza dolu diyip uygulamalar kapanıyor bunu engelliyecek bi yöntem yok mu anlayan arkadaslardan yardm beklıyorum
İnternet tarayıcısı eski ise çok hafıza yer. Yeni ise garip :/ Opera Mini kullanabilirsin.
hayırPc ye Telefonumu bağlarken usb ile şarj oluyor diyor sağ üst köşedeki şarj doluyor bu hacktenmi kaynaklanıyor
bu c5-03un usbden şarj özelliği .yani iyi bir özellik dostum? ayıktınmı