Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

ajansalt

Üye
Galeride resimler görünmüyör eksik görünüyor birtane resimde 50 tane varmış gibi gösteriyor nası halledecez bunu :tşk:

acingoz

Üye
arkadaşlar benim hafıza kartı ile sorunum var. Hafıza kartını bazen görüyor bazen görmüyor. Görmediği zaman çıkarıp takıyorum 5 dk sonra tekrar yine aynı görmüyo. Yardımcı olursanız sevinirim.

arda.123

Üye
kardesim bu imza sorunu için ne yapmalıyız opda felan gibi şeyler kullanmak istemiyorum daha çok hack tarzında birşey yada direk cepten imzalama gibi çözümler varmı ? varsa paylaşın lütfen . :(

absolute35

Üye
ya arkadaslar bu whatsapp ı kullanan var mı aranızda sınır oldum wifi olan yerde ıletı gonderıp alabılıyorken wifi olmayan yerde gonderıp alamıyorum sızdede boyle bır sorun oldu mu

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Galeride resimler görünmüyör eksik görünüyor birtane resimde 50 tane varmış gibi gösteriyor nası halledecez bunu :tşk:

Bazen bende de oluyor resimleri pcye at sonra telefondan sil sonra tekrar telefona at dene bakalım

----------Eklendi @ 09:51:37 ---------- Yazıldı @ 09:28:59 ----------

kardesim bu imza sorunu için ne yapmalıyız opda felan gibi şeyler kullanmak istemiyorum daha çok hack tarzında birşey yada direk cepten imzalama gibi çözümler varmı ? varsa paylaşın lütfen . :(

Cfw çıksaydı olurdu da daha çıkmadı mecburen sertifika alman lazım

'Patron

'Patron

Üye
ya arkadaslar bu whatsapp ı kullanan var mı aranızda sınır oldum wifi olan yerde ıletı gonderıp alabılıyorken wifi olmayan yerde gonderıp alamıyorum sızdede boyle bır sorun oldu mu
çunkı whatsapp internetle çalışır |-)

ahmetc503

ben telimi hacklemek istiyorum hacklemekdeki amacım sertifika almak için imeimi vermek istemiyorum ama öğrenndimki hacklemek içinde srtifika gerekiyo muş bunun başka bi yolu varmı

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
yok, ya sertifika alıp hackliyecen yada cfw bekleyecen forumdaki sade hack olmuyor mu ona bi bak

bluebull999

Üye
ben güncelleme yaptım ama wlan ağı buluyo bağlanıyorum bi sayfaya sıklıyorum tarayıcınız websitesine bağlanamıyor yazıyo kaç tane modemde denedim hep bu hata bi yardım edin allah aşkına

smarty17

Üye
Arkadaşım C5-03 aldı. Program nereden indirilir ? Hackin konusunu bulamadım tavsye eder msinz ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkadaşım C5-03 aldı. Program nereden indirilir ? Hackin konusunu bulamadım tavsye eder msinz ?

Programı siteden indirsin dolu oyun, program, tema :D hack için helloox denesin sistem araçları bölümünde vardı olmazsa just hack deneşin modifikasyon araçları bölümünde

smarty17

Üye

Programı siteden indirsin dolu oyun, program, tema :D hack için helloox denesin sistem araçları bölümünde vardı olmazsa just hack deneşin modifikasyon araçları bölümünde

Kusura bakma ama bulamadım link koyabilir misin ?

ChasingTheSun

Üye
slm arkadaslar,telefonumdan indirdiğim muzikleri bulamıyorum.indirirken muzik çalıyor fakat geri geldiğmde galeriye kaydedildi diyor.her yere bakıyorum ama yok yok yok!

hsm_oz

Üye
3g sorunu için; şebeke ayarlarıdan çift modu seçin...

Hafıza kartı problemi için; gidip markalı bir hafıza kartı alacaksın...

Müzik için; müzik e gir kütüphaneyi yenile yaparsan gelir...

EliteHunting

EliteHunting

Üye
kamare tuşu atama programını çözersek sanırım c5-03 tam ideal bir telefon olucak

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Kusura bakma ama bulamadım link koyabilir misin ?

www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modi...kleme-anlatimi-by-reis-i-eagles-3-503218.html

www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/just-hack-it-yontemiyle-hackleme-506110.html

----------Eklendi @ 11:34:11 ---------- Yazıldı @ 11:33:16 ----------

slm arkadaslar,telefonumdan indirdiğim muzikleri bulamıyorum.indirirken muzik çalıyor fakat geri geldiğmde galeriye kaydedildi diyor.her yere bakıyorum ama yok yok yok!

Hafıza kartı download klasörü

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye
Arkadaslar C5-03 kullaniyorum. Ben simdi sistemi silip tekrar yüklemek istiyorum. Ben hard format attim ve sosyal paylasim klasörü icindekilerin tümü gitti. Bunu tekrar nasi düzeltebilirim? Oviden yeniden yazilim yükledim ama olmadi ??

ChasingTheSun

Üye
hayır download klasöründe de yok

Üst Alt