Galeride resimler görünmüyör eksik görünüyor birtane resimde 50 tane varmış gibi gösteriyor nası halledecez bunu![]()
kardesim bu imza sorunu için ne yapmalıyız opda felan gibi şeyler kullanmak istemiyorum daha çok hack tarzında birşey yada direk cepten imzalama gibi çözümler varmı ? varsa paylaşın lütfen .![]()
çunkı whatsapp internetle çalışırya arkadaslar bu whatsapp ı kullanan var mı aranızda sınır oldum wifi olan yerde ıletı gonderıp alabılıyorken wifi olmayan yerde gonderıp alamıyorum sızdede boyle bır sorun oldu mu

çunkı whatsapp internetle çalışır![]()

aynen wifi sorunsuz ama 3g internet ıle calısmıyor hıc bır sekıldearkadaş 3G internetle çalışmadığını söylemiş bence![]()
Arkadaşım C5-03 aldı. Program nereden indirilir ? Hackin konusunu bulamadım tavsye eder msinz ?
hack için helloox denesin sistem araçları bölümünde vardı olmazsa just hack deneşin modifikasyon araçları bölümünde
Programı siteden indirsin dolu oyun, program, temahack için helloox denesin sistem araçları bölümünde vardı olmazsa just hack deneşin modifikasyon araçları bölümünde
Kusura bakma ama bulamadım link koyabilir misin ?
slm arkadaslar,telefonumdan indirdiğim muzikleri bulamıyorum.indirirken muzik çalıyor fakat geri geldiğmde galeriye kaydedildi diyor.her yere bakıyorum ama yok yok yok!