PureFood
Üye
Sarjdayken kullanmakta zararlı değil mi ?
Zararlı, mesajlaşırken falan ısınabiliyor, hele internet ve konuşma yapmak asla. Bırak işini görsün 1 saatte ediyor zaten hemen hemen sonra ne yapıyorsan yaparsın

Sarjdayken kullanmakta zararlı değil mi ?

Çook sağolun, yaptımcok ama cok teşekkr ederim
![]()

(bu sorun ilk aldığım günden beri var tüm güncellemeleri yükledim hatta en son güncellemeyi 4 kere yükledim ve telefona 2 kere format attım ama aynı)ismet efendi sadece bir uygulama çalışıyor daha başka ne olabilir?
arkadaslar acaba bızım telefonda facebook ana ekranda gorunme gıbı bı secenek var mı yanı kendı dırek ana ekranda guncellenecek falan oncekı telefonum c3 du onda vardı
beyler bi sorum olacaktı bu msjlar dölümündeki 'klasörlerim' adlı klasöre taşdığımız msj ları bi program yardımıyla yada hafıza kartından falan bilgisayara aktarabilrimiyiz?
ramblowla rami temizlediğimde max kullanılır ram 32.48 mb gzüküyor anormal değilmi?
ovi suite ile senkronıze etbeyler bi sorum olacaktı bu msjlar dölümündeki 'klasörlerim' adlı klasöre taşdığımız msj ları bi program yardımıyla yada hafıza kartından falan bilgisayara aktarabilrimiyiz?
sertıfıka artık alınmıyor heralde, hackde daha c5-03e hack çıkmadı1.Telefonu hackleme ve sertifikalamak nasıl oluyo sakın başka bir konu link i vermeyin hepsini denedim hiç bişi olmuyo![]()
uygulamada baskasnın imzası var onun imzasını kaldrıp kendın içn imzalamalısınben bi kaç program indirmiştim unsigned olduğu için hacksiz c5-03'e yüklenmiyor.sonra bi siteden sertifika alıp sertifaladım.sonra dosya yöneticisinden programı yüklemeye kalktığımda şöyle bir uyarı çıkıyor ; "Yüklenemiyor.Sertifika tarafından kısıtlanıyor." acaba sorun ne ?