Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Sarjdayken kullanmakta zararlı değil mi ?

Zararlı, mesajlaşırken falan ısınabiliyor, hele internet ve konuşma yapmak asla. Bırak işini görsün 1 saatte ediyor zaten hemen hemen sonra ne yapıyorsan yaparsın :D

NNBYRM

Üye
ben nokia c5 03 kullanıyorum. akşam usb bağlantısı ile telefonu pc.ye taktım şarkı yükledim vs. çıkardığımda sayfalar arası geçiş değişmişti. önceden dümdüz geçerdi menüye, şimdi slayttaki geçişlere benzedi. Bu neden olmuş olabilir ? Bir de mesela GALERİ'ye gircem, basarken kırmızı nokta yanıp sönüyor, önceden o da çıkmazdı. Şimdiden teşekkürler.

PureFood

PureFood

Üye
Tema efektleri o arkadaşım. Güzel duruyor ama biraz daha yavaşlatır telefonu.

Kapatmak için ,

Ayarlar Temalar Genel Seçenekler Tema Efektleri Kapalı yap.

NNBYRM

Üye
Çook sağolun, yaptım :) cok ama cok teşekkr ederim :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
'Patron

'Patron

Üye
Tuba da hallettı benım sayemde (h)

faruk0066

Üye
önceden 10 megabaytlık pdf açarken şimdi açamıyor hafıza dolu diyor ne yapmam lazım ?

PureFood

PureFood

Üye
Arka planda çalışan uygulamaları kapatta bi dene. Ramblow la arkada çalışanları kapatıp görebilirsin.

cglyn_kya

Üye
arkadaşlar daha once soruldu mu bilmiyorum çok fazla sayfa olmuş hepsini okuyamadım

1-)benim c5-03 de ekran kilidi koyuyorum ekranı kilitliyorum sonra ekranı açma tuşuna basınca şifre girme yeri geliyor orda da şifreyi girince basılacak tamam tuşu ve bi de iptal tuşu çıkıyor hiç sifre girmeden iptal e basınca telefon direk açılıyo şifre falan istemiyo:hmmm(bu sorun ilk aldığım günden beri var tüm güncellemeleri yükledim hatta en son güncellemeyi 4 kere yükledim ve telefona 2 kere format attım ama aynı)

2-) bi de müzik dinlerken zor oluyor tuşlar kilitliyken ses açıp kapatma tuşlarının çalışmasını sağlayan herhangi bişey var mı???

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
1. Sorunu bilmiyorum
2. Sorununa çözüm yok keşke olsa bi eksiklik daha telefonda

faruk0066

Üye
zaten sadece bir program çalişiyor ona dikkat ettim başka ne olabilir

----------Eklendi @ 23:59:29 ---------- Yazıldı @ 23:56:31 ----------

zaten sadece bir program çalişiyor ona dikkat ettim başka ne olabilir?

----------Eklendi 26.07.2011 @ 00:00:20 ---------- Yazıldı 25.07.2011 @ 23:59:29 ----------

zaten sadece bir program çalişiyor ona dikkat ettim başka ne olabilir?

faruk0066

Üye
ismet efendi sadece bir uygulama çalışıyor daha başka ne olabilir?

brslı16

Üye
beyler bi sorum olacaktı bu msjlar dölümündeki 'klasörlerim' adlı klasöre taşdığımız msj ları bi program yardımıyla yada hafıza kartından falan bilgisayara aktarabilrimiyiz?

Joker.

Joker.

Üye
1.Telefonu hackleme ve sertifikalamak nasıl oluyo sakın başka bir konu link i vermeyin hepsini denedim hiç bişi olmuyo :off:

alim6563

alim6563

Üye
ben bi kaç program indirmiştim unsigned olduğu için hacksiz c5-03'e yüklenmiyor.sonra bi siteden sertifika alıp sertifaladım.sonra dosya yöneticisinden programı yüklemeye kalktığımda şöyle bir uyarı çıkıyor ; "Yüklenemiyor.Sertifika tarafından kısıtlanıyor." acaba sorun ne ?

absolute35

Üye
arkadaslar acaba bızım telefonda facebook ana ekranda gorunme gıbı bı secenek var mı yanı kendı dırek ana ekranda guncellenecek falan oncekı telefonum c3 du onda vardı

PureFood

PureFood

Üye
ismet efendi sadece bir uygulama çalışıyor daha başka ne olabilir?

Bilemeyeceğim kardeş sen ramblow dene

----------Eklendi @ 21:37:54 ---------- Yazıldı @ 21:37:25 ----------

arkadaslar acaba bızım telefonda facebook ana ekranda gorunme gıbı bı secenek var mı yanı kendı dırek ana ekranda guncellenecek falan oncekı telefonum c3 du onda vardı

Yok kardeş malesef.

----------Eklendi @ 21:39:38 ---------- Yazıldı @ 21:37:54 ----------

beyler bi sorum olacaktı bu msjlar dölümündeki 'klasörlerim' adlı klasöre taşdığımız msj ları bi program yardımıyla yada hafıza kartından falan bilgisayara aktarabilrimiyiz?

Nokia OVI Suite ile bağla telefonunu pc'ye programdan telefonun bütün içini görebilirsin, mesajlarınıda pc'ye aktarırsın

tnsl

Üye
ramblowla rami temizlediğimde max kullanılır ram 32.48 mb gzüküyor anormal değilmi?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ramblowla rami temizlediğimde max kullanılır ram 32.48 mb gzüküyor anormal değilmi?

120 mb ram var fakat sende o kadar ben şuana kadar 63 mb gördüm şuanda 50 mb hep sistem kullanıyor

'Patron

'Patron

Üye
ovi suite ile senkronıze et
1.Telefonu hackleme ve sertifikalamak nasıl oluyo sakın başka bir konu link i vermeyin hepsini denedim hiç bişi olmuyo :off:
sertıfıka artık alınmıyor heralde, hackde daha c5-03e hack çıkmadı
ben bi kaç program indirmiştim unsigned olduğu için hacksiz c5-03'e yüklenmiyor.sonra bi siteden sertifika alıp sertifaladım.sonra dosya yöneticisinden programı yüklemeye kalktığımda şöyle bir uyarı çıkıyor ; "Yüklenemiyor.Sertifika tarafından kısıtlanıyor." acaba sorun ne ?
uygulamada baskasnın imzası var onun imzasını kaldrıp kendın içn imzalamalısın

Üst Alt