Evet hacklıyor. Signed i yok. Unsignedi zaten sitede mevcut.beyler bu Hello ox2 v2.10 bizim c5-03 leride hackliyo mu ? deneyen var mı ? eğer olumlu sonuç alan varsa buraya .rar dosyası şeklinde signed veya unsigned şekilde upload edebilirmi?
beyler bu Hello ox2 v2.10 bizim c5-03 leride hackliyo mu ? deneyen var mı ? eğer olumlu sonuç alan varsa buraya .rar dosyası şeklinde signed veya unsigned şekilde upload edebilirmi?

hack dediği sadece sertıfıka sanırım. yararı her unsıgned prog indirdiğinde tek tek sertıfıkalamayana gerek kalmıycak. dire yukleyebılceksın.@taklaa
hacklemenin faydasını ve zararlarını yazabilir misin lütfen
@taklaa
hacklemenin faydasını ve zararlarını yazabilir misin lütfen

hack dediği sadece sertıfıka sanırım. yararı her unsıgned prog indirdiğinde tek tek sertıfıkalamayana gerek kalmıycak. dire yukleyebılceksın.
buyrun beyler buldum burdan indirebilirsinz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 15:31:06 ---------- Yazıldı @ 15:15:25 ----------
beyler yükledim yalnız moving installserver... yazan bölümde takılp kalıyo nasıl olcak ya çözemedim bi türlü![]()
Sertifika hatası alıyorum.

bende kendim sertifikalayım kurdum ve taklaa arkadaşın dediği gibi symian^3 hackleme bölümünden buldum geceden beri deniyorum en az yarım saat bekledim moving bölümünde olmadı acaba versiyonla ilgili bişe olabilir mi ? benim versiyon 12.0.023 acaba bi önceki versiyonu hackliyo olmasın![]()
Diğer C5-03 kullanan arkadaşlara sorum olacak.
Sizin bataryanızda çabuk bitiyor mu ? benim ki en fazla 2 gün dayanıyor :S
brslı16 ;
Symbian^3 bölümünden bulduğun programlar işe yaramaz ne yazık ki.
s60 v5 bölümüne bakman gerekiyor
ben daha önce bu hello ox 2 v2.03 ü indirip denemiştim o rar dosyasında map drivers diye bi program daha vardı onunda kurulması gerektiği flan yazıyodu kurdum ancak herhangi bi program flan çıkmamıştı uygulamalarda acaba böyle olmasına o neden olabilir mi ? ancak ordaki beni oku dosyasındada eger o map drivers programını kurarsam daha hızlı olacağı yazıyodu ...Hayır, benimki de 12.0.023 Öyle olsaydı hacklememesi gerekirdi.
arkadaşlar,dosya video ve resimleri gizlemek için ne yapmam gerekiyo,bu telefona uygun program hangisi?bir tanesini yükledim,telefonu kilitledi...yardımci olursanız sevinirim.

Bende oldu arkadaşlar herhangi bir sorun çıkmaması gerek. Birkaç dakika veya biraz fazla bekleyin...