Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ben ovi mağazasından kaspersky 9.0 indirdim kurdum.şimdi geri kaldırmak istiyorum ama "dosya silinemiyor" diye bir uyarı verip kaldırmama izin vermiyor.bundan nasıl kurtulabilirim.

Kasperskyı Aç Korumasını Kapat Öyle Kaldır :oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah çok teşekkür ederim :evet:
ayrıca bu sürüm işinide araştırdım galiba faklı dillerde 12.0.024 çıkmış türkçe hiçbiyerde yok pc den güncelle dediğim andada güncelleme bulamıyor artık beklicez bakalım ne zaman çıkacak ..

----------Eklendi @ 11:17:52 ---------- Yazıldı @ 11:16:34 ----------
bişe daha var peki bu fps değerini herhangi bi programla arttırabilirmiyiz ?

Aslında hayır. Fakat 5800 CFW'lerinde ekran hızı arttırma var, belki olursa o olur. Şimdilik CFW yükleyemeyiz CFW koruması kırılaması henüz.

'Patron

'Patron

Üye
Bunun nedeni ekran hızının C5-03'te az olması. Daha az çözünürlükte birşey koyarsanız hızı da aynı oranla azalır. Önerim, Format Factory'den 320*240 çözünürlük yapın. FPS azalır. Ben koca 3 doctor who sezonunu öyle izliyorum.

Diğerine gelince, Climate Mission veya Ov Haritalar veya Shazam yazılıma gömülü gelir. İstesen de kaldıramazsın.
Ben climate Mission 2.gün beğenmeyip kaldırmıştım.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Ben climate Mission 2.gün beğenmeyip kaldırmıştım.

Aslında o kadar da kötü değil. Oyunların yamasını ekleyince güzel oluyorlar. Mesela Raging Thunder Global Racing'in yamasında hem gece hem gündüzleri olan 10 tane yeni yer var (h)

talihligen

Üye
merhabalar.telefonum hack li ve son sürüm.yalnız şöyle bir problem oluyor.Telefon tuş kilidindeyken arma gelirse veya alarm çalarsa ekrandan açıp kapatamıyorum.arama gelirse tuşlardan halledebiliyorum ama mesela sabahları alrm çalıyor.ekran aydınlanıyor ama ekrandan alarmı durduramıyorum.tek çarem no tuşuna basmak o zamanda alarmı erteliyor.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar.telefonum hack li ve son sürüm.yalnız şöyle bir problem oluyor.Telefon tuş kilidindeyken arma gelirse veya alarm çalarsa ekrandan açıp kapatamıyorum.arama gelirse tuşlardan halledebiliyorum ama mesela sabahları alrm çalıyor.ekran aydınlanıyor ama ekrandan alarmı durduramıyorum.tek çarem no tuşuna basmak o zamanda alarmı erteliyor.

Hack sonucu bazen bozulmalar olabiliyor. Hafıza kartının içeriğini PC'ye kopyala. Ovi Suite ile rehberi ve mesajları yedekle (senkronize et) ve sonra da hafıza kartını biçimlendirip hard format at :oke:

ayhanaktas

Üye
telefon yazılım yüklerken telefon birşey oldu ve açılmıyor açma tuşuna bbbasıyorum telefon titreyor oylece kalıyor açılmıyor sebebi nedir çözülürmü yoksa garantiyemi gircek :S

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
telefon yazılım yüklerken telefon birşey oldu ve açılmıyor açma tuşuna bbbasıyorum telefon titreyor oylece kalıyor açılmıyor sebebi nedir çözülürmü yoksa garantiyemi gircek :S

Bir hard formatı dene çalışır büyük ihtimalle.

ayhanaktas

Üye
Bir hard formatı dene çalışır büyük ihtimalle.

telefon hiç göruntü yok hard formatı denedım ama olmuyor açma tuşuna bastınmı sadece titreşim oluyor o kadar ne göruntu var ne ses

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Hard formatın asıl amacı da zaten o şekilde olan telefonları çalıştıraiblmek içnidir. Hafıza kartını çıkar veya biçimlendir. O şekilde dene. Hard formatın nasıl atılacağını biliyorsundur umarım. C5-03 için özel.

ayhanaktas

Üye
Hard formatın asıl amacı da zaten o şekilde olan telefonları çalıştıraiblmek içnidir. Hafıza kartını çıkar veya biçimlendir. O şekilde dene. Hard formatın nasıl atılacağını biliyorsundur umarım. C5-03 için özel.

anlamıyorsun sanırsam yazılım phoenix yuklerse sw reset dedım ondan sonra oldu tel açılmıyor hark format biliyorum telın açma tusuna bastınmı titriyor o kadar ekran denen birşey yok

'Patron

'Patron

Üye
anlamıyorsun sanırsam yazılım phoenix yuklerse sw reset dedım ondan sonra oldu tel açılmıyor hark format biliyorum telın açma tusuna bastınmı titriyor o kadar ekran denen birşey yok
Telefonu neden açmaya çalışıyorsun hacı. Asıl sen anlamıyorsun. kırmızı+yeşil+tuş kilidi+ ses arttırma(azaltmada olabılır) bas hallet.

ayhanaktas

Üye

Telefonu neden açmaya çalışıyorsun hacı. Asıl sen anlamıyorsun. kırmızı+yeşil+tuş kilidi+ ses arttırma(azaltmada olabılır) bas hallet.

denedım oylede acılmıyor işte sadece titriyor göruntu sen yok :S

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Telefon Kapalıyken Ses Açma Tuşu, Kilit Tuşu, Yeşil Tuşa Basılı Tut Daha Sonra Kırmızı Tuşa Bas Hiç Birinden Elinizi Çekmeyin Nokia Yazısının Geçmesini Bekleyin... :oke:

atakan45_25

Üye
arkadaşlar benim de bir sorum olacak ben ovi mağazadan meta diye bir program indirdim kaldıarmıyorum yarıya kadar geliyor ve kaldırma başarısız diyor yardım ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden tşkler.

ayhanaktas

Üye

Telefon Kapalıyken Ses Açma Tuşu, Kilit Tuşu, Yeşil Tuşa Basılı Tut Daha Sonra Kırmızı Tuşa Bas Hiç Birinden Elinizi Çekmeyin Nokia Yazısının Geçmesini Bekleyin... :oke:

beni anlamıyorsunuz hard format atmayı bılıyorum ben ondan sorun yok telin tek sorunu açılmaması işte nokia yazısı filan gelmıyor sadece titreşim oluyor başka birşey yok telefonda görunyok ve ses denen birşey yok titriyor

----------Eklendi @ 10:46:43 ---------- Yazıldı @ 10:46:19 ----------

telefon yazı filan gelmıyor siyah ekran açılma yok

'Patron

'Patron

Üye
arkadaşlar benim de bir sorum olacak ben ovi mağazadan meta diye bir program indirdim kaldıarmıyorum yarıya kadar geliyor ve kaldırma başarısız diyor yardım ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden tşkler.
Unınstall kingi dene.

beni anlamıyorsunuz hard format atmayı bılıyorum ben ondan sorun yok telin tek sorunu açılmaması işte nokia yazısı filan gelmıyor sadece titreşim oluyor başka birşey yok telefonda görunyok ve ses denen birşey yok titriyor

hacı ozaman git garantıye ver napalım artık.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Şu Konulara Bi Bak http://www.maxicep.com/symbian-dest...ra-olu-yazilim-atma-100-calisiyor-330340.html, http://www.maxicep.com/symbian-s60v...l-ust-uste-reset-atiyor-acilmiyor-428352.html Eğer Olmazsa Garantiye Gönder... :oke:

ahmetc503

nokıa c5 03 için güzel uygulama oyun veya tema varsa update yaparmısınız veya ismini yazarsanız sevinirim

Üst Alt