Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

brslı16

Üye
beyler bu Hello ox2 v2.10 bizim c5-03 leride hackliyo mu ? deneyen var mı ? eğer olumlu sonuç alan varsa buraya .rar dosyası şeklinde signed veya unsigned şekilde upload edebilirmi?

'Patron

'Patron

Üye
beyler bu Hello ox2 v2.10 bizim c5-03 leride hackliyo mu ? deneyen var mı ? eğer olumlu sonuç alan varsa buraya .rar dosyası şeklinde signed veya unsigned şekilde upload edebilirmi?
Evet hacklıyor. Signed i yok. Unsignedi zaten sitede mevcut.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Ben hackledim telefonumu. :bye2:

• Beğen
Tepkiler: zebin

brslı16

Üye
buyrun beyler buldum burdan indirebilirsinz

----------Eklendi @ 15:31:06 ---------- Yazıldı @ 15:15:25 ----------

beyler yükledim yalnız moving installserver... yazan bölümde takılp kalıyo nasıl olcak ya çözemedim bi türlü:allalla:

mfsyzgt

Üye
@taklaa
hacklemenin faydasını ve zararlarını yazabilir misin lütfen

'Patron

'Patron

Üye
@taklaa
hack dediği sadece sertıfıka sanırım. yararı her unsıgned prog indirdiğinde tek tek sertıfıkalamayana gerek kalmıycak. dire yukleyebılceksın.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
@taklaa

Eğer HelloOX2 ile hacklemişsek;

Hacklemenin Faydaları

• Telefonunuza %100 özgürlük kazandırır.
  • İstediğin yazılımı herhangi bir sertifika sorunu olmadan yüklersin.
  • Bazı yazılımlar Disk Yöneticiliğini ister, bunu anca hack ile yapabilirsin.
  • Bazı yazılımlar yalnızca belli telefona yüklenebilir. N-Gage gibi. Bunu da hack ile kendi telefonuna yükleyebilirsin.
  • Z/Sys/Bin klasörünün içindekileri görebilir, düzenleyebilir, taşıyabilir ve silebilirsin. Bunlar sistem kayıt ve sistemle kurulu gelen ve silinemeyen dosyaların tutulduğu yerdir. Örneğin C5-03'te silinemeyen 3. parti yazılım Shazam burada tutulur.
  • Telefonun ayarlarını değiştirmene olanak sağlar. Örneğin hacklersen tema efektlerini veya menüyü düzenleyebilme imkanın var.
Hacklemenin Zararları

• Nadiren de olsa, dosyaları tam taşımadan kapatılsa küçük sorunlar çıkarır, stabiliteyi bozar.
  • Eğer RomPatcher'dan C2Z, InstallServer veya Open4All ptchlerini açık bırakırsan Güncellemeye girmeyebilir.
  • Garantiye vermeden önce silmezsen garantin gidebilir, ama çok düşük ihtimal. Zaten yazılım bozulsa silmene gerek kalmaz; onlar göremez.
Sana kullandığım HelloOX2'yi örneririm. :evet:

----------Eklendi @ 18:51:06 ---------- Yazıldı @ 18:49:50 ----------

hack dediği sadece sertıfıka sanırım. yararı her unsıgned prog indirdiğinde tek tek sertıfıkalamayana gerek kalmıycak. dire yukleyebılceksın.

Hayır, bildiğimiz HelloOX2 işte. RomPatcher'ı kuruyor, telefonda istediğini yapıyorsun (Android yüklemek dışında )

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende Hackleyim Dedim Moving İnstallserver Kısmında Kalıyor Ondan Sonra İlerlemiyor...

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Hangi sürüm ile hackliyorsun? Ben helloox2 yi symbian^3 mod cfw kısmında bulmuştum

EmreSntrk

EmreSntrk

Üye
buyrun beyler buldum burdan indirebilirsinz

----------Eklendi @ 15:31:06 ---------- Yazıldı @ 15:15:25 ----------

beyler yükledim yalnız moving installserver... yazan bölümde takılp kalıyo nasıl olcak ya çözemedim bi türlü:allalla:

Sertifika hatası alıyorum.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Aynı Yerden Yaptım Ama Olmuyor Moving Kısmında Kalıyor İlerlemiyor...

----------Eklendi @ 19:46:01 ---------- Yazıldı @ 19:41:16 ----------

Sertifika hatası alıyorum.

Ben Kendim Sertifikaladım Yine Aynı Yerde Kalıyor :allalla:

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Bende oldu arkadaşlar herhangi bir sorun çıkmaması gerek. Birkaç dakika veya biraz fazla bekleyin...

brslı16

Üye
bende kendim sertifikalayım kurdum ve taklaa arkadaşın dediği gibi symian^3 hackleme bölümünden buldum geceden beri deniyorum en az yarım saat bekledim moving bölümünde olmadı acaba versiyonla ilgili bişe olabilir mi ? benim versiyon 12.0.023 acaba bi önceki versiyonu hackliyo olmasın :hmmm

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
bende kendim sertifikalayım kurdum ve taklaa arkadaşın dediği gibi symian^3 hackleme bölümünden buldum geceden beri deniyorum en az yarım saat bekledim moving bölümünde olmadı acaba versiyonla ilgili bişe olabilir mi ? benim versiyon 12.0.023 acaba bi önceki versiyonu hackliyo olmasın :hmmm

Hayır, benimki de 12.0.023 Öyle olsaydı hacklememesi gerekirdi.

owner26

owner26

Üye
Diğer C5-03 kullanan arkadaşlara sorum olacak.
Sizin bataryanızda çabuk bitiyor mu ? benim ki en fazla 2 gün dayanıyor :S

brslı16 ;
Symbian^3 bölümünden bulduğun programlar işe yaramaz ne yazık ki.
s60 v5 bölümüne bakman gerekiyor

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Diğer C5-03 kullanan arkadaşlara sorum olacak.
Sizin bataryanızda çabuk bitiyor mu ? benim ki en fazla 2 gün dayanıyor :S

brslı16 ;
Symbian^3 bölümünden bulduğun programlar işe yaramaz ne yazık ki.
s60 v5 bölümüne bakman gerekiyor

1000 mAh bataryadan ne beklerdin ki? Hem de 600 MHz hızındaki işlemciden. C5-03'ün bataryası çok zayıf malesef.

Diğerine gelirsek, konuyu görmeden hemen atlamasan iyi olur ^^

brslı16

Üye
Hayır, benimki de 12.0.023 Öyle olsaydı hacklememesi gerekirdi.
ben daha önce bu hello ox 2 v2.03 ü indirip denemiştim o rar dosyasında map drivers diye bi program daha vardı onunda kurulması gerektiği flan yazıyodu kurdum ancak herhangi bi program flan çıkmamıştı uygulamalarda acaba böyle olmasına o neden olabilir mi ? ancak ordaki beni oku dosyasındada eger o map drivers programını kurarsam daha hızlı olacağı yazıyodu ...

cchack

Üye
arkadaşlar,dosya video ve resimleri gizlemek için ne yapmam gerekiyo,bu telefona uygun program hangisi?bir tanesini yükledim,telefonu kilitledi...yardımci olursanız sevinirim.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
arkadaşlar,dosya video ve resimleri gizlemek için ne yapmam gerekiyo,bu telefona uygun program hangisi?bir tanesini yükledim,telefonu kilitledi...yardımci olursanız sevinirim.

Galeride falan gözükmemesini istiyorsan hafıza kartında diğerin içinde rehber var dosyaları oraya at gozukmez program diyorsan güvenlik bölümüne bi bak derim baya program var :oke:

----------Eklendi @ 11:15:45 ---------- Yazıldı @ 11:12:27 ----------

Bende oldu arkadaşlar herhangi bir sorun çıkmaması gerek. Birkaç dakika veya biraz fazla bekleyin...

Yok taklaa olmuyor sende nasıl oldu hala anlamadım sendeki hellooxu upload etsene belki bi ümit çalışır :)

zabumabu

zabumabu

Üye
Selam.
Bir Nokia c5-03 kullanıcısı olarak aranıza katılım.

Telefonu alalı uzun süre oldu ama video ve mp3 leri bluetooth ile bir türlü gönderemiyordum. oysaki mp3 ün üzerine basılı tutacakmışız burada öğrendim.
işin garibi servise gittim bunu sormak için bunu söyleyip beni göndermek varken telefonu bırakacaksınız bugün alamazsınız dediler Antalya servisinden bende bırakmadım tabiki 300 km yol tepemem bir daha telefonu almak için dedim.

Asıl meseleye gelelim navigasyonu çalıştıramıyorum bir türlü. haritamı güncellemem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt