NNBYRM
Üye
cfw yüklemek içn ne yapmalıyım
nokia c5 03 kullanıyorum. multimedya mesajlarım arkadaşıma gitmiyor. gönderiliyor diyo ama en son telefonu kapatıp açmak ve mesajı iptal etmek zorunda kalıyorum. Onun da mesajı bana gelmiyor. aslında 2 gün önce o bana ben de ona multimedya mesajı atmıştım, bi sorun olmamıştı. Ayarlarla da oynamadım. Bunun sebebi nedir?
Ayarları tekrar nasıl yükleyebilirim? İnternetten araştırıyorum ama bulamıyorum
Arkadaslar C5-03um var ve birşeyler indirmek istiyorum fakat bi türlü indirme gösterimi çıkmıyor ne yapmalıyım
selam
c5-03 telefonumu; samsung 40d6500 smart tv kumandası olarak kullanabilir miyim ? Android telefonlar oluyormuş diye duydum ama c5-03 olur mu kullanan var mı ? teşekkürler
teşekkürler
internet üzerinden kullanamam mı tv internete bağlanıyor kablosuz modem aracılıyla android kullanabiliyormuş
arakadaşlar telefonuma[h=1]WhatsApp Messenger ı kurdum nasıl kulanıcam yardım edebilirmisiniz[/h]
telefon numaranı isteyecektir. Numaranı yaz. Daha sonra karşına uygulananın menüsü çıkacak. En üstteki menüyü açarak rehberini görebilirsin. Uygulamayı kullanlarda farklı bir belirti var görmek zor değil
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...0-test-edilmistir-en-iyi-versiyon-567052.htmlteşekkürler bide angery birds oyunu varmı formda baktım sıs dosyası değil yükleyemiyorum yardım edin lütfen şimdiden
rica ederimçok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?