Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
peki hacklemenin telefona herhangi bir zararı olurmu veya ilerde sorun çıkarırmı

Hayır hiçbir sorun çıkmaz benim ki hackli hiçbir şey olmuyor rahatlıkla uygulamaları temalari kuruyorum. Ha oldu da bi şey oldu olmaz da oldu diyelim format atarsın bitti gitti. Başlarda bende senin gibi davranıyordum

----------Eklendi @ 22:37:30 ---------- Yazıldı @ 22:36:08 ----------

Bu c5-03 ün cevapsız arama ve mesaj ekranda beklerken gönderenin görünmesini sağlayacak adam gibi bi düzen bulan arkadaş varmı ???

Aramayı bilmiyorum ama freeisms ile smsleri dediğin gibi yapabilirsin

kerimetlec

kerimetlec

Üye
Arkadaşlar c5-03'ü ben 600mhz biliyorum. Fakat hiç 600mhz hızı göremedim. 5230 434mhz C5-03'den hızlı çalışıyor. Bilgisi olan varmı. Bu telefon nasıl hızlanacak. Format attım yine aynı, menü geçişlerinde felan arada bi duraksıyor.

frknklyci

Üye
çok teşekkürler

theoriginalugur

Üye
Merhabalar iki sorum olacaktı
1-Bir modeme bağlanıyorum, çekiş gücünde sorun yok fakat herhangi bir internet sitesine bağlanamıyorum:'Tarayıcı websitesine bağlanamıyor.' hatası veriyor. Son güncellemesini de yaptım, yine olmadı. Modemim Zyxel. İnternette araştırma yaptım dns adresini değiştirin filan yaptım ama yine olmuyor. Bir de size sorayım dedim.
2-Telefonun kulaklık girişinde bir sorun var, kulaklık tam olarak girmiyor. Yaptırmak için herhangi bir telefoncuya mı götüreyim yoksa yetkili bir nokia servisine mi?

pesimist86

Üye
telefonun dış görünümünü değiştirmek istiyorum fakat internetten sadece yabancı sitelerden istediğim şeyleri bulabildim bilen gören varsa yardımlarınızı bekliyorum...
bu sitede oldukça güzel skin ler var

tabara13

tabara13

Üye
telefon kapandı ve artık açılmıyor ? Format ta ise yaramıyor yardım edebilir misin

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
nokia c5 03 21.0.003 güncellemesi hakkında bilgi vere bilirmisiniz ????

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
görüntüsü felan varmı

frknklyci

Üye
ya bu kendi kendine hafıza kartı çıkartıyo yani okumuyor sonra güvenli değil falan diyor ? bide hafıza kartı çıkınca internete girmiyor

cerrah33

Üye
Arkadaşlar temayı sileyim derken telefona ait bir uygulamayı sildim, o gün bugündür şarkıları çalıştıramıyorum. Lütfe yardımcı olun. :(

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkadaşlar temayı sileyim derken telefona ait bir uygulamayı sildim, o gün bugündür şarkıları çalıştıramıyorum. Lütfe yardımcı olun. :(

Format at hafıza kartını yedekle bicimlendırmen gerekecek

pesimist86

Üye
bu sitedeki gibi skin lazım arkadaşlar bana bi yardımcı olun..

hsyn73

hsyn73

Üye
qick office i kaldıramadığımıza göre lisanslı hale nasıl getirebiliriz? Para vermeden nasıl satın alabiliriz? :))

barlasmlh

barlasmlh

Üye
telefonun keni facebook uygulaması önbelleği ve çerezleri nereye yüklüyor nasıl silebiliriz

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
telefonun keni facebook uygulaması önbelleği ve çerezleri nereye yüklüyor nasıl silebiliriz

Kendi profiline gir sonra sol üstte logout var ona bas o siler

----------Eklendi @ 08:41:52 ---------- Yazıldı @ 08:40:44 ----------

bu sitedeki gibi skin lazım arkadaşlar bana bi yardımcı olun..

Çok güzelmiş ama nerde satılır edilir hiç bilmiyorum

----------Eklendi @ 08:45:33 ---------- Yazıldı @ 08:41:52 ----------

qick office i kaldıramadığımıza göre lisanslı hale nasıl getirebiliriz? Para vermeden nasıl satın alabiliriz? :))

Telefonu hackle sonu bunu kur www.maxicep.com/symbian-v9-4-ofis-uygulamalari/turkce-lisansli-quickoffice-am-v6-2-153-s60v5-symbianos9-x-unsigne-d-411494.html

barlasmlh

barlasmlh

Üye
teşekkürler çok yer kapamıyor ama temizlik imandan gelir dimi

dkarademir

Üye
C5-03 cihazim polarbit oyunlari acmiyor , bir cozumu var midir ?

Üst Alt