beyler aio patchten sonra iletim raporu klasörü kayboldu telefonum C5-03 ama hard formatta attım ikisinden biri yok etti nasıl geri getirebilirim?
yeniden kursam olur mukaldırıp mı kurucam

hadi yadaha yeni attk nese olmazsa bi daha basarız
çok sağol

Evettelefonuma fertile cfw yükledim herşey süper fakat cfw atınca tel garanti dışına çıkıyormuş peki geri ofw yi yüklesem garnti ye girermi
oh be içime kurt düşmüşdü
ekranin kenarında toz diye kürdan çöpü ile silerken kürdanin ucunu kirmis ekranin arasina gitmis cıkarmaya calisirken dibine dogru gittigini ve gözükmedigini söledi bir kürdani nasil cikarabilir ordan
tesekkür ederim simdidenmerhaba benim sorunum yeni cıkan cfw denedim ekrana görüntü alamaz oldum hard format demeye calistim olmadı ne yapabilirim? Birde arkadasimın sorununu iletmek istedim onun sorunu sacma ama kafayı yıycek diye yolladm belki yol gösterirsinizekranin kenarında toz diye kürdan çöpü ile silerken kürdanin ucunu kirmis ekranin arasina gitmis cıkarmaya calisirken dibine dogru gittigini ve gözükmedigini söledi bir kürdani nasil cikarabilir ordan
tesekkür ederim simdiden
yeşil tuş, ses açma tuşu, kilit tuşuna ellerini koy sakın çekme son olarak kırmızı tuşa da yok hepsine birden bas. Hafıza kartını pcye kopyala bicimlendırmen gerekecek çünkü. Arkadaşının sorununa gelince garanti dolduysa ekranı çıkartsın veya bildiği iyi bi telefoncuya çıkartsın