s.a arkadaşım şimdi ben c5-03 üme oyun atıyorum ama oyun telefonumun ekranına uyumlu olsa bile o oyunu yarım ekran olarak çalıştırıyor daha 5800 daki gibi araba yarışı oyunlarını telefonu sağa sola çevirerek hiç oynamadım önerdiğin bi site falan var mı yani oyunun altında ekranın yarısını kaplayan bi tuş takımı çıkıyo ortaya onu düzeltebilir miyiz?
arkadaşlar size bişe sormak istiyorum ben ekitap okumak içn Quikoffice den girip okumak istiyorum veya hafıza kartından direk tıklıyorum ama adobe flas player bulamadıgm içn kuramadım daha dogrusu çünkü v21... bişeydi ve buldugum tum adobe flashalrda sertifak hatası veriyor napmam gerekiyo??
o uyarı ram hafızası için ramblow yükleyip arada temizlemelisinweb tarayıcısında veya opera mini de youtube da vs video izlediğimde yarıda kesip bi süre sonra "hafıza dolu uygulamaları kapatıp yeniden deneyin" diye bi uyarı veriyor. Halbuki;
Tel hafz. boş alan 30mb/ 75 mb
Hafıza kartı : 812 mb/2 gb
tarayıcıların indirme vs gibi tüm ayarları da hafıza kartına yönlendirilmiş durumda. Anlam vermiş değilim. Teşekkürler şimdiden
forumda arat bulursun telin ramini temizliyoramblow?
Ben usb ile telefonu bilgisayara taktım bi kaç fotograf aldım içinden sonra virüs bulaştı fotograflarımın hiç biri açılmıyor dosya yöneticisine giriyorum hiç bi dosyayı görmüyor ama usb ile bagladıgımda bilgisayardan tüm dosyaları görebiliyorum.hafıza kartını tarattım 311 tane virüs cıktı temizledim hepsini yine aynı sürümünü güncelledim format attım yine düzelmedi.dosyaların hiç birini göremiyorum.fotoğraflarımın hiç biri açılmıyor.ne yapmalıyım?bi çözüm yolu bulun lütfen..
arkadaşlar benimde bir sorum olacak. c5-03 wlan ile internete bağlandığımda telefonun kendi uygulamasında olmayan sitelere girdiğimde hafıza dolu diyip sayfadan atıyor. ne anladım o zaman ben internetten. örneğin bloğuma giremiyorum hafıza dolu diyor. ama kendi uygulaması facebooka giriyor sorunsuz. bu hafıza işini nasıl halledebiliriz? wlan bedava bağlanıyorum sonuçta ne hafızasından alabilirki çok saçma?