Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

qokay123

Üye

Uc player kullan
[/QUOTE]
Bu telefona uyumlu Uc player linki atabilir misiniz peki ?

raci7878

Üye
telefonu ayın 10nunda aldım ve 12 saat şarja taktım.. sonra şarjı bitti ve telefon kapandı şarja taktım şarj olduğunu göstermıyor telefon açılmıyorda yarım saattir şarjda tık yok telefonda sorun nedir sizce ?

54skype54

Üye
Mozaikleşmeler içn kamera ayarlarndan yüksek çözünürlüğü seçmen lazm

20624758262

Üye
s.a arkadaşım şimdi ben c5-03 üme oyun atıyorum ama oyun telefonumun ekranına uyumlu olsa bile o oyunu yarım ekran olarak çalıştırıyor daha 5800 daki gibi araba yarışı oyunlarını telefonu sağa sola çevirerek hiç oynamadım önerdiğin bi site falan var mı yani oyunun altında ekranın yarısını kaplayan bi tuş takımı çıkıyo ortaya onu düzeltebilir miyiz?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
s.a arkadaşım şimdi ben c5-03 üme oyun atıyorum ama oyun telefonumun ekranına uyumlu olsa bile o oyunu yarım ekran olarak çalıştırıyor daha 5800 daki gibi araba yarışı oyunlarını telefonu sağa sola çevirerek hiç oynamadım önerdiğin bi site falan var mı yani oyunun altında ekranın yarısını kaplayan bi tuş takımı çıkıyo ortaya onu düzeltebilir miyiz?

Onlar java oyun ayarlardan uygulama yöneticisi yüklü uygulamalar de ordan oyunu bul üstüne basılı tut süit ayarları de ekran üstü klavyeyi kapalı yap

firekinq

firekinq

Üye
arkadaşlar size bişe sormak istiyorum ben ekitap okumak içn Quikoffice den girip okumak istiyorum veya hafıza kartından direk tıklıyorum ama adobe flas player bulamadıgm içn kuramadım daha dogrusu çünkü v21... bişeydi ve buldugum tum adobe flashalrda sertifak hatası veriyor napmam gerekiyo??

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
arkadaşlar size bişe sormak istiyorum ben ekitap okumak içn Quikoffice den girip okumak istiyorum veya hafıza kartından direk tıklıyorum ama adobe flas player bulamadıgm içn kuramadım daha dogrusu çünkü v21... bişeydi ve buldugum tum adobe flashalrda sertifak hatası veriyor napmam gerekiyo??

Bunu kullan www.maxicep.com/symbian-3-ofis-uygulamalari/e-kitap-okuma-programi-foliant-6-3-7-3-turkce-s-3-duzenlendi-yenilendi-538610.html

kâsh69

Üye
web tarayıcısında veya opera mini de youtube da vs video izlediğimde yarıda kesip bi süre sonra "hafıza dolu uygulamaları kapatıp yeniden deneyin" diye bi uyarı veriyor. Halbuki;
Tel hafz. boş alan 30mb/ 75 mb
Hafıza kartı : 812 mb/2 gb
tarayıcıların indirme vs gibi tüm ayarları da hafıza kartına yönlendirilmiş durumda. Anlam vermiş değilim. Teşekkürler şimdiden

ahmetc503

bişey sorcam hani diyolar ya ilk şarj 12 saat olsun falan die ben ilk aldığımda içinde biraz vardı şarjı sonra o bitmek üzereyken teli şarja taktım şarj olmaya başladı sonra teli kapattım arada 2 saniye falan tel kapanıp tekrar şarj olmaya BAŞLIYO ( BEYAZ EKRAN GELİYO) işte o iki saniyede tele elektrik gitmedi heralde yani ilk şarjı 5 dakikalık gibi bişey oldu (teli kapattığım için) bu bi sorun doğururmu

----------Eklendi @ 14:36:04 ---------- Yazıldı @ 14:34:51 ----------

web tarayıcısında veya opera mini de youtube da vs video izlediğimde yarıda kesip bi süre sonra "hafıza dolu uygulamaları kapatıp yeniden deneyin" diye bi uyarı veriyor. Halbuki;
Tel hafz. boş alan 30mb/ 75 mb
Hafıza kartı : 812 mb/2 gb
tarayıcıların indirme vs gibi tüm ayarları da hafıza kartına yönlendirilmiş durumda. Anlam vermiş değilim. Teşekkürler şimdiden
o uyarı ram hafızası için ramblow yükleyip arada temizlemelisin

kâsh69

Üye
ramblow?

kamira

Üye
nokia c3 symbian için antivirüs programı varmı ? yardımcı olabilirmisiniz?

seri2

Üye
Ben usb ile telefonu bilgisayara taktım bi kaç fotograf aldım içinden sonra virüs bulaştı fotograflarımın hiç biri açılmıyor dosya yöneticisine giriyorum hiç bi dosyayı görmüyor ama usb ile bagladıgımda bilgisayardan tüm dosyaları görebiliyorum.hafıza kartını tarattım 311 tane virüs cıktı temizledim hepsini yine aynı sürümünü güncelledim format attım yine düzelmedi.dosyaların hiç birini göremiyorum.fotoğraflarımın hiç biri açılmıyor.ne yapmalıyım?bi çözüm yolu bulun lütfen..

seri2

Üye
Ben usb ile telefonu bilgisayara taktım bi kaç fotograf aldım içinden sonra virüs bulaştı fotograflarımın hiç biri açılmıyor dosya yöneticisine giriyorum hiç bi dosyayı görmüyor ama usb ile bagladıgımda bilgisayardan tüm dosyaları görebiliyorum.hafıza kartını tarattım 311 tane virüs cıktı temizledim hepsini yine aynı sürümünü güncelledim format attım yine düzelmedi.dosyaların hiç birini göremiyorum.fotoğraflarımın hiç biri açılmıyor.ne yapmalıyım?bi çözüm yolu bulun lütfen..

bi cevap yazanınız yokmu arkadaşlar bilenler bi yardımcı olsun ne yapmalıyım

abdlasvikia

Üye
arkadaşlar benimde bir sorum olacak. c5-03 wlan ile internete bağlandığımda telefonun kendi uygulamasında olmayan sitelere girdiğimde hafıza dolu diyip sayfadan atıyor. ne anladım o zaman ben internetten. örneğin bloğuma giremiyorum hafıza dolu diyor. ama kendi uygulaması facebooka giriyor sorunsuz. bu hafıza işini nasıl halledebiliriz? wlan bedava bağlanıyorum sonuçta ne hafızasından alabilirki çok saçma?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
arkadaşlar benimde bir sorum olacak. c5-03 wlan ile internete bağlandığımda telefonun kendi uygulamasında olmayan sitelere girdiğimde hafıza dolu diyip sayfadan atıyor. ne anladım o zaman ben internetten. örneğin bloğuma giremiyorum hafıza dolu diyor. ama kendi uygulaması facebooka giriyor sorunsuz. bu hafıza işini nasıl halledebiliriz? wlan bedava bağlanıyorum sonuçta ne hafızasından alabilirki çok saçma?

Opera mini kullan onda hafıza dolu demez

seri2

Üye

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
benim telefondan 0.fecebook.com avea gprs vap ile bağlan diyorum paket veri istiyo :sos

metall1246

Üye
Abi ben gba gbc emulatorölerini kuramıyorum nasıl ypacam yardım edermsınşimdiden coksaol c5-03 üm var

Üst Alt