Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

ManiacMete_

Üye
Temaları nasıl düzenleyebiliriz? Bazı yerlerdeki yazılar çok soluk o renkleri değiştirmek istiyorum sadece.

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
Benim bir sorum olacak
C5-03'ümle wireless ile modeme bağlanırken sorun yaşıyorum modeme bağlanıyorum ilk internete girişte aldığım hata; web:sunucuya bağlanamıyor.......... Bunu her ilk girişte yapıyor sonra wirelees i telefondan kapadığımda tekrar girdiğimde aynı hatayı vermiyo o hatayı vermesi için yarım saat kapalı kalması yetiyor ve başka modemlerde olması gerektiği gibi giriyor tek seferde .... Modem tılgın
benim soruma cvp yokmu ?

doga99

Üye
sim kayıtlarını telefon hafızasına nasıl kopyalayacaz biri beni aradığında adı yazmıyor sadece numara çıkıyor ve numara sim de kayıtlı olmasına rağmen teşekkürler :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
sim kayıtlarını telefon hafızasına nasıl kopyalayacaz biri beni aradığında adı yazmıyor sadece numara çıkıyor ve numara sim de kayıtlı olmasına rağmen teşekkürler :)

Rehber - Seçenekler - İşaretle/İş. Kaldır - Tümünü İşaretle - Seçenekler - Kopyala - Telefon Hafızası :oke:

haydar5510

Üye
ben ndrive 9 u yükledim siteden daha önce fakat snra kaldırdım şimdi tekrar yüklemeye karar verdim ve yüklerken dahili bileşen hatası veriyor. lütfenn yardım... birde signed yapma işlemini imei vermeden yapılacak yer yokmu

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
ben ndrive 9 u yükledim siteden daha önce fakat snra kaldırdım şimdi tekrar yüklemeye karar verdim ve yüklerken dahili bileşen hatası veriyor. lütfenn yardım... birde signed yapma işlemini imei vermeden yapılacak yer yokmu

ndrive z klasöründe hasar bırakmış olabilir. Aslında sistem ile birlikte gömülmüş bir dosya değil, ama sistemden kaldırmada sorun çıkması sonucu sistem bunu dahili bileşen olarak algılıyordur. NDrive içinde ne varsa onu kaldır. Mesela bende Signal Server yüklüydü bileşen olarak, bu nedenle de 1.9.7 sürümlü Python'u yükleyememiştim, o Signal Server'ı out-package'ladım ve oldu :)

bihterberk

Üye
kardeş beni telefonum yeni ama bi sorun var.normal videoları çekip oynatıyor ama 5800 dan benim hafıza kartına attığım videolarda sık sık donma oluyor.hafıza kartım 8 gb ondan mı acaba

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
kardeş beni telefonum yeni ama bi sorun var.normal videoları çekip oynatıyor ama 5800 dan benim hafıza kartına attığım videolarda sık sık donma oluyor.hafıza kartım 8 gb ondan mı acaba

July player veya uc player ile izlemeyi dene

major38

major38

Üye
Artık telefonun ahizesinden ses alamıyorum ancak hoparlörü etkinleştirmem gerekiyor karşı taraf ile konuşmam için, bataryayı çıkarıp takılınca bir müdded düzeliyor sonra yine aynı oluyor. Format attım *yeşil tuş, kırmızı tuş, kitleme tuşu, ses açma tuşu* sonra güncelledim 12'ye yükselttim değişen bişey olmadı hafıza kartında sorun vardır diye takmadım hiç, ama yine değişen bişey olmadı, ne yapmamı önerirsiniz.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Artık telefonun ahizesinden ses alamıyorum ancak hoparlörü etkinleştirmem gerekiyor karşı taraf ile konuşmam için, bataryayı çıkarıp takılınca bir müdded düzeliyor sonra yine aynı oluyor. Format attım *yeşil tuş, kırmızı tuş, kitleme tuşu, ses açma tuşu* sonra güncelledim 12'ye yükselttim değişen bişey olmadı hafıza kartında sorun vardır diye takmadım hiç, ama yine değişen bişey olmadı, ne yapmamı önerirsiniz.

Yazılımı yeniden yüklemeden önce bir virüs taraması yap. Bazen bunlara yol açabiliyorlar. Veya telefonu hacklemişsen de olabiliyor. Eğer hacklediysen tek çare hard format. Ama yapamam diyorsan garantiye gönder. Belki donanımla ilgilidir.

major38

major38

Üye
Yazılımı yeniden yüklemeden önce bir virüs taraması yap. Bazen bunlara yol açabiliyorlar. Veya telefonu hacklemişsen de olabiliyor. Eğer hacklediysen tek çare hard format. Ama yapamam diyorsan garantiye gönder. Belki donanımla ilgilidir.

OVİ'deki Eset'i kuruyorum şimdi deneyeceğim olmaz ise hard format nasıl atılacak link felan varsa lütfen koyarmısınız.

'Patron

'Patron

Üye
Benım de teli ilk aldığım zamanlarda 1-2 kere olmustu bu sonra duzeldi. buyuk ıhtımalle donanımsal dır.

major38

major38

Üye
Kaspersky ile taradım hiç bişey çıkmadı, HARD FORMAT Nasıl atılıyor Link verecek varmı ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Donanımsal Olabilir Garantiye Gönder Bence

----------Eklendi @ 17:03:48 ---------- Yazıldı @ 17:03:30 ----------

Kaspersky ile taradım hiç bişey çıkmadı, HARD FORMAT Nasıl atılıyor Link verecek varmı ?

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...t-atmak-isteyenler-buraya-resimli-488543.html

major38

major38

Üye
Format attım *yeşil tuş, kırmızı tuş, kitleme tuşu, ses açma tuşu*

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Format atmadan önce sana virüs taraması veya yazılımı yeniden yükleme yap demiştim! :nono:

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil :oke:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yaa ben guvenlık kodu yerını bı turlu bulamadım
eskı telefonumda vardı mesela guvenlık kodum kımse karıstramıyodu kodu blmeden