Telefonu kullanmayı bilmeyip suç atma.http://www.maxicep.com/symbian-s60v...t-atmak-isteyenler-buraya-resimli-488543.htmlya arkadaşlar c5-03 var iki saattir her yeri okudum kafayı yedim nasıl hard format atracam ben bu melete yaf kilit kodumu unuttum onu bulamadıgım için soft format atamıyorum acil yardım lütfen
----------Eklendi @ 02:51:07 ---------- Yazıldı @ 02:50:16 ----------
ya arkadaşlar c5-03 var iki saattir her yeri okudum kafayı yedim nasıl hard format atracam ben bu melete yaf kilit kodumu unuttum onu bulamadıgım için soft format atamıyorum acil yardım lütfen
----------Eklendi @ 02:53:07 ---------- Yazıldı @ 02:51:07 ----------
ya kimse bu c5-03 ü almasın herşeyi ayrı sorun pişman oldum alan ellerime ne diyeyim yaa![]()

Bende de açılmıyor valla. taklaa anlatmıstı ama unuttum. biyerden ses dosyasını mı ne siliyodun.Telefona Asphalt4 HD yükledim. Ama Oyun Açılmıyor Neden?
C5 O3 ile fotoğrafları slayt gösterisi olarak izlemek istiyorum.Slide show kurdum olmadı.Telefonu yeni aldım .Bu konuda(hack vb.) hiçbir bilgim yok.Orjinal yazılımını güncelledim.Orjinal yazılımı hacklemeden fotoğrafları arka arkaya gösterecek bir proğram arıyorum .Emektar sony ericson k 700 de bu vardı.Kaç yıl sonra bu özellikte bu telefonda olmayışı çok saçma.yardımlarınızı bekliyorum.telefon c5 03 ;yazılım son yazılım.....

Telefona Asphalt4 HD yükledim. Ama Oyun Açılmıyor Neden?
Selam arkadaşlar bu nokia c5-03 bende de var fakat işletim sistemi biraz zayıf kalmış galiba symbian 9.3 kullanıyo ve sürekli sertifika hatası veriyor zaten pek fazla program yüklemiycem ancak birkaç sorum var bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
*uzun mertajlı filmler telefounun kendi oynatıcısyla izlenmiyor. ses var görüntü yok movie smart yüklemek gerekiyormuş ama onda da sertifika hatası alıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim ?
*filmleri ve video dosyalarını atarken örneğin mkv, avi, mp4 gibi farklı formatlar da olsa telefonda izlenebilecek formata dönüşüyormuş diye okudum forumlarda ancak yapamadım. 400-500 mb'lik mkv filmler falan var bende bunları telefona nasıl atıp izlerim en kolay yoldan yoksa herhangi bir converter ile dönüştürmem mi lazım ?
*cepnet paketi alıcam yakında opera mini 6 çıkmış ancak o bile benim telefona yüklenmiyor. hangi tarayıcıyı yüklemem gerekir ?
*cepnet ile cepten internet hızında 96 kbps de herhangi bir kasma olur mu ? anında müzik dinlenebilir mi (radyolar, fizy vs.)
*bir de ovi'nin sitesinde haritalar var ancak bu telefona uygun değil diyo. haritaları nasıl indiricez, hangi şehirlerin haritaları var örneğin; merkezi yerleşim yerleri dışında bursa kemalpaşa gibi şehir merkezinden uzak yerlerin falan da haritası var mı bunda ? istanbul için gayet başarılıydı.
bende aldım nhayet teli burayı takp edeblrm
tema önerecek tavsye edecek varmı![]()
Galeriye Gir İstediğin Fotoğrafı Aç Sonra Seçeneklerden Slayt Gösterisini Oynat De
----------Eklendi @ 17:25:30 ---------- Yazıldı @ 17:21:47 ----------
Bazı Asphalt 4 Leri Açmıyor Bendekini Upload Ettim Çalışıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
By_GaBLiN asp_adsl http://www.maxicep.com/symbian-s60v...lirsiniz-494417-mesaj3535156.html#post3535156
C5 O3 ile fotoğrafları slayt gösterisi olarak izlemek istiyorum.Slide show kurdum olmadı.Telefonu yeni aldım .Bu konuda(hack vb.) hiçbir bilgim yok.Orjinal yazılımını güncelledim.Orjinal yazılımı hacklemeden fotoğrafları arka arkaya gösterecek bir proğram arıyorum .Emektar sony ericson k 700 de bu vardı.Kaç yıl sonra bu özellikte bu telefonda olmayışı çok saçma.yardımlarınızı bekliyorum.telefon c5 03 ;yazılım son yazılım.....
-------------------------------------
Galeriye Gir İstediğin Fotoğrafı Aç Sonra Seçeneklerden Slayt Gösterisini Oynat De
-------------------------------------
Teşkkür ederim By_GaBLiN
Hafıza kartındakini aynı şekilde olmuyor.Onun için bu pragamı aradım.Birde ofis proğramı lazım
----------Eklendi @ 00:28:55 ---------- Yazıldı @ 00:25:54 ----------
yardımlarınızı bekliyorun slide show ve ofis proğramı için

Arkadaşlar benim sorunum telefonda mesaj gönderirken sorun yok "Tolga" gönderildi diyor ama gelen mesajlarda +905. . . .. . . . . . .. diye geçiyor isim yazmıyor gelen numarayla olanı değiştirdim ama genede gelen kutusundakiler numara fakat (iyice karıştırdım ama bugun yeni aldım daha) ilk attığım mesajlar nolmaldi gerisi numaralı.

SAOL ÇALIŞTI![]()

Hafıza kartından açmak için şu uygulamayı yükle www.maxicep.com/attachments/63162d1295583650/ uygulamayi kurduktan sonra hafıza kartını seç ordan istediğin resmi bul aç ve fotoğrafın üstüne basılı tut çıkan seçeneklerden slayt gösterisini başlat de bu kadar. Ofis içinde bunu www.maxicep.com/attachments/68938d1299848312/ yükle güzel uygulama en iyisi
----------Eklendi @ 01:48:36 ---------- Yazıldı @ 01:43:34 ----------
O sorun bende de var tüm numaraların başına +9 da ekledim bazen düzeliyor bazen yine bozuluyor bi arkadaş arıyor beni isim çıkmadığı için sen kimsin diyom ayıp oluyo sonra çocuğa sanıyo ki numarasını kaydetmedim
----------Eklendi @ 01:54:43 ---------- Yazıldı @ 01:48:36 ----------
Petrol Blue, Nature v7 HD, Nokia Theme Black By La, Symbian S^3 Hacked Default ve N8 İkonlusu, Sound Waves Aklıma Geldikçe Daha Yazarım
----------Eklendi @ 01:55:48 ---------- Yazıldı @ 01:54:43 ----------
Tabii![]()
Proğramlar kurulurken güvenlik uyarısı:Uygulamaya güvenilmiyor telefon için zararlı olabilir uyarısı geliyor. Telefonda orjinal yazılım var.Devam edeyim mi
çözüm ?????![]()
asphalt 4 hd var. ama telefonun ramı iyice boşalmış olması lazım yoksa açmıyor yada kasıyor.Arkadaşlar Telefona Önereceğiniz HD oyunlar var mı?
O güvenlik için sorar devam et bi şey olmaz
----------Eklendi @ 12:58:36 ---------- Yazıldı @ 12:56:32 ----------
Çözüm ben bulamadım bazen düzeliyor bazen bozuluyor işte