Temaları nasıl düzenleyebiliriz? Bazı yerlerdeki yazılar çok soluk o renkleri değiştirmek istiyorum sadece.
benim soruma cvp yokmu ?Benim bir sorum olacak
C5-03'ümle wireless ile modeme bağlanırken sorun yaşıyorum modeme bağlanıyorum ilk internete girişte aldığım hata; webunucuya bağlanamıyor.......... Bunu her ilk girişte yapıyor sonra wirelees i telefondan kapadığımda tekrar girdiğimde aynı hatayı vermiyo o hatayı vermesi için yarım saat kapalı kalması yetiyor ve başka modemlerde olması gerektiği gibi giriyor tek seferde .... Modem tılgın
sim kayıtlarını telefon hafızasına nasıl kopyalayacaz biri beni aradığında adı yazmıyor sadece numara çıkıyor ve numara sim de kayıtlı olmasına rağmen teşekkürler![]()

ben ndrive 9 u yükledim siteden daha önce fakat snra kaldırdım şimdi tekrar yüklemeye karar verdim ve yüklerken dahili bileşen hatası veriyor. lütfenn yardım... birde signed yapma işlemini imei vermeden yapılacak yer yokmu

kardeş beni telefonum yeni ama bi sorun var.normal videoları çekip oynatıyor ama 5800 dan benim hafıza kartına attığım videolarda sık sık donma oluyor.hafıza kartım 8 gb ondan mı acaba
Artık telefonun ahizesinden ses alamıyorum ancak hoparlörü etkinleştirmem gerekiyor karşı taraf ile konuşmam için, bataryayı çıkarıp takılınca bir müdded düzeliyor sonra yine aynı oluyor. Format attım *yeşil tuş, kırmızı tuş, kitleme tuşu, ses açma tuşu* sonra güncelledim 12'ye yükselttim değişen bişey olmadı hafıza kartında sorun vardır diye takmadım hiç, ama yine değişen bişey olmadı, ne yapmamı önerirsiniz.
Yazılımı yeniden yüklemeden önce bir virüs taraması yap. Bazen bunlara yol açabiliyorlar. Veya telefonu hacklemişsen de olabiliyor. Eğer hacklediysen tek çare hard format. Ama yapamam diyorsan garantiye gönder. Belki donanımla ilgilidir.
Benım de teli ilk aldığım zamanlarda 1-2 kere olmustu bu sonra duzeldi. buyuk ıhtımalle donanımsal dır.Artık telefonun ahizesinden ses alamıyorum ancak hoparlörü etkinleştirmem gerekiyor karşı taraf ile konuşmam için, bataryayı çıkarıp takılınca bir müdded düzeliyor sonra yine aynı oluyor. Format attım *yeşil tuş, kırmızı tuş, kitleme tuşu, ses açma tuşu* sonra güncelledim 12'ye yükselttim değişen bişey olmadı hafıza kartında sorun vardır diye takmadım hiç, ama yine değişen bişey olmadı, ne yapmamı önerirsiniz.
Artık telefonun ahizesinden ses alamıyorum ancak hoparlörü etkinleştirmem gerekiyor karşı taraf ile konuşmam için, bataryayı çıkarıp takılınca bir müdded düzeliyor sonra yine aynı oluyor. Format attım *yeşil tuş, kırmızı tuş, kitleme tuşu, ses açma tuşu* sonra güncelledim 12'ye yükselttim değişen bişey olmadı hafıza kartında sorun vardır diye takmadım hiç, ama yine değişen bişey olmadı, ne yapmamı önerirsiniz.
Kaspersky ile taradım hiç bişey çıkmadı, HARD FORMAT Nasıl atılıyor Link verecek varmı ?
SISContents. veya Carbide.UI