By_GaBLiN
Üye
Ben ovi mağazasından kaspersky 9.0 indirdim kurdum.şimdi geri kaldırmak istiyorum ama "dosya silinemiyor" diye bir uyarı verip kaldırmama izin vermiyor.bundan nasıl kurtulabilirim.
Kasperskyı Aç Korumasını Kapat Öyle Kaldır

Ben ovi mağazasından kaspersky 9.0 indirdim kurdum.şimdi geri kaldırmak istiyorum ama "dosya silinemiyor" diye bir uyarı verip kaldırmama izin vermiyor.bundan nasıl kurtulabilirim.

eyvallah çok teşekkür ederim
ayrıca bu sürüm işinide araştırdım galiba faklı dillerde 12.0.024 çıkmış türkçe hiçbiyerde yok pc den güncelle dediğim andada güncelleme bulamıyor artık beklicez bakalım ne zaman çıkacak ..
----------Eklendi @ 11:17:52 ---------- Yazıldı @ 11:16:34 ----------
bişe daha var peki bu fps değerini herhangi bi programla arttırabilirmiyiz ?
Ben climate Mission 2.gün beğenmeyip kaldırmıştım.Bunun nedeni ekran hızının C5-03'te az olması. Daha az çözünürlükte birşey koyarsanız hızı da aynı oranla azalır. Önerim, Format Factory'den 320*240 çözünürlük yapın. FPS azalır. Ben koca 3 doctor who sezonunu öyle izliyorum.
Diğerine gelince, Climate Mission veya Ov Haritalar veya Shazam yazılıma gömülü gelir. İstesen de kaldıramazsın.
Kasperskyı Aç Korumasını Kapat Öyle Kaldır![]()

Ben climate Mission 2.gün beğenmeyip kaldırmıştım.

merhabalar.telefonum hack li ve son sürüm.yalnız şöyle bir problem oluyor.Telefon tuş kilidindeyken arma gelirse veya alarm çalarsa ekrandan açıp kapatamıyorum.arama gelirse tuşlardan halledebiliyorum ama mesela sabahları alrm çalıyor.ekran aydınlanıyor ama ekrandan alarmı durduramıyorum.tek çarem no tuşuna basmak o zamanda alarmı erteliyor.

telefon yazılım yüklerken telefon birşey oldu ve açılmıyor açma tuşuna bbbasıyorum telefon titreyor oylece kalıyor açılmıyor sebebi nedir çözülürmü yoksa garantiyemi gircek :S
Bir hard formatı dene çalışır büyük ihtimalle.
Hard formatın asıl amacı da zaten o şekilde olan telefonları çalıştıraiblmek içnidir. Hafıza kartını çıkar veya biçimlendir. O şekilde dene. Hard formatın nasıl atılacağını biliyorsundur umarım. C5-03 için özel.
Telefonu neden açmaya çalışıyorsun hacı. Asıl sen anlamıyorsun. kırmızı+yeşil+tuş kilidi+ ses arttırma(azaltmada olabılır) bas hallet.anlamıyorsun sanırsam yazılım phoenix yuklerse sw reset dedım ondan sonra oldu tel açılmıyor hark format biliyorum telın açma tusuna bastınmı titriyor o kadar ekran denen birşey yok
Telefonu neden açmaya çalışıyorsun hacı. Asıl sen anlamıyorsun. kırmızı+yeşil+tuş kilidi+ ses arttırma(azaltmada olabılır) bas hallet.
anlamıyorsun sanırsam yazılım phoenix yuklerse sw reset dedım ondan sonra oldu tel açılmıyor hark format biliyorum telın açma tusuna bastınmı titriyor o kadar ekran denen birşey yok

Telefon Kapalıyken Ses Açma Tuşu, Kilit Tuşu, Yeşil Tuşa Basılı Tut Daha Sonra Kırmızı Tuşa Bas Hiç Birinden Elinizi Çekmeyin Nokia Yazısının Geçmesini Bekleyin...![]()
Unınstall kingi dene.arkadaşlar benim de bir sorum olacak ben ovi mağazadan meta diye bir program indirdim kaldıarmıyorum yarıya kadar geliyor ve kaldırma başarısız diyor yardım ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden tşkler.
hacı ozaman git garantıye ver napalım artık.beni anlamıyorsunuz hard format atmayı bılıyorum ben ondan sorun yok telin tek sorunu açılmaması işte nokia yazısı filan gelmıyor sadece titreşim oluyor başka birşey yok telefonda görunyok ve ses denen birşey yok titriyor
----------Eklendi @ 10:46:43 ---------- Yazıldı @ 10:46:19 ----------
telefon yazı filan gelmıyor siyah ekran açılma yok
beni anlamıyorsunuz hard format atmayı bılıyorum ben ondan sorun yok telin tek sorunu açılmaması işte nokia yazısı filan gelmıyor sadece titreşim oluyor başka birşey yok telefonda görunyok ve ses denen birşey yok titriyor
----------Eklendi @ 10:46:43 ---------- Yazıldı @ 10:46:19 ----------
telefon yazı filan gelmıyor siyah ekran açılma yok