en son sürüm v07.20 arkadaşlar ben kullanıyorumşimdi en son sürüm hangisi ve yüklenmelimi son sürüm ? ve face ten youtube dan video izleyememe sorunu çözüldümü ?
en son sürüm v07.20 arkadaşlar ben kullanıyorum
ben bu bir önceki sayfada bahsettiğim wlan olayını halen çözemedim. belki sürüm yükseltirsem düzelir 7.20 sürümünü hangi yolla yüklediniz. Hem telefon üzerinden hemde yazılım vasıtası ile denediysem 4,60 tan üzerini yükleyemedim?
Her versiyonu denedim ama bir türlü msn, gtalk ve yahoo chat aktif edecek yeri bulamadım.
Format sonrası bile Menü > Mesajlar > Sohbet sayfasına geldiğimde sohbet servislerini güncelle diye bir link oluyor sayfada güncelleme yapılıyor ve sadece Ovi Chat yükleniyor.
en az 10 tane product flashladım ama hala aynı. Vodafone'un servisleri ile ilgili bir kısıtlama mı aceba bu?
senın soruların defalarca soruldu sana cozum olarak bloga gırmenı onerıyorum ımzamda lınk var butun sorularının cvbı orda var he unutmadan bırısı v 4,70 cıkmıs demıs ole bı sey yok daha henuz cıkmadı

yaa arkadas ben telimi vodafone kampanyasından aldım donma olayından ötürü servise göndermiştim 7.20 tr yazılımı yüklemişler işte ben kullanıyorum..forum sayfalarını okuyun please..bundan 1 ay önce ben söylemiştim 7.20'nin çıktıgını. fakat bölge kodu değiştirilmesi gerekiyor. zaten her bölge koduna çıkan versiyon farklı. 7.20 versiyonu ile 4.60 versiyonunun hiçbir farkı yok.
insanlara bunu anlatmaya çalıştık da herkes çok bildiği için herkes kendi iddia ettiğini doğru sanıyor.
7.20 çıktı ama vodafone-tr için değil.
macera aramak isteyen varsa deneyebilir
(özünde aynı firmware çünkü)
benim tek sorun açılış ve kapanıştaki vodafone reklamı.. onuda kaldırmayı bulsam süper olucak...
yokmu çözüm bilen biri ??ya şimdi benim şöyle bir problemim var telefonu pcye veri depolama ile bağaldımmı hafıza kartı pcde gözükmüyor ve hafıza kartına attığım java oyunlar bir süre sonra bozuluyor isimleri değişik karakterlere dönüşüyor ve boyutları 1gb gibi değerler alıyor yardım edebilecek varmı ?
hangi programları nasıl yüklemek gerek? tema zil sesi felan indirsem nasıl telefona aktarıyorum? resimli anlatabilecek bi arkadaşımız var mı acaba?arkadadaşlar bugün az önce babam hediye olarak c3-00 getirdi.. daha önce sony ericson kullanıyordum.. yeni olduğu için söylediğiniz çoğu şeyi anlamıyorumhangi programları nasıl yüklemek gerek? tema zil sesi felan indirsem nasıl telefona aktarıyorum? resimli anlatabilecek bi arkadaşımız var mı acaba?
bu telefon için flaş player yok vede bolt browser ile video izlemek için flaş playera gerekde yok önceki sayfalarda anlatılmıştı nasıl video oynatılacağı ama bolt da youtube videoları çok kalitesiz oluyor sana önerim opera miniden gir youtube azda olsa kalite farkı var boltla aralarındaBen de telefonu yeni aldim. Yalniz benim sorum su. Ben yurtdisinda oldugum icin telefonu burdan aldim ve turkce menu yuklemek istiyorum nasil yapabilirim ? V4.60
Tesekkur
--------------- Ekleme ---------------
Bir de sunu eklemek istiyorum. Bolt browser kullanirken flash player gerekli oluyor. Bir turlu flash player indiremedim. Yardimci olabilir misiniz?