Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

lcax31

Üye
şimdi en son sürüm hangisi ve yüklenmelimi son sürüm ? ve face ten youtube dan video izleyememe sorunu çözüldümü ?

yağızaygün

yağızaygün

Üye
bende versiyon 4.60 var.
opera ve bolt playerla video izleyebiliyorum youtube da.ayrıca face de indirip öyle izliyorsun

enssrtn

Üye
şimdi en son sürüm hangisi ve yüklenmelimi son sürüm ? ve face ten youtube dan video izleyememe sorunu çözüldümü ?
en son sürüm v07.20 arkadaşlar ben kullanıyorum

lacurca

Üye
en son sürüm v07.20 arkadaşlar ben kullanıyorum

ben bu bir önceki sayfada bahsettiğim wlan olayını halen çözemedim. belki sürüm yükseltirsem düzelir 7.20 sürümünü hangi yolla yüklediniz. Hem telefon üzerinden hemde yazılım vasıtası ile denediysem 4,60 tan üzerini yükleyemedim?

KenanK

KenanK

Üye
ben bu bir önceki sayfada bahsettiğim wlan olayını halen çözemedim. belki sürüm yükseltirsem düzelir 7.20 sürümünü hangi yolla yüklediniz. Hem telefon üzerinden hemde yazılım vasıtası ile denediysem 4,60 tan üzerini yükleyemedim?

- Nokia Servisine götürüp yükletilebilior.. ancak şuanda daha tam oalrak kullanıma açılmadı.. açıldığı zaten Nokia Software Updater programına gelicektir...

lacurca

Üye
teşekkür ederim en iyisi bir servise görtürmek heralde hemde bu wlan olayını belki onlar çözerler
istanbulda levent yada gayrettepe civarında en yakın servis nerdedir bilen varmı ?

Hikayesiz

Üye
Her versiyonu denedim ama bir türlü msn, gtalk ve yahoo chat aktif edecek yeri bulamadım.
Format sonrası bile Menü > Mesajlar > Sohbet sayfasına geldiğimde sohbet servislerini güncelle diye bir link oluyor sayfada güncelleme yapılıyor ve sadece Ovi Chat yükleniyor.
en az 10 tane product flashladım ama hala aynı. Vodafone'un servisleri ile ilgili bir kısıtlama mı aceba bu?

Hikayesiz

Üye
Her versiyonu denedim ama bir türlü msn, gtalk ve yahoo chat aktif edecek yeri bulamadım.
Format sonrası bile Menü > Mesajlar > Sohbet sayfasına geldiğimde sohbet servislerini güncelle diye bir link oluyor sayfada güncelleme yapılıyor ve sadece Ovi Chat yükleniyor.
en az 10 tane product flashladım ama hala aynı. Vodafone'un servisleri ile ilgili bir kısıtlama mı aceba bu?

bu konu ıle ılgılı vodafonu aradım vodafonu nokia destek hattını aramamı soyledı. Nokia yı aradım cagrıyı cevaplayan kadının bılgısızlıgınden mıdır bılınmez bana verdıgı cevap. Messenger yahoo ve gtalk yazılımını nokia yazmıyor sızın ındırmeniz gerek dıyor. Facebook ve twıtteri nokia yazıyor sanki, opera mini yi nokia yazıyor sanki cihazla bırlıkte gelıyor. En ıyısı bu konuyu tuketıcı mahkemelerıne tasımak gıbı gorunuyor.

karabasmayan

karabasmayan

Üye
senın soruların defalarca soruldu sana cozum olarak bloga gırmenı onerıyorum ımzamda lınk var butun sorularının cvbı orda var he unutmadan bırısı v 4,70 cıkmıs demıs ole bı sey yok daha henuz cıkmadı

bundan 1 ay önce ben söylemiştim 7.20'nin çıktıgını. fakat bölge kodu değiştirilmesi gerekiyor. zaten her bölge koduna çıkan versiyon farklı. 7.20 versiyonu ile 4.60 versiyonunun hiçbir farkı yok.

insanlara bunu anlatmaya çalıştık da herkes çok bildiği için herkes kendi iddia ettiğini doğru sanıyor.

7.20 çıktı ama vodafone-tr için değil.

macera aramak isteyen varsa deneyebilir :ehe

(özünde aynı firmware çünkü)

KenanK

KenanK

Üye
benim tek sorun açılış ve kapanıştaki vodafone reklamı.. onuda kaldırmayı bulsam süper olucak...

golgepanik

golgepanik

Üye
bundan 1 ay önce ben söylemiştim 7.20'nin çıktıgını. fakat bölge kodu değiştirilmesi gerekiyor. zaten her bölge koduna çıkan versiyon farklı. 7.20 versiyonu ile 4.60 versiyonunun hiçbir farkı yok.

insanlara bunu anlatmaya çalıştık da herkes çok bildiği için herkes kendi iddia ettiğini doğru sanıyor.

7.20 çıktı ama vodafone-tr için değil.

macera aramak isteyen varsa deneyebilir :ehe

(özünde aynı firmware çünkü)
yaa arkadas ben telimi vodafone kampanyasından aldım donma olayından ötürü servise göndermiştim 7.20 tr yazılımı yüklemişler işte ben kullanıyorum..forum sayfalarını okuyun please..

lacurca

Üye
benim tek sorun açılış ve kapanıştaki vodafone reklamı.. onuda kaldırmayı bulsam süper olucak...

ben red teması kullanıyorum ve acılış kapanıştaki o logoyu kaldırıp kendine özgü bir animasyonla açıyor

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
ya şimdi benim şöyle bir problemim var telefonu pcye veri depolama ile bağaldımmı hafıza kartı pcde gözükmüyor ve hafıza kartına attığım java oyunlar bir süre sonra bozuluyor isimleri değişik karakterlere dönüşüyor ve boyutları 1gb gibi değerler alıyor yardım edebilecek varmı ?
yokmu çözüm bilen biri ??

kuzukurt

Üye
facebook'a topluluklardan girdiğim zaman profil resimlerini falan göstermiyor. ama operadan facebook'a girdiğimde resimleri falan gösteriyor. bazende topluluklardan facebook'a girerken profil güncellenirken iletişim hatası diyor.
bu sorunu nasıl düzeltebilirim. teşekkürler

bagabaya

Üye
arkadaşlar ben tum yazılarınızı okudum fakat denedim de youtube dan video izlemede hiçbir sorun yaşamadım aynı cihazla.söyliyim dedi.bende alalı 1 ay oldu çok memnunum fakat aldığımda space tusunun sağ tarafı düzgün basmıyorudu değiştirmedier kopyalanma rsikine karsı servise göndermek de istemedim alır almaz ama diğer türlü hiç sorunum yok

suwen

Üye
arkadadaşlar bugün az önce babam hediye olarak c3-00 getirdi.. daha önce sony ericson kullanıyordum.. yeni olduğu için söylediğiniz çoğu şeyi anlamıyorum:( hangi programları nasıl yüklemek gerek? tema zil sesi felan indirsem nasıl telefona aktarıyorum? resimli anlatabilecek bi arkadaşımız var mı acaba?

lacurca

Üye
arkadadaşlar bugün az önce babam hediye olarak c3-00 getirdi.. daha önce sony ericson kullanıyordum.. yeni olduğu için söylediğiniz çoğu şeyi anlamıyorum:( hangi programları nasıl yüklemek gerek? tema zil sesi felan indirsem nasıl telefona aktarıyorum? resimli anlatabilecek bi arkadaşımız var mı acaba?

telefondan internete girebiliyorsan ovi sitesinden direk indirip indirdigi yeri soyluyor zaten oradanda istedigin islemi yapabilirsin yada forumda biraz gezinerek bilgi sahibi olabilirsin

benim dns sorunu maalesef yeni surume kadar duzelmeyecekmis nokia destek yetkilileri oyle soyledi tamamen yalan inanmadim..

serseri6092

serseri6092

Üye
kardeş bndede c3 war ama topluluklardan facebooka girerken ilteşim hatası tekrar denyin yazsısı çıkıyor bunu nasıl yapacağızya :( lütfen yardım edin
ya yokmu kimse şimdide e-posta/şifre birlşimi yanlış diyor ya kafayıyı yiycem ya bi ayarmı gerkerkiyor n yapcam lütfn biri sylsin ya :(

hero_25

Üye
Ben de telefonu yeni aldim. Yalniz benim sorum su. Ben yurtdisinda oldugum icin telefonu burdan aldim ve turkce menu yuklemek istiyorum nasil yapabilirim ? V4.60
Tesekkur

--------------- Ekleme ---------------

Bir de sunu eklemek istiyorum. Bolt browser kullanirken flash player gerekli oluyor. Bir turlu flash player indiremedim. Yardimci olabilir misiniz?

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
Ben de telefonu yeni aldim. Yalniz benim sorum su. Ben yurtdisinda oldugum icin telefonu burdan aldim ve turkce menu yuklemek istiyorum nasil yapabilirim ? V4.60
Tesekkur

--------------- Ekleme ---------------

Bir de sunu eklemek istiyorum. Bolt browser kullanirken flash player gerekli oluyor. Bir turlu flash player indiremedim. Yardimci olabilir misiniz?
bu telefon için flaş player yok vede bolt browser ile video izlemek için flaş playera gerekde yok önceki sayfalarda anlatılmıştı nasıl video oynatılacağı ama bolt da youtube videoları çok kalitesiz oluyor sana önerim opera miniden gir youtube azda olsa kalite farkı var boltla aralarında

Üst Alt