Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

golgepanik

golgepanik

Üye
Ya bende bir şey sorucam ben media markttan aldım vodafon genel dağıtıcıssymış.
Benim telimde adrese git yok ve ben turkcell kullanıyorum müşteri hizmetlerini arıyorum turkcelle özgü testlere girmesi gerekiyomuş ne zmn teste tabi tutulur dedim sitemizden takip edin dediler bu vodafondan alanlardada bölemi adrese git yok yada sadece bndemi öle çnkü arkdsm intten sipariş etmiş onda var ve o.facebook.com a girebiliyo bende yok acaba vodafondan alanlarda bu sorun warmı??
walla bilmiom kardeş ben vodafone kampanyadan aldım opera var adres çubuğundan giriom

KenanK

KenanK

Üye
arkadaslar telim şimdi geldi, öncelikle forumu ii takip ettiğim için hemen orjinalinde gelen hafıza kartımı fat formatından fat32 formatına getirerek yeniden biçimlendirdim.AYARLAR-TELEFON-TEL.GÜNCELLEŞTİRMELERİ-MEVCUT YAZILIM BİLGİLERİ dediğimde karşıma çıkan tel.bilgileri ise
V 07.20
29.10.2010
rm-614
(c) Nokia
oldu buna göre benim servisten gelen telin yazılım versiyonu 07.20 mi yani?
ewet hafıza kartıma attığım mp4 kliplerimi seyretmeye başladım....hemde tam ekran yaparak..
ilk klipte hiç takılma yok..hatta seste ve görüntüde duraksama bile yok..
ikinci ve üçüncü kliplerde de sorun yok donma olayı bitmiştir..arkadaslar hafıza kartlarını fat32 ye biçimledikten sonra hala donma problemi varsa telefonunuz ne yazıkki servise yeni yazılım yüklenmesi için verilecek demektir. ben bayramdan sonraki ilk pazartessi göndermiştim.anca bugün geldi..konu ile ilgilenen tüm arkadaşlara şimdiden saygılar..

-galiba yeni güncelleme çıkmış arkadaşım... bende birazdan kontrol edicem..

-var olduğu söylenmiş fakat daha software updatese gelmemiş...

Benim telimde adrese git yok ve ben turkcell kullanıyorum müşteri hizmetlerini arıyorum turkcelle özgü testlere girmesi gerekiyomuş ne zmn teste tabi tutulur dedim sitemizden takip edin dediler bu vodafondan alanlardada bölemi adrese git yok yada sadece bndemi öle çnkü arkdsm intten sipariş etmiş onda var ve o.facebook.com a girebiliyo bende yok acaba vodafondan alanlarda bu sorun warmı??

-sizinde sorununuzu anlamadım.. eğer wap ayarlarını manuel olarak yaptıysan girmesi lazım.. bende turkcell kullanıcısıyım 0.facebook.comdan çıkmıyorum :D..

KenanK

KenanK

Üye
Evet bugün 2gblık hafıza kartına geçiş yaptım... markasını sandisk... aslında denem amaçlı geçiş yaptım... önce fat32 biçimde formatladım ve taktım takılma yine yok... :D:D ne fotolarda nede videoalrda takılma var... :D v.4.60 benim telin...

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Toshiba 2GB =17 TL-4GB=21 TL

KenanK

KenanK

Üye
aynen alıcam sipariş verdim 4gb gelice onlada denicem bu ölesine deneme amaçlı istedim... :D ama batımki takılmıo :D

eslao

Üye
avea için anlatılan gprs wap ayarlarını yapacagım lakin benim telefonda bahsi geçen menüler yok. Bilmeyen biri değilim tüm değerleri harfiyen yerine getirdim ama en basitinden 0.facebook.com a girmiyor. ama avea paket aldıgımda vodafone ayarları uzernden baglanıyor ne hikmetse

KenanK

KenanK

Üye
yabide ebuddyi açtım.. ama hotmail.com dan başkası ile giriş yapılmıyormu.. benim adresin sonu @hotmail.com değil bunu nasıl ayarlıcam..

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
yabide ebuddyi açtım.. ama hotmail.com dan başkası ile giriş yapılmıyormu.. benim adresin sonu @hotmail.com değil bunu nasıl ayarlıcam..

bende sorun yok.
Hotmail.com.tr benim Msn.
Msn-feysbuk calisiyor

darkcontes

darkcontes

Üye
Alıntı: darkcontes göndermiş. >

-sizinde sorununuzu anlamadım.. eğer wap ayarlarını manuel olarak yaptıysan girmesi lazım.. bende turkcell kullanıcısıyım 0.facebook.comdan çıkmıyorum :D..

Sorunumu söle sölim ben media markttan aldım 0.facebook.com a girebilmem için adrese git olması gerekio ama bnm telimde yok. Arkadaşım aynı telefonu internetten almış onda adrese git falan war. O 0.facebook.coma girebilio bn giremiyorum bide siz nerden aldınız intten mi yoksa mağzadan mı ??
ee bide manuel nasıl yapıcam bi yardımcı olsanız :D
Unutmadan sölim bnde internet ayarlarıda yok :D :D

undead001

undead001

Üye

Sorunumu söle sölim ben media markttan aldım 0.facebook.com a girebilmem için adrese git olması gerekio ama bnm telimde yok. Arkadaşım aynı telefonu internetten almış onda adrese git falan war. O 0.facebook.coma girebilio bn giremiyorum bide siz nerden aldınız intten mi yoksa mağzadan mı ??

senın soruların defalarca soruldu sana cozum olarak bloga gırmenı onerıyorum ımzamda lınk var butun sorularının cvbı orda var he unutmadan bırısı v 4,70 cıkmıs demıs ole bı sey yok daha henuz cıkmadı

ayildiz2

Üye
yahu arkadaşlar ben 15 sayfa kadar okudum sonra baktım ki 53 sayfa okunacak gibi değil benim bir kaç sorum var umarım forumu okumadım diye kızmazsınız.
bu telefonun bekleme konumunda ekrana saat gelmiyormu ? ( ben bulamadım ) geliyorsada nasıl geliyor yardımcı olabilirmisiniz.

size sorduktan sonra tuş kilidindeyken rasgele tuşlara basarken sorunun cevabını buldum tşkrler arkadaşlar.no ya basınca saat ve tarih çıkıyormuş :)

KenanK

KenanK

Üye
senın soruların defalarca soruldu sana cozum olarak bloga gırmenı onerıyorum ımzamda lınk var butun sorularının cvbı orda var he unutmadan bırısı v 4,70 cıkmıs demıs ole bı sey yok daha henuz cıkmadı

güncelleme 4.70 değil. 7.20 çıkmış fakat daha softwareye updateye gelmemiş... araştırın yabancı forumlarda falan yükleyenler var...

bende sorun yok.
Hotmail.com.tr benim Msn.
Msn-feysbuk calisiyor

benim mail adresinin sonu soyadıma kayıtlı girişe bastığımda desteklenmeyen adres die uyarı veriyor...

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Degerli C3 Kullanıcıları
Bugun itibarıyla C3 Satmış Bulunuyorum
Eskisi Gibi Her 2-3 satte bir Forumla ilgilenemeycegim.
Forumun Takipcilerinden
Undead001
KenanK
Keysunra ve diğer Dostlar Yardımcı Olurlar
Aynı Sorular defalarca soruluyor Bu Nedenle Sorulmuş Sorular ve Cevapları Blogta var
Olmayan veya Eksik Olanlarıda En kısa Surede Eklerim C3 Bloga.
300 tl Gibi Yuksek Fiyat Verildigi için Sattım.Şaka sandım Gercek oldu.
Aklımda e5 veya Lg Optimus var.
Her Çeşit telefon ve Cep Bilgisayarını Kullandım (Symbian-Windows Mobile) Android Hariç.
Şimdi Sıra Android te.
Kalın Sağlıcakla.
Bir Sonraki Teli Alana Kadar Yazamam (Evde Pc yok).

golgepanik

golgepanik

Üye

telinin ana menüsünde OVİ sekmesine girince ovi programlar sitesi açılacak bu sitrenin uygulamalar sekmesine girince orada opera nın yeni sürümü var onu kolaylıkla indirip kullanabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

ya birde yeni çıkan programlar yokmu ? bulan varsa güzel program koysun bloga hava durumu tahmin programı, maps programları filan

elt42at

Üye
Evet V7.20 çıkmış. USA sunucusunda gözüküyor.

(görüldüğü üzere, nokia nın kendi sitesinde V7.20 sürümü mevcuttur diyor)

Ama, Türkçe versiyonu için bekleyeceğiz sanırım!

mezarsaray

Üye
arkadaşlar benim c3 yalan oldu su döküldü fanla kuruttum ama ekranın rengi eskisi gibi canlı değil. değiştirme imkanım var mı acaba ve kaça patlar yardımcı olursanız sevinirim.

tşk..

endertezcan

Üye
Benbu cihazı yeni aldım. Pdf okuma yada office programları açma gibi programlar yüklenebiliyor mu? Bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.

Saygılar.

Pooodolski

Pooodolski

Üye
Office programlarını desteklemiyor diye biliyorum ama biraz araştırma yapmanızı öneririm.

undead001

undead001

Üye
offıce programları olarak bende word ve pdf reader var en yakın zamanda uplarım sızde depodan cekersınız

nokiacüç

Üye
ibo_star e5 alırsan ayrı bir başlık bekliyoruz senden. ben de kampanyadan e5 alcaktım ama siyah rengi yokmuş, yılbaşına kadar bekliycem biraz

Üst Alt