Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

onur-33

Üye
50 sayfanın hepsini okudum ve böyle sorular sorulmadığını gördm kasa plastik ama diğer plastiklere göre güzelmi terleme yapınca matlaşma oluomu arkaada bide harfler direk tuşlar üzerinemi yapıştırılmış yani silinme olayı olabilirmi bunlar benm için önemlide şimdiden tşkler..

cevap???

golgepanik

golgepanik

Üye
dostum benim telefn wlan'dan internete baglanmiyor. wlan koduni giriyorm şifre yanlış diyor. bunun için ne yapmam gerek? yardımcı olursan çok sevinirim..
bende de ilk başta olmuştu wireless modemini resetle ve yeniden parola belirle düzelir..sorun wireless cihazında..

jalal232

jalal232

Üye
üstteki arkadaşın anlattığı problemlerin aynısını yaşadım yemin ederim sanki benim telefonu anlattı video acarken donma sonra ekran beyaz oluyor çok dandik bi telefon ve ben vodafonedan aldım teli garantisi var götürecem en kısa zamandaa.. kesinlikle hiç memnun değilimm .. bi tel nasıl video açtıgında donar kafayı yedim sıfır telefon bide .. ve çok yavaşş...

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
üstteki arkadaşın anlattığı problemlerin aynısını yaşadım yemin ederim sanki benim telefonu anlattı video acarken donma sonra ekran beyaz oluyor çok dandik bi telefon ve ben vodafonedan aldım teli garantisi var götürecem en kısa zamandaa.. kesinlikle hiç memnun değilimm .. bi tel nasıl video açtıgında donar kafayı yedim sıfır telefon bide .. ve çok yavaşş...

tam Olarak 6 Hafa Evvel Vodafon Bayisinden Aldım.
Bu Site/forum da ilk alan 3 Kişiden Biriyim.
*Uzerinde Gelen 2GB Hafıza Kartı Kardesime verip 1.5 Yıldır Kullandığım Toshiba Marka 4GB Kartı Bilgisayara Takıp Biçimlendirdim.Telefona Taktım.
*Video Klip Attım 20 Tane 240x320 ve 320x240 Bouyutunda 25 fps.
Bende Yemin Ederimki Hicbir Sorun Takılma Reset Donma Yok.
*Ya Sanssızlık ya Sizin Beceriksizliginiz.
60 Kişiden 7 Kişi çıktı sorun var diyen........
1)Kartı Degistirin.(Yeni Kart)
2)Kartı Bicimlendirin.(Bilgisayar da)
3)Video ların Boyutuna bakın!!!
4)Videonun frame hızına Bakın 25 fps olsun
5)Telefonun Hafızasındaki Herseyi Karta Tasıyın (Alınan Dosyalar-Video-Muzik)
**Ne Garantilik Ciddi sorun var Nede Cihazı Kötülemeye Gerek var.
**Birazcık cevapları Okuyun son 5 sayfayı filan

nokiacüç

Üye
ibo_star arkadaşım sen e63 de kullanmışsın, aralarındaki wi-fi farkını yazarmısın. hangisi daha iyi wireless çekiyor, bağlantı hızları nasıl. benim için tek önemli nokta bu. günlerdir sadece bu sorunun cevabını arıyorum ama bulamadım.
c3 alcaktım ama piyasada yok, bulamadım. e63 de bi kaç yerde kalmış bitmek üzere. napsak bi yardım:allalla:

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ibo_star arkadaşım sen e63 de kullanmışsın, aralarındaki wi-fi farkını yazarmısın. hangisi daha iyi wireless çekiyor, bağlantı hızları nasıl. benim için tek önemli nokta bu. günlerdir sadece bu sorunun cevabını arıyorum ama bulamadım.
c3 alcaktım ama piyasada yok, bulamadım. e63 de bi kaç yerde kalmış bitmek üzere. napsak bi yardım:allalla:
valla Kısa sure Kullandım.
Ben Her 2-3 Ayda bir Telefon Değiştiriyorum....
E63 Alma derim Ben.Yavas ve Piyasadan Kalkmak Uzere...
Bence bekle 9 Gun Daha .
Para Biriktir E5 Al.Her yerde var

undead001

undead001

Üye

cok guzel bır stratajı oyunu genellıkle ıphone ıcın var ama ben sızın ıcın arastırdım buldum denedım calısıyo

buda hılelı versıyonu kasması zor gelenlere xd bende sıze bı kıyak xdxd

ona benzer bı oyun ama demo fullunu arastırdım bulamadım ıkısınıde deneyın saygılar by felix
istek oyunlar bulunur ekran boyutu 320x240 olucak ama

onur-33

Üye

e63(vista) c3(xp) sürüm e63 s60.c3 s40.c3 hızlı olabilir ama e63 c3 den kat kat kaliteli bi tel ancak ibo_starında dediği gibi biraz yavaş e63.ama bu sorunmu bence değil zaten e63 smartphone yani pc işlevi görüyo e63 ilk çıktıgında 650 700 tl arasıydı c3 349 liradan çıktı fiyat farkına göre kaliteyi sen koy araya.ancak eski bi tel e63 yani piyasadan kalkabilir c3de günümüz telefonu hangisinni almak istersen..wifi çekim gücü konusuda e63de 3g var c3 de yok.

lcax31

Üye
arkadaşlar ben video izleyebiliyordum youtube tan face ten falan ama artık flash player istiyor. çözümü nedir ne yapmalıyım ? daha önce yazıldıysa kusura bakmayın göremedim . ??????????????

Boni20

Üye
ya bu telefona tema atamadım ben :S:S:S tema yükleyen varmı dosyaları almıyor

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben video izleyebiliyordum youtube tan face ten falan ama artık flash player istiyor. çözümü nedir ne yapmalıyım ? daha önce yazıldıysa kusura bakmayın göremedim . ??????????????

c3 Blog var 30 tan fazla soru cevap mevcut.
Adres imzamda var.
Kisaca feysbuk videolarını acamiyor simdilik

--------------- Ekleme ---------------

ya bu telefona tema atamadım ben :S:S:S tema yükleyen varmı dosyaları almıyor

mobile9 Siteseni ac
sag ustten nokia c3 yaz
gallery Linkine Tıkla
ordaki Themes yani Temalar %100 Uyumlu

Boni20

Üye
valla dosyayı yolluorum yarıda kesilio .. 1 tane adam akıllı yollayabildim telefona o da açmadı anlamadım bu işi

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
valla dosyayı yolluorum yarıda kesilio .. 1 tane adam akıllı yollayabildim telefona o da açmadı anlamadım bu işi

*mobile9 sitesine Git.
*Sag Ustten Nokia C3 sec.
*Gallery e tıkla ordan Themes.
*Nth Uzantılı dosyayı Bulututla Gonder.
Veya Kart okuyucu varsa (Laptop vb..) Karta temalar klasoru olustur dosyaları karta kopyala.

ömerpekacar

Üye
aveada ücretsiz facebook için müşteri hizmetlerini arayın operadan bağlanmıyor müzik bağlantılar adrese git ordan giriceksiniz ve birde ayarları müşteri hizmetlerinden gönderiyorlar kesinlikle bakiyeniz yetersiz derlerse inanmayın yalan bugün başkasıyla konstum adama allah razı olsun dedim kimse anlamıyor orda

sevgikezman

Üye
avealıyım bu telefonu aldım ücretsiz facebook için operatörün desteklemediğini söylüyor.
eski telefonumda girebiliyodum napmam gerek ?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
avealıyım bu telefonu aldım ücretsiz facebook için operatörün desteklemediğini söylüyor.
eski telefonumda girebiliyodum napmam gerek ?

opera ile degil Baska Program ile Boltbrowser-Ucweb vb...
Veya 1 mesaj Alttakileri Okuyarak Mesaj No;516

golgepanik

golgepanik

Üye
bende ki tel de de donma sorunu vardı servise verdim gitti bakalım su an serviste ne dicekler tel gelince yazacağım belkide değiştirirler..
arkadaslar telim şimdi geldi, öncelikle forumu ii takip ettiğim için hemen orjinalinde gelen hafıza kartımı fat formatından fat32 formatına getirerek yeniden biçimlendirdim.AYARLAR-TELEFON-TEL.GÜNCELLEŞTİRMELERİ-MEVCUT YAZILIM BİLGİLERİ dediğimde karşıma çıkan tel.bilgileri ise
V 07.20
29.10.2010
rm-614
(c) Nokia
oldu buna göre benim servisten gelen telin yazılım versiyonu 07.20 mi yani?
ewet hafıza kartıma attığım mp4 kliplerimi seyretmeye başladım....hemde tam ekran yaparak..
ilk klipte hiç takılma yok..hatta seste ve görüntüde duraksama bile yok..
ikinci ve üçüncü kliplerde de sorun yok donma olayı bitmiştir..arkadaslar hafıza kartlarını fat32 ye biçimledikten sonra hala donma problemi varsa telefonunuz ne yazıkki servise yeni yazılım yüklenmesi için verilecek demektir. ben bayramdan sonraki ilk pazartessi göndermiştim.anca bugün geldi..konu ile ilgilenen tüm arkadaşlara şimdiden saygılar..

darkcontes

darkcontes

Üye
Ya bende bir şey sorucam ben media markttan aldım vodafon genel dağıtıcıssymış.
Benim telimde adrese git yok ve ben turkcell kullanıyorum müşteri hizmetlerini arıyorum turkcelle özgü testlere girmesi gerekiyomuş ne zmn teste tabi tutulur dedim sitemizden takip edin dediler bu vodafondan alanlardada bölemi adrese git yok yada sadece bndemi öle çnkü arkdsm intten sipariş etmiş onda var ve o.facebook.com a girebiliyo bende yok acaba vodafondan alanlarda bu sorun warmı??

Üst Alt