ibo_Star
Üye
Çinliler Bos Durmuyorben bu telefonun pembesini nerden bulucam yaaa![]()

Çakma C3 Çift Simkart 200 TL
Çinliler Bos Durmuyorben bu telefonun pembesini nerden bulucam yaaa![]()

50 sayfanın hepsini okudum ve böyle sorular sorulmadığını gördm kasa plastik ama diğer plastiklere göre güzelmi terleme yapınca matlaşma oluomu arkaada bide harfler direk tuşlar üzerinemi yapıştırılmış yani silinme olayı olabilirmi bunlar benm için önemlide şimdiden tşkler..
Çinliler Bos Durmuyor
Çakma C3 Çift Simkart 200 TL

bende de ilk başta olmuştu wireless modemini resetle ve yeniden parola belirle düzelir..sorun wireless cihazında..dostum benim telefn wlan'dan internete baglanmiyor. wlan koduni giriyorm şifre yanlış diyor. bunun için ne yapmam gerek? yardımcı olursan çok sevinirim..
üstteki arkadaşın anlattığı problemlerin aynısını yaşadım yemin ederim sanki benim telefonu anlattı video acarken donma sonra ekran beyaz oluyor çok dandik bi telefon ve ben vodafonedan aldım teli garantisi var götürecem en kısa zamandaa.. kesinlikle hiç memnun değilimm .. bi tel nasıl video açtıgında donar kafayı yedim sıfır telefon bide .. ve çok yavaşş...

valla Kısa sure Kullandım.ibo_star arkadaşım sen e63 de kullanmışsın, aralarındaki wi-fi farkını yazarmısın. hangisi daha iyi wireless çekiyor, bağlantı hızları nasıl. benim için tek önemli nokta bu. günlerdir sadece bu sorunun cevabını arıyorum ama bulamadım.
c3 alcaktım ama piyasada yok, bulamadım. e63 de bi kaç yerde kalmış bitmek üzere. napsak bi yardım![]()
ibo_star arkadaşım sen e63 de kullanmışsın, aralarındaki wi-fi farkını yazarmısın. hangisi daha iyi wireless çekiyor, bağlantı hızları nasıl. benim için tek önemli nokta bu. günlerdir sadece bu sorunun cevabını arıyorum ama bulamadım.
c3 alcaktım ama piyasada yok, bulamadım. e63 de bi kaç yerde kalmış bitmek üzere. napsak bi yardım![]()
arkadaşlar ben video izleyebiliyordum youtube tan face ten falan ama artık flash player istiyor. çözümü nedir ne yapmalıyım ? daha önce yazıldıysa kusura bakmayın göremedim . ??????????????
ya bu telefona tema atamadım ben :S:S:S tema yükleyen varmı dosyaları almıyor
valla dosyayı yolluorum yarıda kesilio .. 1 tane adam akıllı yollayabildim telefona o da açmadı anlamadım bu işi
avealıyım bu telefonu aldım ücretsiz facebook için operatörün desteklemediğini söylüyor.
eski telefonumda girebiliyodum napmam gerek ?
arkadaslar telim şimdi geldi, öncelikle forumu ii takip ettiğim için hemen orjinalinde gelen hafıza kartımı fat formatından fat32 formatına getirerek yeniden biçimlendirdim.AYARLAR-TELEFON-TEL.GÜNCELLEŞTİRMELERİ-MEVCUT YAZILIM BİLGİLERİ dediğimde karşıma çıkan tel.bilgileri isebende ki tel de de donma sorunu vardı servise verdim gitti bakalım su an serviste ne dicekler tel gelince yazacağım belkide değiştirirler..