tus takı-mını sız dede cıkıo mu ???????????????????????????????????????????????????????
bı cvp verın artık

kenan yükledim ama uyumlu değil malesef
KenanK
Sende c3 var doğrumu?
Varsa bizahmet Program Oyunları Dene Kur Kendi telf sonra paylas
bizde c3 Blog a Ekliyelim Herkes faydalansın.
*C3 Blogunda 50 den fazla Oyun 3-5 Program Hepsini Kurum Deneyip Ekliyoruz.
Forumdan 2 Kisi var yardımcı Olan c3 Ekibinde Olan
Sayın;Keysunra-Undead sagolsun
Ovi chat için önümüzdeki aylarda güncelleme çıkacak, tam kesin tarih belli olmamakla birlikte.
Bu güncellemeyle birlikte mesajlardaki sohbet üzerinden ovi chat altında messenger vb. servislere erişilebilecek.
Bu bilgiyi bizzat Nokia türkiyeden aldım.(Mail atmıştım, aradılar)
Avantajı ise ovi chat de gizle özelliğinin kullanılabilmesi, yani sohbet ederken programı arkaplana atabileceksiniz.
İsteyenler ovi hesabı ile ovi chat'in arkaplanda nasıl çalıştığını görebilirler.
İnşallah güncelleme çabuk çıkar da arkaplana atamadıgımız s40 programlardan kurtuluruz.
?????????????????????????
birde versiyon atmalımı wlan çekiş gücü düşebilir deniliyordu öylemi ?
telefon video izlerken hala donuyo herşeyi denedim biçimlendirdim olmadı . yeni hafıza kartı aldım gene olmadı.servise vermeyi düşünmüyorum verince daha kötü bir şekilde telefonu geri veriyolar.bir çözümü yokmu
telefon hafızası 60 Mb bişeye yetmiyorki- Arkadaşım hafıza kartını çıkarıpta izledinmi... telefon hafızasına kaydedip..
telefon hafızası 60 Mb bişeye yetmiyorki
dostum benim telefn wlan'dan internete baglanmiyor. wlan koduni giriyorm şifre yanlış diyor. bunun için ne yapmam gerek? yardımcı olursan çok sevinirim..
Arkadaşlar c3 aldım.fakat 0.facebook.com adresine bağlanamıyorum.tarayıcınla uyumlu değil uyarısı veriyo(tarayıcı opera mini) yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar c3 aldım.fakat 0.facebook.com adresine bağlanamıyorum.tarayıcınla uyumlu değil uyarısı veriyo(tarayıcı opera mini) yardımcı olursanız sevinirim
oraya tam olarak nasıl yazıcaz silicezmi ordakileri yoksa bi açık olarak anlatsan kanka giremiyorumm:S0.facebook.com için program kullanma sakın.. 0.50 kuruş kesiyorlar turkcellden girince... ayrıca türkçe karakter destekleri yok... aşağıdaki yöntem ile %100 türkçe ve ücretisiz olarka kulanabilirsin..
Yöntem..
Menü > Müzik > Müziğim > Seçenek > İndirilenler > Adrese git'e girip oraya 0.facebook.com yazıp ulaşırsınız daha sonra adres ve şifreyi girdikten sonra facebook ana sayfasında iken seçenek deyip web servislerine ekle diyeceksiniz.İşlem tamamdır.
Kolay yoldan bir daha girmek için Menü > İnternet > Web servisleri >facebook ana sayfa.
olay budur... nokia standart eski telefonlarındaki tarayıcı ile bağlanıyor..
oraya tam olarak nasıl yazıcaz silicezmi ordakileri yoksa bi açık olarak anlatsan kanka giremiyorumm:S
kolay gelsin..
oraya tam olarak nasıl yazıcaz silicezmi ordakileri yoksa bi açık olarak anlatsan kanka giremiyorumm:S
arkadaşlar teknosa telefonumu 4 gündür getiremedi bende işlemi iptal ettirdim. bursa da bu telefonu nerde bulabilirim. yoksa 8 aralığı beklesem mi belki fiyatlar düşer biraz![]()
beklemende fayda var bence..C-3 E 71 ile uyumlu Değilmi Aynı Prograları Bi Türlü Çalıştıramıyorum... Ve Sis Desteklemiyormu
arkadaşlar teknosa telefonumu 4 gündür getiremedi bende işlemi iptal ettirdim. bursa da bu telefonu nerde bulabilirim. yoksa 8 aralığı beklesem mi belki fiyatlar düşer biraz![]()
bursa Karfur (Carrefour Sa) daki Teknosa da 339 TL var ama Teshir olabilir
arkadasım tel java tel yanı s40 java progları calıstırır ama 320x240 ekran boyutu ıdeal cunku conunurluk o 30 ımzada mevcut lınkler var blog depo v.sC-3 E 71 ile uyumlu Değilmi Aynı Prograları Bi Türlü Çalıştıramıyorum... Ve Sis Desteklemiyormu