Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

's16

Üye
tus takı-mını sız dede cıkıo mu ???????????????????????????????????????????????????????
bı cvp verın artık

KenanK

KenanK

Üye
tus takı-mını sız dede cıkıo mu ???????????????????????????????????????????????????????
bı cvp verın artık

- evet çıkıyor... ama problem değil bence.. :D:D

kenan yükledim ama uyumlu değil malesef

- hmm.. kusura bakma arkadaşım... araştırmaya devam..

KenanK
Sende c3 var doğrumu?
Varsa bizahmet Program Oyunları Dene Kur Kendi telf sonra paylas
bizde c3 Blog a Ekliyelim Herkes faydalansın.
*C3 Blogunda 50 den fazla Oyun 3-5 Program Hepsini Kurum Deneyip Ekliyoruz.
Forumdan 2 Kisi var yardımcı Olan c3 Ekibinde Olan
Sayın;Keysunra-Undead sagolsun

- evet arkadaşım C3 var ama işte deneme gibi fırsatın yoktu kendi PCmde değildim verdiğimde bir dahakine deneyipte eklerim... ;)

Ovi chat için önümüzdeki aylarda güncelleme çıkacak, tam kesin tarih belli olmamakla birlikte.

Bu güncellemeyle birlikte mesajlardaki sohbet üzerinden ovi chat altında messenger vb. servislere erişilebilecek.

Bu bilgiyi bizzat Nokia türkiyeden aldım.(Mail atmıştım, aradılar)

Avantajı ise ovi chat de gizle özelliğinin kullanılabilmesi, yani sohbet ederken programı arkaplana atabileceksiniz.

İsteyenler ovi hesabı ile ovi chat'in arkaplanda nasıl çalıştığını görebilirler.

İnşallah güncelleme çabuk çıkar da arkaplana atamadıgımız s40 programlardan kurtuluruz.

- inş dediğin gibi olur ozaman süper olur.. zaten ovi suiteninde 3 betası çıktı.. büyük ihtimalle 1-2 aya çıkar bunlarda...

?????????????????????????

birde versiyon atmalımı wlan çekiş gücü düşebilir deniliyordu öylemi ?

- ben güncelledim wifisi hakkında kendi gözlemim olan bilgi şudur.. HP leptop şuanda oturduğum PCnin yanında 2 tane modem görürken Nokia C3 v4.60 4 tane modem görüyor... bunun gözlemi tamamen bana aittir...

ben güncelle derim güncellemekte herzaman fayda vardır... güncelleme olayına şu şekilde bakın... adamalr hata buluyorlar veya iyileştirme yapıyorlarki yeni versiyon yapıorlar...

goksel_bjk

goksel_bjk

Üye
telefon video izlerken hala donuyo herşeyi denedim biçimlendirdim olmadı . yeni hafıza kartı aldım gene olmadı.servise vermeyi düşünmüyorum verince daha kötü bir şekilde telefonu geri veriyolar.bir çözümü yokmu

KenanK

KenanK

Üye
telefon video izlerken hala donuyo herşeyi denedim biçimlendirdim olmadı . yeni hafıza kartı aldım gene olmadı.servise vermeyi düşünmüyorum verince daha kötü bir şekilde telefonu geri veriyolar.bir çözümü yokmu

- Arkadaşım hafıza kartını çıkarıpta izledinmi... telefon hafızasına kaydedip..

hybs

Üye
Telefonda Turkcell wap ayarlarını yaptım internete gene giremiyorum. Anasayfa adresini kontrol edin diye uyarı veriyo. Opera Mini den giriyorm bağlantı başarısız diyo.Ne yapmam gerekiyo ??

oceaneyess

Üye
dostum benim telefn wlan'dan internete baglanmiyor. wlan şifresini giriyorm şifre yanlış diyor. bunun için ne yapmam gerek? yardımcı olursan çok sevinirim..

psj212

Üye
Arkadaşlar c3 aldım.fakat 0.facebook.com adresine bağlanamıyorum.tarayıcınla uyumlu değil uyarısı veriyo(tarayıcı opera mini) yardımcı olursanız sevinirim

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
dostum benim telefn wlan'dan internete baglanmiyor. wlan koduni giriyorm şifre yanlış diyor. bunun için ne yapmam gerek? yardımcı olursan çok sevinirim..

modem ayarlardan sifreleme Tipi WPA2 yap

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar c3 aldım.fakat 0.facebook.com adresine bağlanamıyorum.tarayıcınla uyumlu değil uyarısı veriyo(tarayıcı opera mini) yardımcı olursanız sevinirim

c3 Bloga bakabilirsin Sorular icin.
Gerekli Link imzamda....
Bolt Browser veya UC Browser gerekli.
Blogta var Galeri Sayfasında

Gerekli Link imzamda....

Gerekli Link imzamda....

KenanK

KenanK

Üye
0.facebook.com için program kullanma sakın.. 0.50 kuruş kesiyorlar turkcellden girince... ayrıca türkçe karakter destekleri yok... aşağıdaki yöntem ile %100 türkçe ve ücretisiz olarka kulanabilirsin..

Yöntem..

Menü > Müzik > Müziğim > Seçenek > İndirilenler > Adrese git'e girip oraya 0.facebook.com yazıp ulaşırsınız daha sonra adres ve şifreyi girdikten sonra facebook ana sayfasında iken seçenek deyip web servislerine ekle diyeceksiniz.İşlem tamamdır.

Kolay yoldan bir daha girmek için Menü > İnternet > Web servisleri >facebook ana sayfa.

olay budur... nokia standart eski telefonlarındaki tarayıcı ile bağlanıyor..

kolay gelsin..

onur-33

Üye
50 sayfanın hepsini okudum ve böyle sorular sorulmadığını gördm kasa plastik ama diğer plastiklere göre güzelmi terleme yapınca matlaşma oluomu arkaada bide harfler direk tuşlar üzerinemi yapıştırılmış yani silinme olayı olabilirmi bunlar benm için önemlide şimdiden tşkler..

ricopasaa

Üye
C-3 E 71 ile uyumlu Değilmi Aynı Prograları Bi Türlü Çalıştıramıyorum... Ve Sis Desteklemiyormu

ömerpekacar

Üye
0.facebook.com için program kullanma sakın.. 0.50 kuruş kesiyorlar turkcellden girince... ayrıca türkçe karakter destekleri yok... aşağıdaki yöntem ile %100 türkçe ve ücretisiz olarka kulanabilirsin..

Yöntem..

Menü > Müzik > Müziğim > Seçenek > İndirilenler > Adrese git'e girip oraya 0.facebook.com yazıp ulaşırsınız daha sonra adres ve şifreyi girdikten sonra facebook ana sayfasında iken seçenek deyip web servislerine ekle diyeceksiniz.İşlem tamamdır.

Kolay yoldan bir daha girmek için Menü > İnternet > Web servisleri >facebook ana sayfa.

olay budur... nokia standart eski telefonlarındaki tarayıcı ile bağlanıyor..
oraya tam olarak nasıl yazıcaz silicezmi ordakileri yoksa bi açık olarak anlatsan kanka giremiyorumm:S

kolay gelsin..
oraya tam olarak nasıl yazıcaz silicezmi ordakileri yoksa bi açık olarak anlatsan kanka giremiyorumm:S

nokiacüç

Üye
arkadaşlar teknosa telefonumu 4 gündür getiremedi bende işlemi iptal ettirdim. bursa da bu telefonu nerde bulabilirim. yoksa 8 aralığı beklesem mi belki fiyatlar düşer biraz:bilmm

KenanK

KenanK

Üye

-Menü > Müzik > Müziğim > Seçenek > İndirilenler > Adrese git'e girip orada ne varsa sil sadece " 0.facebook.com " yaz ve altta soracak ne üzerinden bağlanayım die.. sende default wap seçeceksin eğer ayarların yapılı ise... sonra adres ve şifreyi girdikten sonra facebook ana sayfasında iken seçenek deyip web servislerine ekle diyeceksin...

bir daha kısa yoldan girmek içinde
Menü > İnternet > Web servisleri >facebook ana sayfa. web servisleri sayfasında bir çk kısa yol olduğundan senin eklediğin baya bir altlarda kalıcak...

arkadaşlar teknosa telefonumu 4 gündür getiremedi bende işlemi iptal ettirdim. bursa da bu telefonu nerde bulabilirim. yoksa 8 aralığı beklesem mi belki fiyatlar düşer biraz:bilmm

-ewt arkadaşım şuanda bende aramaktayım bursada ama maalesef yok olduğu söyleniyor... sadece net üzerinden satışlar mevcut gördüğüm kadarı ile... :D beklemende fayda var bence..

C-3 E 71 ile uyumlu Değilmi Aynı Prograları Bi Türlü Çalıştıramıyorum... Ve Sis Desteklemiyormu

-hayır arakdaşım sis maalesef desteklemiyor s40 tabanlı olduğundan...

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi

bursa Karfur (Carrefour Sa) daki Teknosa da 339 TL var ama Teshir olabilir

undead001

undead001

Üye
arkadasım tel java tel yanı s40 java progları calıstırır ama 320x240 ekran boyutu ıdeal cunku conunurluk o 30 ımzada mevcut lınkler var blog depo v.s

Boni20

Üye
ben bu telefonun pembesini nerden bulucam yaaa :off::off::off:

Üst Alt