golgepanik
Üye
nokia kuruluşunun veya vodafone un çıkıp insanlara şu c3 00 sürümündeki donma olayını izah edecek tatminkar bir basın açıklaması yapması gerekmezmi vede bir çözüm alternatifi sunmaları..sinir oluyorum 4 gün oldu servise göndereli teli daha arıyorum adam yerine koyup bi cvp bile vermiyolar..
Bence vodafone ve diğer operatörlerin kampanyalarına aldanmayın.Arkadaşlar vodafone'un yapmış olduğu kampanya mantıklı mı sizce? Telefonun piyasa fiyatı nedir tam olarak? Fiyat/Performans olarak nasıl? Henüz piyasaya tam olarak çıkmadığı için tereddüt ediyorum. Yanlış bir telefon seçimi midir, vodafonedan aceleyle alıp kazık mı yerim acaba düşüncesi var.
Dip not: Kampanyanın yapmış olduğu tarifelerden birini kullanıyorum zaten. Fiyat olarak mantıklı kampanyaysa sadece 18lira vermek düşüyor bana. O yüzden de kaçırmak istemiyorum kampanyayı.![]()

Arkadaşlar bende c3-00 kullanıyorum şaun için hiç bir sorun yok yüklü olarak gelen opera dan youtube videolarını donmadan izleyebiliyorum facebokta ise sole bir durum var son sürüm flaş indirmeniz lazım dıyor. c3 surumune gore flaş player bulamadım .topluluklardan facebooka girdiğimde ise videoyu telefona ındırıp izletiyor yani indirme %11 falan gelınce video otomatıkmen açılıyor.Sayfada bir çok arkadaş değinmiş c3 donma olayı veya reset durumu bunlardan sadece bır defa reset durumunu yasadım birseyler yaparken telefon resetlendı ama yaklaşık 10 gundur herhangı bır reset veya donma olayı yok.Bir ikimsjda dile getirmiştim office dosyalarını açan programı bir türlü bulamadım bulan varsa lütfen paylaşsın.![]()
Bence vodafone ve diğer operatörlerin kampanyalarına aldanmayın.
ibo_star ve diğer arkadaşların verdikleri bilgileri de dikkate alarak c3 siparişini bugün verdim. yarın veya pazar günü telefonu teslim alacağım. inşallah hayırlı olur.
ancak aklıma tek bişey takıldı. ben slate gray rengini sipariş verdim. bu slate gray, şu koyu renk olan değil mi? 3 renk var(krem rengi, koyu mavi gibimsi ve pembe. bunlardan başka renk varmı) bu koyu mavimsi renk hiç griye felan benzemiyor yanlış olmasın![]()
ya ben turkcell kullanıyorum ve hiçbirini yapamıyorm
vodofone mu kullanmak gerek ????????
arkadaşlar ben video izleyebiliyordum youtube tan face ten falan ama artık flash player istiyor. çözümü nedir ne yapmalıyım ? daha önce yazıldıysa kusura bakmayın göremedim . 30 lara kadar geldm heralde sayfa olarak![]()
birde bolt browserda kenarlardan indiriliyor sayfa pc deki gibi sağ taraftaki yerden ama e63 te bolt browserda imleç i sayfanın neresine götürürseniz sayfa oraya gidiyor. c3 tekinide o şekil yapmamız mümkünmü ?