Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

golgepanik

golgepanik

Üye
nokia kuruluşunun veya vodafone un çıkıp insanlara şu c3 00 sürümündeki donma olayını izah edecek tatminkar bir basın açıklaması yapması gerekmezmi vede bir çözüm alternatifi sunmaları..sinir oluyorum 4 gün oldu servise göndereli teli daha arıyorum adam yerine koyup bi cvp bile vermiyolar..

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
nokia kuruluşunun veya vodafone un çıkıp insanlara şu c3 00 sürümündeki donma olayını izah edecek tatminkar bir basın açıklaması yapması gerekmezmi vede bir çözüm alternatifi sunmaları..sinir oluyorum 4 gün oldu servise göndereli teli daha arıyorum adam yerine koyup bi cvp bile vermiyolar..

Ya Sakamı Espirimi yapıyorsunuz.
60 tan fazla Kullanıcı var.
Donma Yavaslama Kitlenme Resetlenme Olayı 5-10 Kişinin Başına Gelmiş.
Çözüm Anlattım,Anlatıldı.
Sorun Cihazda degil Kartta.
Ya 20-25 TL ye 4 GB Kart Alın.
Ya 15 TL 2GB Kart Alın.
Veya Mevcut Kartı Bilgisayara Takıp Formatlayın/Biçimlendirin.
Bir markanın da kartta Virus Çıkmıştı içinde haberlere filan Çıktı.
Kart Nokia Uretmiyor.
Adi veya Bozuk olabilir

xxaass

Üye
Bende de video izlerken donma sorunu var. hafıza kartını biçimlendirdim hatta başka bi hafıza kartı taktım yine aynı fakat videoları tel.un hafızasından izleynce hiç bişi olmadı aksamadan izlendi

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
benim bi telefonu aldıktan 3 saat kadar içerisinde bi kac kere kitlenme ve reset oldu bugün 3.gün o 3 saatten sonra dahada bi sorun yaşamadım mp4 videolar sorunsuz çalışıyor

's16

Üye
1- telefon acıldıktan sonra ekran 3 defa gıdıp gelıo sonradan duzelıo
2- tus kılıdı yaptıktan sonra ................ tuş takı-mını etkınlestır dıe yazı cıkıo takı-mında kı tire neden var onu anlamıs deılm
2.defa aynı mesajı yazıorum cvp verırsenız sewınırım

gurkanium

Üye
Arkadaşlar vodafone'un yapmış olduğu kampanya mantıklı mı sizce? Telefonun piyasa fiyatı nedir tam olarak? Fiyat/Performans olarak nasıl? Henüz piyasaya tam olarak çıkmadığı için tereddüt ediyorum. Yanlış bir telefon seçimi midir, vodafonedan aceleyle alıp kazık mı yerim acaba düşüncesi var. :bilmm

Dip not: Kampanyanın yapmış olduğu tarifelerden birini kullanıyorum zaten. Fiyat olarak mantıklı kampanyaysa sadece 18lira vermek düşüyor bana. O yüzden de kaçırmak istemiyorum kampanyayı. :islik
Bence vodafone ve diğer operatörlerin kampanyalarına aldanmayın.

nokiacüç

Üye
arkadaşlar bugün şöyle bi son durum değerlendirmesi yaptım.
- anladığım kadarıyla telefon video izlerken donma,reset atma yapıyor. ben video izlemiyeceğim için sorun yok gibi.
- telefona excel,word,pdf dosyalarını açan program varsa onu kuracağım sadece.
- aradığım en önemli özellik wifi ile internete gireceğim, forumlara bakacağım, mailllerime bakacağım, msn kullanacağım. bu konularda da sorun yok gibi.
- mp3 dinleyeceğim, bu konuda da ses kalitesi olarak bi sorun yok.

ibo_star ve diğer arkadaşların verdikleri bilgileri de dikkate alarak c3 siparişini bugün verdim. yarın veya pazar günü telefonu teslim alacağım. inşallah hayırlı olur.

ancak aklıma tek bişey takıldı. ben slate gray rengini sipariş verdim. bu slate gray, şu koyu renk olan değil mi? 3 renk var(krem rengi, koyu mavi gibimsi ve pembe. bunlardan başka renk varmı) bu koyu mavimsi renk hiç griye felan benzemiyor yanlış olmasın:allalla:

KenanK

KenanK

Üye
abi 70 milyon kere söledim şuraya... takılma olayı hafıza kartından kaynaklanıyor... virüste bulaşmış olabilir karta... o takılıo diyen arkadaşlar ovi suite ile telefona atsınlar videoyu hafıza kartını çıkarıp izlesinler anlıcaklar... bendede ilk takılıyodu resimlerde falan sonra gittim değiştirdim kartı Micro SD HC aldım şimdilik sorunsuz çalışıyor... 4gb takmadım 1 gblık takılı şuanda 1 haftadırda sorunsuz kullanıyorum.. wifisinide denedim opera 5.1 ile süper sörf yapılıyor....ayrıca HP nin leptoplarından daha iyi çekiyor... !

viran06

viran06

Üye
Arkadaşlar bende c3-00 kullanıyorum şaun için hiç bir sorun yok yüklü olarak gelen opera dan youtube videolarını donmadan izleyebiliyorum facebokta ise sole bir durum var son sürüm flaş indirmeniz lazım dıyor. c3 surumune gore flaş player bulamadım .topluluklardan facebooka girdiğimde ise videoyu telefona ındırıp izletiyor yani indirme %11 falan gelınce video otomatıkmen açılıyor.Sayfada bir çok arkadaş değinmiş c3 donma olayı veya reset durumu bunlardan sadece bır defa reset durumunu yasadım birseyler yaparken telefon resetlendı ama yaklaşık 10 gundur herhangı bır reset veya donma olayı yok.Bir ikimsjda dile getirmiştim office dosyalarını açan programı bir türlü bulamadım bulan varsa lütfen paylaşsın.:ehe

KenanK

KenanK

Üye
Arkadaşlar bende c3-00 kullanıyorum şaun için hiç bir sorun yok yüklü olarak gelen opera dan youtube videolarını donmadan izleyebiliyorum facebokta ise sole bir durum var son sürüm flaş indirmeniz lazım dıyor. c3 surumune gore flaş player bulamadım .topluluklardan facebooka girdiğimde ise videoyu telefona ındırıp izletiyor yani indirme %11 falan gelınce video otomatıkmen açılıyor.Sayfada bir çok arkadaş değinmiş c3 donma olayı veya reset durumu bunlardan sadece bır defa reset durumunu yasadım birseyler yaparken telefon resetlendı ama yaklaşık 10 gundur herhangı bır reset veya donma olayı yok.Bir ikimsjda dile getirmiştim office dosyalarını açan programı bir türlü bulamadım bulan varsa lütfen paylaşsın.:ehe

buyur arkadaşım bunların açtığı söyleniyor...

Ayrıca Ovi suite güncellemiş...

viran06

viran06

Üye
kenan yükledim ama uyumlu değil malesef

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Bence vodafone ve diğer operatörlerin kampanyalarına aldanmayın.

zannedersem matemetiginiz yok
18TLx18 Ay=320 TL
media Market 320-350 TL
Teknosa 330 TL
yani aldanma Yok.Aynısını Turkcell yapsa sorun olmazdı herhal

--------------- Ekleme ---------------

ibo_star ve diğer arkadaşların verdikleri bilgileri de dikkate alarak c3 siparişini bugün verdim. yarın veya pazar günü telefonu teslim alacağım. inşallah hayırlı olur.

ancak aklıma tek bişey takıldı. ben slate gray rengini sipariş verdim. bu slate gray, şu koyu renk olan değil mi? 3 renk var(krem rengi, koyu mavi gibimsi ve pembe. bunlardan başka renk varmı) bu koyu mavimsi renk hiç griye felan benzemiyor yanlış olmasın:allalla:

*Kitlenme Donma Yok YOk yok
*ses kalitesi 15-25 Lira Philips veya sony kulaklık Alın (3.5mm)
*SlateGrey renki koyu gri/mavimsi olan

--------------- Ekleme ---------------

KenanK
Sende c3 var doğrumu?
Varsa bizahmet Program Oyunları Dene Kur Kendi telf sonra paylas
bizde c3 Blog a Ekliyelim Herkes faydalansın.
*C3 Blogunda 50 den fazla Oyun 3-5 Program Hepsini Kurum Deneyip Ekliyoruz.
Forumdan 2 Kisi var yardımcı Olan c3 Ekibinde Olan
Sayın;Keysunra-Undead sagolsun

gsesra

gsesra

Üye
bunları yapmak için vodofone mu kullanmak gerekiyoo

undead001

undead001

Üye
sa arkadaslar yenı paylasılamrın olucak konuyu takıp edın

viran06

viran06

Üye
Arkadaşlar sımdı ben internet üzerinde video indiriyorum hafıza kartına iniyor izledikten sonra silmeye çalıştığımda silinemiyor diyor.Arkaplanda çalışıyor diyerek baska bir video açıp önceki videoyu sileyim dedim ama yine aynı sorun silinemiyor diyor.Telefonu kapatıp açtığımda video siliniyor.Acaba bu sorun nasıl olusuyor yani videoyu indirip izledikten sonra neden silemiyorum bilen bir arkadaş acaba deneyebilirmi ondada aynı sorun varmı

gsesra

gsesra

Üye
ya ben turkcell kullanıyorum ve hiçbirini yapamıyorm
vodofone mu kullanmak gerek ????????

goksel_bjk

goksel_bjk

Üye
Telfondaki topluluklardan facebooka girince şifre/e-posta birleşimi yanlış diyor bunu nasıl çözcem yardım edebilirmisiniz

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ya ben turkcell kullanıyorum ve hiçbirini yapamıyorm
vodofone mu kullanmak gerek ????????

turkcell ayarları C3 Blogta (Link imzamda) veya Turkcell sitesinden 3120c ayarlarını kullanın.

karabasmayan

karabasmayan

Üye
Ovi chat için önümüzdeki aylarda güncelleme çıkacak, tam kesin tarih belli olmamakla birlikte.

Bu güncellemeyle birlikte mesajlardaki sohbet üzerinden ovi chat altında messenger vb. servislere erişilebilecek.

Bu bilgiyi bizzat Nokia türkiyeden aldım.(Mail atmıştım, aradılar)

Avantajı ise ovi chat de gizle özelliğinin kullanılabilmesi, yani sohbet ederken programı arkaplana atabileceksiniz.

İsteyenler ovi hesabı ile ovi chat'in arkaplanda nasıl çalıştığını görebilirler.

İnşallah güncelleme çabuk çıkar da arkaplana atamadıgımız s40 programlardan kurtuluruz.

lcax31

Üye
arkadaşlar ben video izleyebiliyordum youtube tan face ten falan ama artık flash player istiyor. çözümü nedir ne yapmalıyım ? daha önce yazıldıysa kusura bakmayın göremedim . 30 lara kadar geldm heralde sayfa olarak :)

birde bolt browserda kenarlardan indiriliyor sayfa pc deki gibi sağ taraftaki yerden ama e63 te bolt browserda imleç i sayfanın neresine götürürseniz sayfa oraya gidiyor. c3 tekinide o şekil yapmamız mümkünmü ?

?????????????????????????

birde versiyon atmalımı wlan çekiş gücü düşebilir deniliyordu öylemi ?

Üst Alt