Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
ya bu telefonda her internet bağlantısı gerekn uygulamayı çalıştırınca bağlantı türünü soruyomu yani bi messenger programına girince direk edgedenmi yiyor yoksa secenek cıkıyomu wifi denmi yoksa şebekedenmi bağlanılsın diye acaba symbianlardaki gibi rahat kullanımı varmı wifi ın ?

zola_1021

Üye
arkadaşlra öncelikli c3 kullanıcıları için böle bi konu oluşturduğunuz için teşekkur ederım.
oyunları hafıza kartına nası atabılırım die sorcaktım.tel hafızasını doldurmak istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
telefonunu pc ye kablo ile veri depolama modunda bağlarsan telefonun hafıza kartı bilgisayarımda ayrı bi disk olarak oluşur ordan hafıza kartına atabilirsin

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlra öncelikli c3 kullanıcıları için böle bi konu oluşturduğunuz için teşekkur ederım.
oyunları hafıza kartına nası atabılırım die sorcaktım.tel hafızasını doldurmak istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim

bunun ayarı yok.
Bende Usb Kablo yok
Kardesimin Laptoptan Usb ile yolluyorum Oyun/program Tel hafızasına kendisini Kuruyor Sormuyor.
Netten yani cepten internete baglanip Oyun/Program Yükleseniz oda Sormadan otamatik kendi hazfızasına kurulmus oluyor
Siz kurmuyor kuralacak yeri secmiyorsunuz

kutayu

Üye
Arkadaşlar c3'ün vodafone olmayanı var mı? Ben vodafone tanımlı olarak almak istemiyorum.

ömerpekacar

Üye
o sadece telefonun içindeki 1 tane temada kayıtlı telefonu vodefone dende alsan temayı değiştirdiginde vodafone ile işin bitiyr yani içinde bir tane vodafone diye tema var olay orda biriyor

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
o sadece telefonun içindeki 1 tane temada kayıtlı telefonu vodefone dende alsan temayı değiştirdiginde vodafone ile işin bitiyr yani içinde bir tane vodafone diye tema var olay orda biriyor
öyle değil işte vodafone yüzünden adamlar wifi kullanamıyormus şebekeden bağlanıyomuş hep

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
öyle değil işte vodafone yüzünden adamlar wifi kullanamıyormus şebekeden bağlanıyomuş hep

Asılsız Söylentiler Bunlar.
Bu Konuyu 16/10/2010 da telefon Alınca Açtım.
! Forumdaki ilk ve En Eski C3 Sahibi Kullanıcısı Benim.
Hicbir Sorun Problem Olmadı.
*Gerekli Ayarları yaptım Gerek internet gerek msn sohbet ve mail için Her seferinde Soruyor.
WLan Ara-wodafone internet (EDGE)-Sorma diye secenek Çıkıyor.
*Vodafon yazmasın Diyorsanız temayı Değiştirin Mobile9 sitesinde var. C3 Blogta Galeri Sayfasında Android Tema var onu Kurunca Açılış Kapanışta Vodafon yazmıyor
*Wifi Baglanamaması bence Modem Seciyor.Bir Avm de Burger King in Ucretsiz wifi agına 8-12 metre karşıdan bağlanıyor ama başka bir avm de yine Burger King te ki Ucretsiz agı bulamıyor 3 metreye kadar yaklasmak gerekiyor yani Modem Seciyor.
Forumda 50 Kullanıcı var.vodafon haric sagdan soldan alanlar yavas Kitleniyor vs.. Sorunlar yazmğş bende hiçbiri olmamış

KenanK

KenanK

Üye
bendekide vodaphone versiyonu ama ben turkcell hat taktım ve wap ayarlarını yapamıyorum.. :S yardımcı olacak biri olursa sevinirim..

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
bendekide vodaphone versiyonu ama ben turkcell hat taktım ve wap ayarlarını yapamıyorum.. :S yardımcı olacak biri olursa sevinirim..

daha evvel 3 Kez Soruldu.
A)eski mesajlarda cevap var.
B)imzamdaki C3 Blogta Mevcut.
C)Turkcell Sitesinde E63 veya 3120c Modeli Gprs ayarlarına bak

KenanK

KenanK

Üye
baktımda bulamadım yaa kusura bakma.. çok teşekkür ederim... :D deniyeyim..

wahshet

Üye
Tam 2 saattir tek tek her satırı okuyorum hak verirsiniz ki gözler isyan ediyor biyerden sonra soran olduysa kesin cevabını almıstır eminim ama konunun tamamını okumaya gücüm yetmedi 38 sayfa gözümü korkuttu arama sonuclarında da cıkmadı c3 kullanıcısıyım ama avea hat kullanıyorum wap gprs internet ayarlarını manuel olarak yapmam gerekiyor menü nün içinden cıkamadım daha önce yapmıs olan yada menü takip yöntemiyle tarif edebilecek bi arkadas yardımcı olursa şimdiden tesekkür ederim..

KenanK

KenanK

Üye
yaptım fakat opera ile normal waptan bağlanmak istiyorum 0.facebook.com a ama bağlantı hatası diyor bu sefer... bedava facebook için başka tarayıcımı kullancazz.. ???

themconcon

Üye
sevgili admin :)
mektup yazar gibi oldu ama gerçekten şiir gibi telefon c3 :) pembesini ablama , siyahını kendime almayı düşünüyorum :D ailecek çok beğendik anlayacağınız :)
ablam için bu durum pek geçerli olmamamkla beraber , benim için facebook opluluklar çok önemli . bu yüzden bu telefonu tercih ediyorum .
bir c3 kullanıcısı olarak sen olsan e63 mü c3 mü tercih ederdin . tema esteği , yeni yükleyebileceğim uygulamalar sence nasıl olacak ? çok abartı bi uygulama yükleme durumum yoktur ama yenilikler gelsin isterim . nokia bu telefonu firmware olarak güncelleyecektir düşündüğğüm kadarıyla , çünkü eski telefonum samsung gt-s5233a star modelini çok sevmeme rağmen hiç bir güncelleştirme , geliştirme ve tema yüklenememesi yüzünden babama verdim . c3 için iyi temalar bulunabilrmi ? topluluklar uygulamasında facebook sohbet açılıyor mu ? bunlar benim için çok önemli .. vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkürler :)

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
kısaca cevaplıyorum
1)Pembesi Henüz Yok
2)Fiyat 320 TL
3)Tema 20-30 tane var dahada olur.
4)Program java olması yeterli
5)Oyun c3 e özel yoktur belki ama E63-E71 oyunlarının Çoğu ile uyumlu.
6)Siyah rengi ben hiç Görmedim.Metalik Mavimsi bir rengi var (Cilalı gibi parlak) ve Krem Rengi var.
Hani su vodofon Reklamındaki 2 cihaz.
Ailene Selamlar.
Bence Biraz daha para kat E5 al.
3G/wifi/5Mp Kamera Flaslı E72 ayarında 590 TL herseyi var.
Symbian s60 yazılımlı yani mevcut uygulamalarla uyumlu.
C3 yazılımı s40 farklı ama sonucta java her uygulama 320x240 uyar

KenanK

KenanK

Üye
evet sorunu halletim.. bolt browser ile.. başına www koymadan yazınca giriyor.. fakat türkçe karakter desteklemiyor.. başka varmı acaba böle browser.. opera www koymadan denedim tarayıcı ile uyumlu değil dedi.. :D

onur-33

Üye
sizce bu telefonu vodafone kampanyasındanmı alim yoksa normal mi alim?kampanyada midi her yöne felan paketlerinden birine abone olun diyor.ben turkcell kullanıcısıyım.kampanyadan yararlanmak için paketlerden birine abone olmak zorunlumu??

Üst Alt