8.63 flash dosyaları konusunda yardım eden olmamıştı, ben kendim hallettim burada da paylaşıyorum. orjinal dosyalardır. kendi uploadımdır. şifre koymadım. ihtiyacı olan kullansın..
8.63 flash dosyaları konusunda yardım eden olmamıştı, ben kendim hallettim burada da paylaşıyorum. orjinal dosyalardır. kendi uploadımdır. şifre koymadım. ihtiyacı olan kullansın..
nokia c3 kullanıyorum internetten araştırdım bi türlü bulamadım benim sorunum
telefonun kendi facebook programından girdiğim zaman
mesaj ve bildirimlerimin gözükmemesi.
mecburen operadan girip bakıyorum.
sorunumun çaresi varmıdır.
telefonum yaşicakmı dersiniz..
arkadaşlar teli 6 aydır kullanıyırum vodafeoneye geçtim yeni ver nete giremiyoru ayarları oludğu halde neden acaba ? saten otamatik yapıyor ayarları ama girmiyor
kardeşim bişey sorucam benim sorunum telefonumun versiyonu 4.60 olduğu halde telefon ayarlarında güncelleme gözükmüyor ama nokia ovi suitte bağladığım zaman bilgisayardan güncelleme var deyip güncelle dediğim zaman yedekliyor ondan sonra güncelleme esnasında devamlı cihazınızla bağlantı kaybedildi diye bir hata veriyo cihaz kurtarma yazısı çıkıyor çok şükür cihaza bişey olmadı ama bi şekilde güncelleme yapamıyorum ne telefondan ne pc den bu senin paylaştığın güncellememi acaba çok bilgim olmadığı için bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
kardeşim 0.facebook a telefonunun menüsünden müzik e gir ordan müziğime bas daha sonra seçeneklerden indirmelere gir ordanda adrese gite girip adrese 0.facebook yaz olay bitmiştir artık facebooktasın
arkadaşlar ben bunları yaptım güncelleştirdim ->Ayarlar
->Telefon
->Tel.güncelleştirmlr
->telefn.yazılımı indir sohbete messenger girmemeye başladı neyde olabilir yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar benim vodafone da zero.facebook a girmiyor müzik çalar indirmeler adrese git yapıyorum hepsini silip yazıyorum ama yine olmuyor servis kullanılmamaktadır diyor http denedim rttp denedim olmadı kontorum yok ondan mı yoksa paket verıden mı acıll yardım ltfn