ibo_Star
Üye
-
Konu Sahibi
-
aynen bende yapamadım ayarları:Sturkcell internet ayarlarını sitede gördm ama yapamadm tam olarak anlamadım artı evdeki modem sabit ip tele ip giremiyorum internete bi türlü girip keyif yapamadım telefonda nolur yardımcı olun plss..
ben telefonumu aldım hıc bır sey yuklemeden youtube gırdım. vıdeo ızlenıor. ancak goruntu cok kotu. mozaık mozaık cıkıor nerdeyse. bu vıdeoyu daha ıyı ızleme sansım varmı? gereklı bır sey yuklemem sartmı. sıtede baktım bazı programları onermısınız ancak o hıc acamayanlar ıcın sanırım. bahsettıgım program bolt. eger daha ıyı ızlemem ıcın bu programı yukle dıorsanız yuklıcem.
arkadaslar benim c3 klip seyrederken donma yapıyor tel kapanıyo ve ben acıyorum her klip actığımda donuyo ne yapmak gerek ilacı format ise normal ve hard formatı yazarmısınız? blogtaki hard formatı tarif etmişler ama işe yaramıyo şimdiden saygılar
merhaba bendede nokia c3 var ama benim telefon wifi ile internete bağlanmıyo wifiye tıklıyorum buluyo modemi bağlandı diyo opera yada bolt ile girmiyo çalışıyorum hata veriyo ama üst kattakinden bağlandım modemde sorun var diycem nokia n79 da var o gayet güzel bağlanıyo acaba neden bağlanmıyo 3 modem denedim onlardada aynı sorun yapıyo bazı modemlerde ise bağlanıyo acaba neden modemlerde sorun yok başka telefonlarla bağlandım bide 4.60 update yaptım sanki biraz menüye girerken donma yapıyo noramal bi durum mu fabrika ayarlarına dönsem geri 4.45 olurmu ilgileriniz için teşekkürler..
ben telefonumu aldım hıc bır sey yuklemeden youtube gırdım. vıdeo ızlenıor. ancak goruntu cok kotu. mozaık mozaık cıkıor nerdeyse. bu vıdeoyu daha ıyı ızleme sansım varmı? gereklı bır sey yuklemem sartmı. sıtede baktım bazı programları onermısınız ancak o hıc acamayanlar ıcın sanırım. bahsettıgım program bolt. eger daha ıyı ızlemem ıcın bu programı yukle dıorsanız yuklıcem.
aynen bende yapamadım ayarları:S
öncelikle bu güzel konu için teşekkür ederim 15 sayfa kadar okudum yorumlar iyi gibi. ben elimdeki nokia 5230u satıp yeni bir telefon almak istiyordum ve kafamda samsung s5233w vardı fakat c3ü görünce fikrim değişdi bir s40 telefona göre symbiandan daha güzel bir arayüzü var diyebilirim şimdi bir tane karşılaştırma sorusu sorucam önceden e63 kullanan varsa c3 ile e63 arasında wifi kalite farkı varmı acaba bir kaç yorum gördüm wifi kötü diyolardı eğer e63 gibiyse wifi cekim gücü gayet iyi cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum
merhaba bendede nokia c3 var ama benim telefon wifi ile internete bağlanmıyo wifiye tıklıyorum buluyo modemi bağlandı diyo opera yada bolt ile girmiyo çalışıyorum hata veriyo ama üst kattakinden bağlandım modemde sorun var diycem nokia n79 da var o gayet güzel bağlanıyo acaba neden bağlanmıyo 3 modem denedim onlardada aynı sorun yapıyo bazı modemlerde ise bağlanıyo acaba neden modemlerde sorun yok başka telefonlarla bağlandım bide 4.60 update yaptım sanki biraz menüye girerken donma yapıyo noramal bi durum mu fabrika ayarlarına dönsem geri 4.45 olurmu ilgileriniz için teşekkürler..
Kartı Kart okuyucuya Takıp Birleştirme yapınben c3 ü vodafone kampayasından aldım 10 gün kadar oluyor.beraberinde 2 gb lık hafıkartı da var.benim problemim şu;hafıza kartına yüklediğim videoyu(tabiki çevirerek) açtığım zaman telefon donuyordu.hafıza kartından telefon hafızasına taşıdım donmadan izledim.27 mb lık bir videoydu.acaba sorun hafıza kartında mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?