undead001
Üye
usp kabloyu bı telefoncudan aldım marka model CA-101D 15tl ye aldım Nokia Software Updater ıle guncelleme yaptım bnm net 8 mbit 25dk ıcınde yukledı ılk gozume carpanları soluyorum telefonun ekolayzer ayarları fark edılecek kadar degısıyo gırıstekı vodofone anımasyonu otomatık kalkıyo ve telefonda azda olsa bı hızlanma oluyo unutmadan sunuda ekliyim versiyon guncelledikten sonra hard format atmayi unutmayin ne yazikki bu telde *+3+yes ise yaramiyo *#7370# yi kullanacaksiniz kolay gelsinUsb Kablosunu Nerden? Kaç TL ye Buldun aldın?
Nokia Pc suitle guncelledin doğrumu?
hayırlı olsun.Arkadaşlar C3 sahibiyim,
ilk izlenimim ses kalitesi(kulaklık)nokia xm lerden daha farklı bir güzellikte belkide daha iyi(en azından 5800 kullandım ondan daha iyi geldi bana), farklı ses chipi takılmış olabilir..! sanırım özellikle detay sesler efektler daha belirgin duyuluyor hiss(hışırtı) neredeyse yok gibi..!,extra bir mp3 player taşımama gerek yok bu telefon varken.sıkı durun müjdeyi veriyorum 32 gblik kart taktım canavar gibi gördü donma olmadan hepsini okuyor karışık dinledim.Ses kalitesi olarak şu ana dek kullandığım her telefondan daha iyi ses veriyor buna ipod 160 gb classic de dahildir.merak ettiğim bir şey var,nokşa nın kulaklık üstünden kontrol edilen aparat bunda çalışmadı sebebi nedir??bilen var mı??yani parça atlatılamıyor bir ayar mı gerekir??
bir de symbian s40 deniliyor işletim sistemine bunun için sis oyunlar kullanılmaz mı???
Arkadaşlar C3 sahibiyim,
ilk izlenimim ses kalitesi(kulaklık)nokia xm lerden daha farklı bir güzellikte belkide daha iyi(en azından 5800 kullandım ondan daha iyi geldi bana), farklı ses chipi takılmış olabilir..! sanırım özellikle detay sesler efektler daha belirgin duyuluyor hiss(hışırtı) neredeyse yok gibi..!,extra bir mp3 player taşımama gerek yok bu telefon varken.sıkı durun müjdeyi veriyorum 32 gblik kart taktım canavar gibi gördü donma olmadan hepsini okuyor karışık dinledim.Ses kalitesi olarak şu ana dek kullandığım her telefondan daha iyi ses veriyor buna ipod 160 gb classic de dahildir.merak ettiğim bir şey var,nokşa nın kulaklık üstünden kontrol edilen aparat bunda çalışmadı sebebi nedir??bilen var mı??yani parça atlatılamıyor bir ayar mı gerekir??
bir de symbian s40 deniliyor işletim sistemine bunun için sis oyunlar kullanılmaz mı???
bende dana dun aldım vadofon temalı guncelleme dosyalaını indirdim ve jafla guncelleme yaptım telfon test mode da acıldı bataryayı cıkartıp calıstırmdım ve oldu sonra format attım ve şimdi internete herseye rahatlıkla girebiliyorum telefon fiyatın agore bence mukemmel sadeec kasası g-hosuma gitmiyor oda olacaktır o kadar yuklemem var telefonda donma yok işletim sisteminle alakalı olsa gerek e71 ve e72 de kullandım kamera hariç fark yok denilebilir
tesekkur ederım ben daha once nokiaundead001 arkadaşımızın güncellemeyle ilgili cevabına,ufak notlar eklemeyi uygun gördüm
dün bende güncelleme yaptım ve 4.60 sürümünüe yükselttim
1-)*7370# yapmadım ve vodafone logosu kalkmadı belki bunu yapmadığımdan olabilir
2-) kesinlikle telefon menüsünden wifi-edgeden yeni güncelleme yok uyarısı alıyorsunuz
3-kabloyu takıp ovi suitle günceleme kontrolundede malesef bulunamadı uyarısı alıyorsunuz
4-)illaki CA-101D kablo ve nokiaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyazılımını kurmanız şart.
5-)nokianın destek sitesinde 4.60 sürümüyle birlikte uygulamalarda geliştirme özellikle hesap makinesinde geliştirmeler olduğu söylenmekte update etmenizi öneririm .
6-önemli uyarı : sakın guncelleme esnasında kabloyu çekmeyin. pcyi kapatmayın ve telefonunuzun şarjı en az yarısı dolu olacak kadar olsun yoksa .makinanız servislik olabilir .iyi çalışmalar
sorularina ben tek tek cavap vermeye basliyim blogtanda takip edebilirsin sorun ve cozumleri ordada bulunmakta ilk olarak hayirli olsun ses konusunda bende sana katiliyorum kalite oldukca iyi sesi bogma yok ikincisi kulakliktan konturol ne yazik ki bu modelin oyle bir ozelligi oldugunu sanmiyorum cunku telefon internet telefonu music edition degil o ozellik sadece onlarda var diye biliyorum son olarak s40 telefonda sis dosyasi calistiramazsin jar dosyasi kullana bilirsin oda ekran boyutu onemli 320x240 ebatinda olmali bu videolar icinde gecerli hangi format destekler diye soracak olursan mp4 ve 3gp destekliyo baska sorun olursa ben buralardayim
soruma cevap verdiğiniz için sağolun acaba sizdede wifi simgesinin yanında internet anlamında E harfi çıkıyomu vodafone internet hesabından yani faturadan mı yoksa wifi den kablosuz modemimden mi bağlanıo anlayamadım
arkadasim sorunun telden kaynakli oldugu sanmiyorum sen kullani adini sifreni tekrar knt et dene ben topluluklardan facemi takip ediyorum noktalama ve alt tire dikkat et onlardan dolayi olabilir
--------------- Ekleme ---------------
Size burdan bir sey paylasmak istiyorum youtubeden videolari mp4 3gp mp3 formatinda tele indebilceksiniz hemde dns program gerekmeden
site:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
siteye girin aratin bulun formati secin dowland diyin mp4 ve 3gp nin 320x240 boyut ozelligide var saygilar
ibo_star blogta eklersen bunu millet burdan degil ordan gorursede yararlansin oki
sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim...
müzik dinlemek keyifli ses kalitesinden dolayı,kısa yollarla da hemen medya oynatıcıya ayarladım telden kullanımı daha pratik oldu.
şimdi güncelleme yapmak istedim bugün wirless bir internet ağından yararlandım bağlandı ancak güncelleme yok dedi,ama firm olarak 4 45 benimkisi..neden güncellemesini bulamadı bir bilen var mı???
Yok ya hepsini tekrar tekrar denedim de gene eposta/şifre birleşimi yanlış diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?