ibo_Star
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yasal Anlamda Vodofon Getirtti Ve ilk Sadece Bizde Sloganı ile Aralık 8 e kadar satacak.ya sinir olmaya başladım .. bayanları hiç düşünmüyorlar!
İbo_star blogunun ismini bi versene bulamıyorum sitede
Bişi daha sorcam hafıza kartından video izlerken birden donup kalıyo nasıl çözebilirim . bide bolt browseri tele atıyom geçersiz uygulama sil fln diyo yüklenmiyo
Bunu Şaka Olarak YorumluyorumYotubeden nasıl video izleyebilris
Valla Güzel Oldu yaabi_star 2000-3000deyken 10000 olucak dedim oldu baksimdi 20000 bine gidiyor onu bile aşar gör bak
S.a millet.ben dün c3 aldım vodofn bayisinden fakat hattım turkcell.
Bn telefona intrnet ayarlarını almak isityorum fakat turkcell mensünde c3 kayıtlı degil ne yapmam lazım?
2.sorum wireles kulanamıorum bağlantı olmuyor ne yapmam lazım
S.a millet.ben dün c3 aldım vodofn bayisinden fakat hattım turkcell.
Bn telefona intrnet ayarlarını almak isityorum fakat turkcell mensünde c3 kayıtlı degil ne yapmam lazım?
2.sorum wireles kulanamıorum bağlantı olmuyor ne yapmam lazım
evet bende aynı sekılde vodafonedan aldım. fakat bende avea hat kullanıyorum. ne yapmamız gerekıyor ayarlar ıcın?
bir sorum daha olcak.ben kablosuz bglantı özelgini kulanamıyorum tarayıcınızı ziyart edin yada bglantı hatası çıkıyor.2 tane farklı yerde denemedm 2sindede aynı sorunu yaşadım.hattımın turkcell olmasyla alakası varmıdır?yada prgram flanmı gerekiyor?
Tamam güzel hoş emegine sağlıkta usta ben anlamam fazla telden sen yardımcı ol bana.Hattım turkcell 0.facebook bağlanamıyorum.wap ayarlarını alcam turkcellde c3 kaytlı degil.manual al dediler ulaşamadım bna biraz yardımcı olsan sevba girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?