ibo_Star
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu ana ekrandaki facebook'tan verim alamıyorum. Profil fotoğrafım yok mesela. Profil güncellemesi yapamya çalışınca da ileitşim hatası diyo. Bağlantıda sorun yok çünkü tarayıcıyla nete girebiliyorm. neden kaynaklı olabilir acep?
Bunları yapıyorum da kedni profil fotomun görnmemesi ve mesajların açılmaması tuhafHepsi Var Çalışıyor.
Menu Topluluklar.
Ayarlara bak ordan Feyse Gir.
Sonra Ondan Çık.
Ana Ekranda iken Yukarı Aşağı Tuşu ile onu Sec
ortadaki Kare Tus ile yan yap
profil resmin-Gelen mesajlar-ne yapıyorsun ekranı-son gelen gıuncellemeler gelecek sağ yan tuşuna basarak ilerle
iyi Gunler.ustam benim de bi sorum oalcak bende vodafone kampanyadan aldm haliylr faturalı hattım var wifi ile nete baglnadım face filan girdim maxicepten boltu indirdim tlfdan ancak bunu sprs üzerinden yaptı bana sormadan ve faturaya yansdı bu ücret ayrıca facebooka giriliyo ama video acılmıyo flash player istiyo ve bi sorun daha youtube giriyo video acılıyo ancak videolardan ses gelmiyo yardımcı olursan sevnirim ve eger mümkünse özelden mesaj atar msn bu konu ile ilgli
Hayırlı Olsun.İbo Star Merhaba;
Ben de telefonu Vodafone kampanyasından geçen hafta aldım.Son iki güne kadar gerek Wi-fi'den gerek Vodafone internetten internete giriyor,Youtube videolarını izliyor,facebook hesabımı kontrol edebiliyordum.ama ne olduysa iki günden beri hiçbir şekilde internete giremiyorum.Wlan ları bile bulamıyor.Arıyor diyor ama bir türlü bağlanamıyor.Ayrıca Operanın geçmiş sayfalarına da sildim.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?Bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim.İlgine şimdiden teşekkürler!....
cihazı yaklaşık 3-4 haftadır kullanıyorum ve nokia bayisinden aldım. ücretsiz facebook sayfalarına girmek istiyorum ancak opera mini var sadece tarayıcı olarak. opera miniyede girdikçe liram gidiyor doğal olarak. yükletmem mi gerekir. napabilirim acaba? -soru soruldu mu sorulmadı mı göremedim.varsa eğer k.bakmayın.teşekkürler.-
merhaba bende perşembe günü c3 aldım..iki gün fabrika şarjıyla kullandım.. bugün şarja taktım ama telefon kapanmıştı..şarja takınca açtm..12 saat kapalı şarz olması gerekttiğini yazıyo şimdi okuduklşarıma göre.herhangi bi problem olur mu acaba??
ibo star herkeze yardımcı oluyosun cok tesekkürler bir soru sormak istiyorum forumu okudum bastan sona belki kacırdım cahilliğime ver ben nokia centerda internete baglandım ama ttnetle baglanımıyorum bunun caresi nedir yardımcı olursan cok sevinirim
Duyduklarımı Değil Denediklerimi Tecrübelerimi Yazar Paylaşırım.ibo star telefonun hiç cekmedigi yerde wlan ile bağlanmak mümkünmü çünkü bende öyle oluyor amfilerde tel hiç cekmiyor ve wlan ile baglanılamıyor
arkadaşlar ürün teknosada 350tl satışa sunulmuş
tek ödeme fiyatı 330 tl
Bu Soruya Bayılıyorum.web sitesinde göremedim bişiy... pembesi gelmeyecek mi buraya ya !
Bu Soruya Bayılıyorum.
Her hafta Mutlaka Biri Soruyor Pembesi Yokmu.Gelmiyecekmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?