SilentOne
Üye
işi sadece kapamak ayarı bile yok.şarjada etkisi yok beya!
aynen onuda farkettim
---------- Eklendi @ 18:13:16 ---------- Yazıldı @ 18:12:19 ----------
nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum ve hiçte yedek batarya kullanmak gerekmedi sadece gece yatmadan once şarja tak sabah çıkar kullan bunu her zamn yap tamamdıSana app stop bilmemne kalibrasyon vs. Bişe önermicem bende 5 ay kullandım hiç birşey yapmasam 2 güne bitiyordu her yolu denedim... c6-01 in tartışmasıs en kötü sorunu budur.. sonra bir 1110i aldım 1hafta şarjza takmıyorum... :/ Eğer c6-01 aldıysan cebinda 1 yedek batarya bide akıllı sarj taşıman lazım...
Ben de bir C6-01 kullanıcıyısım. Umarım cihazdan memnun kalırsın. Batarya olayına gelirsek, ilk 4-5 şarjında bataryayı tamamen bitirip sonrasında şarja takarsan ve tam şarj edersen batarya kendisine gelecektir. Ayrıca Battery monitör programını yüklemeni tavsiye ederim. Bu program sayesinde web, hd oyun, kamera gibi fonksiyonları nekadar süre daha kullanabileceğini görürsün. Tabi bu programın da %100 doğru çalışması için 1-2 gün telefonda kurulu olması gerekebilir. Belli bir rutin kullanıma geçtiğinde şarj süren 2 gün civarında olacaktır ortalama.