Bunu yapacak teknoloji ? Nfc li vantilatör nfcli fön makinaıs bunları nerden bulcaz Lumia ?!?!
Lumia: I dont know![]()

Adam Lumia diyor telefon hep how can i help you diyor. Işığı kapatacaksın ya, ne var o kadar diyaloğa. "lumia gapat la ışığı" kısa ve öz olacak abi![]()
Lumia hele gah bi gapat bu meresi. Üflüye üflüye üreğimi dondurdu vallaha.... Lumia bugün necesen ne gayırırsan?
Azerice dil paketi![]()
![]()
![]()

yorum güzeldi teşekkür ederim kardeşim ama uzak değil c7 den beri telefonlarda nfc özelliği var. Gelecekte bu özellikle birçok ev aleti çıkabilir bu videodaki gibi. O zaman bunlar uzak olmaz gibi...

Seninde belirttiğin gibi gelecekte olacak bir uygulama.Nfc özelliği olması yeterli olmamalıdır diye düşünüyorum.2 kalbi tek parçada yaşatmak var birde olan kalbi olanla yaşamak.Şu anki durum bu andan farksız.Nfc destekli cihazların günümüze gelmesi zaman alacak türden.Nokia'nın tahta oturması uzun vadeye yayılırken yani en azından 4-5 sene aralığı.Bunada nerden baksan 5-10 sene sonrası diyebiliriz.Nfc destekli cihaz olarak elektronik ürünlerin yaygın hale gelmesi kapıdan,televizyona kadar Zenginlerin bu durumdan sıkılıp başka bir arayışlarda olması gerek bunu göz ardı edemeyiz.Nfs özelliği basit görünümlü bir düzen değil çok şey katan bir uygulama diyebiliriz.Artık günümüzde iyi televizyon 1bin Tl ve sonrası veya amerikan kapısı 1.500-2000 bin Tl alışkanlığı duruma yansıtılacak olursa.Alt kesimi yani bizleri mutlaka uzunca bir zaman teğet geçecekdir.Şu anda bu durum söz konusudur yapılabilir bu tarafda sıkıntı yok.İşin diğer boyutu yani bizlere gelmesinden bahsetmemiz lazım.Geliyor gelmesine de bize uğramayan,gönlümüzü hoş tutmayan bu özellik kısa bir tabirle ''ne fayda var faydasız faydalar'' deyimini anımsatıyor bana.Şahsi görüşüm olarak bu ilerisi adına kurulmuş bir düzenin ön yüzü veya göz boyamakdan başka birşey değil.Nokıa diyorsak 2.seçeneği elediğimizi varsayarsak.Gelecek hala bize çok ama çok ırakk![]()

yine yazarlığını ortaya koydun helal olsun sen cidden kitap mitap falan yaz bi an destan sandım![]()
Mümkünse hayalden ötede dursun gündeliklerim sınırları zorluyorken içeri sızmalar aklımı olumsuz yönde etkilemesi muhtemeldir
Tamiri yok dönüş yolu varla yok kendinle yarış misali
O sebeble kardeş gibi yaşıyalım üzerine pek de fazla titreme.
Tarih'den derlemeler yaptığın vakit mest olmaman için bir nedenin yok.Ben o anı yaşıyarak bildiklerimle türetir veya bildiklerimi yansıtırım tek mesele o zor bir yanı yok yani 
Kayahan aşırı derece de baskı yapıyon.Mümkünse hayalden ötede dursun gündeliklerim sınırları zorluyorken içeri sızmalar aklımı olumsuz yönde etkilemesi muhtemeldir
Tamiri yok dönüş yolu varla yok kendinle yarış misali
O sebeble kardeş gibi yaşıyalım üzerine pek de fazla titreme.
Tarih'den derlemeler yaptığın vakit mest olmaman için bir nedenin yok.Ben o anı yaşıyarak bildiklerimle türetir veya bildiklerimi yansıtırım tek mesele o zor bir yanı yok yani
![]()

sen yazarsın da bize söylemiyon dimi![]()
![]()
Algılar veya simgelerle ifade etmek yerine yazarak yazarlığımı genişletiyorum 
oow sen nerden biliyon bu kadar azericeyi![]()
Seninde belirttiğin gibi gelecekte olacak bir uygulama.Nfc özelliği olması yeterli olmamalıdır diye düşünüyorum.2 kalbi tek parçada yaşatmak var birde olan kalbi olanla yaşamak.Şu anki durum bu andan farksız.Nfc destekli cihazların günümüze gelmesi zaman alacak türden.Nokia'nın tahta oturması uzun vadeye yayılırken yani en azından 4-5 sene aralığı.Bunada nerden baksan 5-10 sene sonrası diyebiliriz.Nfc destekli cihaz olarak elektronik ürünlerin yaygın hale gelmesi kapıdan,televizyona kadar Zenginlerin bu durumdan sıkılıp başka bir arayışlarda olması gerek bunu göz ardı edemeyiz.Nfs özelliği basit görünümlü bir düzen değil çok şey katan bir uygulama diyebiliriz.Artık günümüzde iyi televizyon 1bin Tl ve sonrası veya amerikan kapısı 1.500-2000 bin Tl alışkanlığı duruma yansıtılacak olursa.Alt kesimi yani bizleri mutlaka uzunca bir zaman teğet geçecekdir.Şu anda bu durum söz konusudur yapılabilir bu tarafda sıkıntı yok.İşin diğer boyutu yani bizlere gelmesinden bahsetmemiz lazım.Geliyor gelmesine de bize uğramayan,gönlümüzü hoş tutmayan bu özellik kısa bir tabirle ''ne fayda var faydasız faydalar'' deyimini anımsatıyor bana.Şahsi görüşüm olarak bu ilerisi adına kurulmuş bir düzenin ön yüzü veya göz boyamakdan başka birşey değil.Nokıa diyorsak 2.seçeneği elediğimizi varsayarsak.Gelecek hala bize çok ama çok ırakk![]()
Kardeşim madem bulanık bir hava oluştu kısa kesiyim.Özelliğin yaygın hale gelmesi,gelişmesi çat kapıyla olacak bir iş değil.Her gelişim ani olur bi an göz boyar bu doğaldır.Ama biz bilenen bir uygulamadan konuşuyoruz.Var olanı ve gelişim sürecinden.Evi başdan dizayn etmeyi gerektircek yada sıkı bir özellikle gün yüzüne tam teşekküllü çıkması muhtemel.Her halukarda buluşmamız bu zamanı bulacak.Hazır symbian'da kaldık bir an önce Lumia'ya geçiş yapmayı düşünelim.İnşallah sanada banada nasip olurda birazını hiç yoktansa şimdiden yaşarız 
yazar kardeşim

Söz vermeyim ama bir gün dönme dolap ısmarlamaya gayret edecemKardeşim madem bulanık bir hava oluştu kısa kesiyim.Özelliğin yaygın hale gelmesi,gelişmesi çat kapıyla olacak bir iş değil.Her gelişim ani olur bi an göz boyar bu doğaldır.Ama biz bilenen bir uygulamadan konuşuyoruz.Var olanı ve gelişim sürecinden.Evi başdan dizayn etmeyi gerektircek yada sıkı bir özellikle gün yüzüne tam teşekküllü çıkması muhtemel.Her halukarda buluşmamız bu zamanı bulacak.Hazır symbian'da kaldık bir an önce Lumia'ya geçiş yapmayı düşünelim.İnşallah sanada banada nasip olurda birazını hiç yoktansa şimdiden yaşarız
![]()