nokia bu symbiancılara yapılır mıydı?!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha:

furkitare

furkitare

Üye
Adam Lumia diyor telefon hep how can i help you diyor. Işığı kapatacaksın ya, ne var o kadar diyaloğa. "lumia gapat la ışığı" kısa ve öz olacak abi :D

nht014

Üye
Vay la gavurlar neler yapıyo :D Bak hele yaa :D

serinaga

serinaga

Üye
Adam Lumia diyor telefon hep how can i help you diyor. Işığı kapatacaksın ya, ne var o kadar diyaloğa. "lumia gapat la ışığı" kısa ve öz olacak abi :D

Yaw hacı yüklersin türkçe yöresel şive pakedi, ıslık çalsan bile halledersin heaa ...

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Lumia hele gah bi gapat bu meresi. Üflüye üflüye üreğimi dondurdu vallaha.... Lumia bugün necesen ne gayırırsan?
Azerice dil paketi :D :D :D

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
yorum güzeldi teşekkür ederim kardeşim ama uzak değil c7 den beri telefonlarda nfc özelliği var. Gelecekte bu özellikle birçok ev aleti çıkabilir bu videodaki gibi. O zaman bunlar uzak olmaz gibi...

Seninde belirttiğin gibi gelecekte olacak bir uygulama.Nfc özelliği olması yeterli olmamalıdır diye düşünüyorum.2 kalbi tek parçada yaşatmak var birde olan kalbi olanla yaşamak.Şu anki durum bu andan farksız.Nfc destekli cihazların günümüze gelmesi zaman alacak türden.Nokia'nın tahta oturması uzun vadeye yayılırken yani en azından 4-5 sene aralığı.Bunada nerden baksan 5-10 sene sonrası diyebiliriz.Nfc destekli cihaz olarak elektronik ürünlerin yaygın hale gelmesi kapıdan,televizyona kadar Zenginlerin bu durumdan sıkılıp başka bir arayışlarda olması gerek bunu göz ardı edemeyiz.Nfs özelliği basit görünümlü bir düzen değil çok şey katan bir uygulama diyebiliriz.Artık günümüzde iyi televizyon 1bin Tl ve sonrası veya amerikan kapısı 1.500-2000 bin Tl alışkanlığı duruma yansıtılacak olursa.Alt kesimi yani bizleri mutlaka uzunca bir zaman teğet geçecekdir.Şu anda bu durum söz konusudur yapılabilir bu tarafda sıkıntı yok.İşin diğer boyutu yani bizlere gelmesinden bahsetmemiz lazım.Geliyor gelmesine de bize uğramayan,gönlümüzü hoş tutmayan bu özellik kısa bir tabirle ''ne fayda var faydasız faydalar'' deyimini anımsatıyor bana.Şahsi görüşüm olarak bu ilerisi adına kurulmuş bir düzenin ön yüzü veya göz boyamakdan başka birşey değil.Nokıa diyorsak 2.seçeneği elediğimizi varsayarsak.Gelecek hala bize çok ama çok ırakk :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Seninde belirttiğin gibi gelecekte olacak bir uygulama.Nfc özelliği olması yeterli olmamalıdır diye düşünüyorum.2 kalbi tek parçada yaşatmak var birde olan kalbi olanla yaşamak.Şu anki durum bu andan farksız.Nfc destekli cihazların günümüze gelmesi zaman alacak türden.Nokia'nın tahta oturması uzun vadeye yayılırken yani en azından 4-5 sene aralığı.Bunada nerden baksan 5-10 sene sonrası diyebiliriz.Nfc destekli cihaz olarak elektronik ürünlerin yaygın hale gelmesi kapıdan,televizyona kadar Zenginlerin bu durumdan sıkılıp başka bir arayışlarda olması gerek bunu göz ardı edemeyiz.Nfs özelliği basit görünümlü bir düzen değil çok şey katan bir uygulama diyebiliriz.Artık günümüzde iyi televizyon 1bin Tl ve sonrası veya amerikan kapısı 1.500-2000 bin Tl alışkanlığı duruma yansıtılacak olursa.Alt kesimi yani bizleri mutlaka uzunca bir zaman teğet geçecekdir.Şu anda bu durum söz konusudur yapılabilir bu tarafda sıkıntı yok.İşin diğer boyutu yani bizlere gelmesinden bahsetmemiz lazım.Geliyor gelmesine de bize uğramayan,gönlümüzü hoş tutmayan bu özellik kısa bir tabirle ''ne fayda var faydasız faydalar'' deyimini anımsatıyor bana.Şahsi görüşüm olarak bu ilerisi adına kurulmuş bir düzenin ön yüzü veya göz boyamakdan başka birşey değil.Nokıa diyorsak 2.seçeneği elediğimizi varsayarsak.Gelecek hala bize çok ama çok ırakk :)

yine yazarlığını ortaya koydun helal olsun sen cidden kitap mitap falan yaz bi an destan sandım :):)

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

yine yazarlığını ortaya koydun helal olsun sen cidden kitap mitap falan yaz bi an destan sandım :):)

Kayahan aşırı derece de baskı yapıyon.:) Mümkünse hayalden ötede dursun gündeliklerim sınırları zorluyorken içeri sızmalar aklımı olumsuz yönde etkilemesi muhtemeldir :) Tamiri yok dönüş yolu varla yok kendinle yarış misali :) O sebeble kardeş gibi yaşıyalım üzerine pek de fazla titreme.:) Tarih'den derlemeler yaptığın vakit mest olmaman için bir nedenin yok.Ben o anı yaşıyarak bildiklerimle türetir veya bildiklerimi yansıtırım tek mesele o zor bir yanı yok yani :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Kayahan aşırı derece de baskı yapıyon.:) Mümkünse hayalden ötede dursun gündeliklerim sınırları zorluyorken içeri sızmalar aklımı olumsuz yönde etkilemesi muhtemeldir :) Tamiri yok dönüş yolu varla yok kendinle yarış misali :) O sebeble kardeş gibi yaşıyalım üzerine pek de fazla titreme.:) Tarih'den derlemeler yaptığın vakit mest olmaman için bir nedenin yok.Ben o anı yaşıyarak bildiklerimle türetir veya bildiklerimi yansıtırım tek mesele o zor bir yanı yok yani :)

sen yazarsın da bize söylemiyon dimi :hmmm :):)

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi

oow sen nerden biliyon bu kadar azericeyi :)

normal bizim yörede herkes azeri türküdür. (ığdır–kars)

- - - Eklendi - - -

yazar kardeşim iyi hoş diyon da bunu kullanan şu ab vardır. Hatta çoğumuz gündelik hayata kullanıyoruz nfc yi. Örnek akbil ve kredi kartlarının temassız özelliği gibi. Senin dediğin kadar 10 seneyi bulmaz. Lumia nın nfc yoluyla şarj eden aleti var mesela. Kablo yok dert yok.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Bahsi geçen konuda Nfc özelliğinin bugünün resminde olduğuna değindim ki yine yanlış yoldasınız.Bu özelliğin bize uğrıyacağı zamana bakmak lazım.En yakın örneğiyle Nokıa N8 almaktansa (Lumia 920) almayı daha çok istiyordum ve N8 almama rağmen bu kararım aynı.Fakat cebime bakıyorum 1.600 veya üstünü karşılaması mümkün değil.Yani işin özü bu özellik şu anki düzenini katlıyarak yaygınlaşmaya devam edecekdir.Yine belirttiğim gibi basit bir uygulama olmadığından ve zengin kısma hitap ettiğinden ek olarak bizim açımızdan baktığımızda orta ve alt kesimin fazlalığını göz önünde bulundurursak işin seyri bu seneyi aşmazsa ki pekde olacağına ihtimal vermiyorum şükür etmeliyiz sadece.Senin belirttiğin nfc ile telefondaki nfc'yi aynı kefeye koymak olmaz yine söylüyorum Nfc özelliğinin olduğunu altını çizerek söylüyorum zaten mesele bu olsa içime bir umut olabilirdi.Ama bunu yaşamak var birde Nfc yalnızca olması.Birde 10 seneye dayatmadım 5-10 sene gibi bir zamanı bulur tüm sistemlere oturtulması.Buda demek oluyor ki evi başdan dizayn etmek gerekir yani telefonda her ne kadar bu özelliği barındırsa da sürekli gelişiyor olsada bu büyük bir bütçeye hitap eder.Lumia'larda kablosuz şarj iyi bir görünüm fakat bunun kısa vadeli olduğunu da bilmek lazım henüz gelişimi tamamlanmadı.Sadece yapılabileceği göstermek mahiyetinde ilave edildi.Wifi gibi mesafelere varması zamanı gerektiren olay.Nokia'dan bahsediyoruz genellikle Nokıa'nın tahta oturmasını beklerken bu ani olay diğer Markalar dan gelebilir.Değişmeyen tek nokta ise bu süreyi bulması.Kredi kartlarında yaygınlık henüz yok belirle illerde mevcut sanırsam yeni nüfus cüzdanlarının sunumuyla yaygınlaştırılmaya başlıyacakdır.Hemen hemen her yerde bu özelliği göremezsin sadece kartla olacak iş değil bildiğin gibi.Kartı okutman için gerekli sistem olmadıkca varlığı bizi teğet geçtikce benim gözümde var ama işlevi olarak yok.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim allahını seversen uzun uzun yazma demek istediğini o noktanın etrafında döndürüyor gibi oluyor. Dediklerinde harfi harfine haklısın fakat hiç belli olmaz ıphone durdu durdu birden hologram klavye ekran falan çıkardı. parasal konuda sıkıntı çekenler dediğin gibi zorlanacaktır.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Söz vermeyim ama bir gün dönme dolap ısmarlamaya gayret edecem :) Kardeşim madem bulanık bir hava oluştu kısa kesiyim.Özelliğin yaygın hale gelmesi,gelişmesi çat kapıyla olacak bir iş değil.Her gelişim ani olur bi an göz boyar bu doğaldır.Ama biz bilenen bir uygulamadan konuşuyoruz.Var olanı ve gelişim sürecinden.Evi başdan dizayn etmeyi gerektircek yada sıkı bir özellikle gün yüzüne tam teşekküllü çıkması muhtemel.Her halukarda buluşmamız bu zamanı bulacak.Hazır symbian'da kaldık bir an önce Lumia'ya geçiş yapmayı düşünelim.İnşallah sanada banada nasip olurda birazını hiç yoktansa şimdiden yaşarız :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Söz vermeyim ama bir gün dönme dolap ısmarlamaya gayret edecem :) Kardeşim madem bulanık bir hava oluştu kısa kesiyim.Özelliğin yaygın hale gelmesi,gelişmesi çat kapıyla olacak bir iş değil.Her gelişim ani olur bi an göz boyar bu doğaldır.Ama biz bilenen bir uygulamadan konuşuyoruz.Var olanı ve gelişim sürecinden.Evi başdan dizayn etmeyi gerektircek yada sıkı bir özellikle gün yüzüne tam teşekküllü çıkması muhtemel.Her halukarda buluşmamız bu zamanı bulacak.Hazır symbian'da kaldık bir an önce Lumia'ya geçiş yapmayı düşünelim.İnşallah sanada banada nasip olurda birazını hiç yoktansa şimdiden yaşarız :)

kardeşim bu nfc li ev şu an mümkün zaten adamın yaptığı gibi fakat bolca miktar para gerektiren bir teknoloji. Dediğin gibi evi baştan dizayn gerektirir fakat bu 5–10 aralığı biz orta gelirliler içindir. Neyse lumia yı inş bu yaz alcam :D

- - - Eklendi - - -

:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...