Nokia 603 Bilindiğinin dışında Amoled mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
codblackops2

codblackops2

Üye
super amoled hd'dir belki :hmmm

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
telefon ilk ciktiginda tft lcd ekran yaziyodu her yerde, nokia acaba yalnislikla tft yerine amoled mi kullanmis? :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
belki sadece clearblack ekran amoled+clearblack ekrandan daha iyi bi görüntü veriyordur :hmmm

Polymath

Polymath

Üye
Amoled değil. Neden derseniz ağabeyimde c601 var. Aynı walpaperlari açıp karşılaştırdım bir çok kez ve c601 daha canli ekranı var. Ama zaten 603 ekranı guzel farketmez.

SheFy

SheFy

Üye
603 kullaniyorum. mesela ekran koruyucu koyun her pixel kendi isigi vardir amoled ekranda ama. lcd ekranda pixeller calisirken arka planda genel bir isik var. zaten burdan anlasilir. iste amoled olsa farkina varirdim. 603 kullanan arkadaslar deneyebilirler. ekran koruyucusu koyup denesinler.ekranin kenarlarinda hafif isiklar vardir.ama amoledde pixellerin kendi aydinlik oldugu icin tasarruf yapar ekranin hepsinin aydinlatmasi olmz. ve daha canli.olur

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
603 kullaniyorum. mesela ekran koruyucu koyun her pixel kendi isigi vardir amoled ekranda ama. lcd ekranda pixeller calisirken arka planda genel bir isik var. zaten burdan anlasilir. iste amoled olsa farkina varirdim. 603 kullanan arkadaslar deneyebilirler. ekran koruyucusu koyup denesinler.ekranin kenarlarinda hafif isiklar vardir.ama amoledde pixellerin kendi aydinlik oldugu icin tasarruf yapar ekranin hepsinin aydinlatmasi olmz. ve daha canli.olur

ben bu yorumdan tft nin gelişmisi derim 603 e

SheFy

SheFy

Üye
belki de amoleddir ben yaniliyorumdur :D

MaxipmaN

Üye
ne biçim bi marka oldu çıktı neyin ne olduğu belli değil

Polymath

Polymath

Üye
603 ekranı güzel. Yeterli seviyede bence. Ayrıca telefonları almışız, amoled olsa ne olur bundan sonra tft olsa ne olurr :)

versino2

versino2

Üye
n8 in yanında 701 im soluk kalsada 5800 dan sonra bu ekran bana yeter artar ben memnunum telefonumdan 3 sene rahat yeter ekranı güzel bide zaten nokia nın tam bir telefonu yok :) ya kamera ya ses ya ekran özellik eksik oluyor
n8 amoled herhalde Renkler daha canlı çünkü ?

punisher123

punisher123

Üye
Evet N8 amoled.

versino2

versino2

Üye
paran olacak gidip 808 alıcan telefonun tipi çok iyi gerçi hiç bi telefona kadar para vermem 1 e düşsün 701 i satıp onu almak çok isterim

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bence karşılaştırma yapılırken 3.5 inç ile 3.5 inç karşılaştırılmalı 603 ile 701 yani vea 3.2 inç ile 3.2 inç c6-01 ile 700 böyle daha doğru olur.

versino2

versino2

Üye
701 de af yok 700 de ekran küçük 603 de kamera zayıf 3 ünün birleşimi 808 yapıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt