nokia bu symbiancılara yapılır mıydı?!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

valla helal olsun diyorum.

pRime.

pRime.

Üye
:ah

umt07

umt07

Üye
habu nasıl mümkin oliyi dedim izleyince, gerçekten böyle bizle konuşabilen uygulama var mı lumia da ya, evin donanımını geçtim de

mnyktnt

mnyktnt

Üye
Ne var lumnia lumnia kalkta kendi işini kendin yap bana çoraplarımın yerini söyleyene kadar benim için en iyi telefon 603 şuanda :D

saruman_me

saruman_me

Üye
:tşk:

aklsm

aklsm

Üye
Valla süper bişey bu tebrik ediyorum nokiayı hemen lumia almam lazım benim :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Bu yaza kadar kesin alcam bu telefonu ya. Böyle iş yapmasına gerek yok iyi geceler günaydın desin yeter :D

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Denk geldiğim kadarıyla telefonun insanla konuşmasını daha çok ilerisi için düşünüyorlardı.Gördüğüm kadarıyla bu uygulama Lumia'da mevcutmuş.Her insanın mutlak süretle istiyeceği bir uygulama.Fakat işin ayrı bir yanıda telefon bizi mahkum alıyor çok da üzerinde durmamalıyız diye düşünüyorum.Sen mi telefonu kullanıyorsun telefon mu seni düşüncesi çağrışmalı.Bir arkadaşın bahsettiği gibi ,iyi geceler ve günaydın demesi fazlasıyla yeterli şahsi görüşüm.Tabi kullanmak için büyük paralar harcamak gerekiyor şu anlık durumu göz önünde bulunduracak olursak.Yani yine ilerisi için konuşmalıyız bu konuyu bizlere hala çok ama çok ırak :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Denk geldiğim kadarıyla telefonun insanla konuşmasını daha çok ilerisi için düşünüyorlardı.Gördüğüm kadarıyla bu uygulama Lumia'da mevcutmuş.Her insanın mutlak süretle istiyeceği bir uygulama.Fakat işin ayrı bir yanıda telefon bizi mahkum alıyor çok da üzerinde durmamalıyız diye düşünüyorum.Sen mi telefonu kullanıyorsun telefon mu seni düşüncesi çağrışmalı.Bir arkadaşın bahsettiği gibi ,iyi geceler ve günaydın demesi fazlasıyla yeterli şahsi görüşüm.Tabi kullanmak için büyük paralar harcamak gerekiyor şu anlık durumu göz önünde bulunduracak olursak.Yani yine ilerisi için konuşmalıyız bu konuyu bizlere hala çok ama çok ırak :)

yorum güzeldi teşekkür ederim kardeşim ama uzak değil c7 den beri telefonlarda nfc özelliği var. Gelecekte bu özellikle birçok ev aleti çıkabilir bu videodaki gibi. O zaman bunlar uzak olmaz gibi...

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar lumia da ki Siri tarzı konuşma var menü tuşuna uzun basınca oluyordu arkadaşta görmüştüm menüye gireyim derken rast gele oldu

komando04

komando04

Üye
gerçekten symbian aşıkları var ve yapılmazdı

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
lumia git çay getir

alical33

alical33

Üye
:ehe :ehe :ehe
bende senin gibi durup dururken telefonla konuşmaya başlasam babam beni eve almaz deli diye :D iyi ki kovmamış evden seni :D
bu arada lumia 920 de siri benzeri uygulama varmı bulnuyor mu yani. baya merak ettim de :D ?
var ama henüz türkçe desteği yok

carbon_o7

carbon_o7

Üye
C7 ile birbirimize konuşmadan aşık olduk isterse hiç konuşmasın gözlerimiz konuşuyor :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Video'dan çıkardığımız ders telefon veya teknoloji ile çok kafayı bozarsak geceleri ayıcığa sarılıp yatarız..:ah

Symbianize

Symbianize

Üye
Bunu yapacak teknoloji ? Nfc li vantilatör nfcli fön makinaıs bunları nerden bulcaz Lumia ?!?!

Lumia: I dont know :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...