Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla süper bişey bu tebrik ediyorum nokiayı hemen lumia almam lazım benim
@@DiAbLo@@
Üye
Konu Sahibi
Bu yaza kadar kesin alcam bu telefonu ya. Böyle iş yapmasına gerek yok iyi geceler günaydın desin yeter
Silinen Üye 2392690
Kapalı Hesap
Denk geldiğim kadarıyla telefonun insanla konuşmasını daha çok ilerisi için düşünüyorlardı.Gördüğüm kadarıyla bu uygulama Lumia'da mevcutmuş.Her insanın mutlak süretle istiyeceği bir uygulama.Fakat işin ayrı bir yanıda telefon bizi mahkum alıyor çok da üzerinde durmamalıyız diye düşünüyorum.Sen mi telefonu kullanıyorsun telefon mu seni düşüncesi çağrışmalı.Bir arkadaşın bahsettiği gibi ,iyi geceler ve günaydın demesi fazlasıyla yeterli şahsi görüşüm.Tabi kullanmak için büyük paralar harcamak gerekiyor şu anlık durumu göz önünde bulunduracak olursak.Yani yine ilerisi için konuşmalıyız bu konuyu bizlere hala çok ama çok ırak
Denk geldiğim kadarıyla telefonun insanla konuşmasını daha çok ilerisi için düşünüyorlardı.Gördüğüm kadarıyla bu uygulama Lumia'da mevcutmuş.Her insanın mutlak süretle istiyeceği bir uygulama.Fakat işin ayrı bir yanıda telefon bizi mahkum alıyor çok da üzerinde durmamalıyız diye düşünüyorum.Sen mi telefonu kullanıyorsun telefon mu seni düşüncesi çağrışmalı.Bir arkadaşın bahsettiği gibi ,iyi geceler ve günaydın demesi fazlasıyla yeterli şahsi görüşüm.Tabi kullanmak için büyük paralar harcamak gerekiyor şu anlık durumu göz önünde bulunduracak olursak.Yani yine ilerisi için konuşmalıyız bu konuyu bizlere hala çok ama çok ırak
yorum güzeldi teşekkür ederim kardeşim ama uzak değil c7 den beri telefonlarda nfc özelliği var. Gelecekte bu özellikle birçok ev aleti çıkabilir bu videodaki gibi. O zaman bunlar uzak olmaz gibi...
boyabatlı
Üye
Arkadaşlar lumia da ki Siri tarzı konuşma var menü tuşuna uzun basınca oluyordu arkadaşta görmüştüm menüye gireyim derken rast gele oldu
bende senin gibi durup dururken telefonla konuşmaya başlasam babam beni eve almaz deli diye iyi ki kovmamış evden seni
bu arada lumia 920 de siri benzeri uygulama varmı bulnuyor mu yani. baya merak ettim de ?