Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Yav nazar değecek şimdi fazla abartmayın :D

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Ya çinden getirtsek ya bi batarya var 10400 mah aslında forumca aramızda para toplayıp getirtsek kaç tane alacaksak. :D çinde 11 dolar 10400 mah batarya üstelik çok küçük :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

skynet

Üye
İnanmayacaksınız ama nedense güç tasarrufunu açtığımda özellikle de önerilmez seçeneğini seçtiğimde benim şarj daha çabuk azalıyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ya çinden getirtsek ya bi batarya var 10400 mah aslında forumca aramızda para toplayıp getirtsek kaç tane alacaksak. :D çinde 11 dolar 10400 mah batarya üstelik çok küçük :)
o 10400 değilse 104 tur :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
csH

csH

Üye
İnanmayacaksınız ama nedense güç tasarrufunu açtığımda özellikle de önerilmez seçeneğini seçtiğimde benim şarj daha çabuk azalıyor :hmmm
bende de öyleydi sanki bayadır pil tasarrufu sürekli kapalı

carew89

carew89

Üye
batarya konusuna dönmüş burası :D

Rainesto

Rainesto

Üye

bu batarya nasıl sizce

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

bu batarya nasıl sizce
batarya iyide acaba gercek oran mı?

@dakamon hocam batarya iyi hoşta telefonlara uyuyor mu ayrıca güvenli mi yani 10400 mah? eğer oyle 10 tane alayım :)

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
batarya iyide acaba gercek oran mı?

@dakamon hocam batarya iyi hoşta telefonlara uyuyor mu ayrıca güvenli mi yani 10400 mah? eğer oyle 10 tane alayım :)
İphone a bile uyumlu olduğu yazıyor ayrıca ben nerede micro usb bulsam telefonumu şarj ediyorum. Bence her türlü uyar. Yazıyor altta nelere uyduğunu çoğu marka var ve nokia yok ama diğer mobil cihazlara da uygundur diyor. Şahsen ben çine giden birini bulsam en az 2 3 tane aldırtcam burada 200 e satsan kapış kapış gider hatta 400 e bile çok rahat okutacağını düşnüyorum 5000 mah lık piller zaten 200 civarı :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
İphone a bile uyumlu olduğu yazıyor ayrıca ben nerede micro usb bulsam telefonumu şarj ediyorum. Bence her türlü uyar. Yazıyor altta nelere uyduğunu çoğu marka var ve nokia yok ama diğer mobil cihazlara da uygundur diyor. Şahsen ben çine giden birini bulsam en az 2 3 tane aldırtcam burada 200 e satsan kapış kapış gider hatta 400 e bile çok rahat okutacağını düşnüyorum 5000 mah lık piller zaten 200 civarı :D
link atarmısın bi

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Link yukarı da var xiaomi MIcharger yazsan da çıkar. Çinde 11 dolara satıldı. Valla Bi girişimci yatırım yapıp Türkiye'ye getirtse deli kar yapar :)

Warnings

Üye
Link yukarı da var xiaomi MIcharger yazsan da çıkar. Çinde 11 dolara satıldı. Valla Bi girişimci yatırım yapıp Türkiye'ye getirtse deli kar yapar :)
10400mah demi harici batarya demi link açılmadıda mobilde birde nasıl sipariş verebiliriz hangi kartlar geçerli ?

Üst Alt