Rainesto
Üye
bende hiç yok yakınlaştırmadaki bozulma hala varbenimkinde ciddi manada fark var. İçeri çekimlerde ve kapalı hava çekimlerdeki sarıya kayma baya düzeltilmiş.
bende hiç yok yakınlaştırmadaki bozulma hala varbenimkinde ciddi manada fark var. İçeri çekimlerde ve kapalı hava çekimlerdeki sarıya kayma baya düzeltilmiş.
Evet normalbeyler birşey soracağım konu ile alakasız ama. Nokia camera uygulaması ile çektiğim fotoğrafın bilgilerinde jpg 4 mp yazıyor. Bu normal birşey mi ?

512 mb ramli telefonları unuttular bence![]()
yarın belki geliryarın belki felan diye 1 ayı geçirdik pnp avutuyoruz kendimizihafta sonu tatilindeler herhaldeyarın belki gelir

Yav sakin kendinize hemen evlatlık muamelesi yapmayın. Gelicek elbet, ben bu hafta içinde olacağını düşünüyorum arayı soğutmamak adına.
suçu rame atmıyoruz ortak özelliginden dolayı512MB'a atmayın suçu625'de 512mb ama geldi.
920yi arada babam alıyor kendimi yetim gibi hissediyorum 
Bunu hiç bilmiyordum. Aldığımdan beri 4 mp kullanıyormuşum meğerseEvet normal
16:9 = 4Mp
4:3 = 5Mp

aynenBunu hiç bilmiyordum. Aldığımdan beri 4 mp kullanıyormuşum meğerse![]()

+1520,620,720 evlatlık![]()
GDR3 Önizleme sürümünü kullanıyorsanız zaten beklentiniz yoktur arkadaşlar.
Çift tıkla açma güzel özellik cidden, LG G2'ye de bu özellik konmuş, belki Nokia'dan esinlenmiş olabilirler. Ancak aşırı kararsız çalışıyor G2'deki. Mahallede elemanın biri almış daha önce de ağız dalaşına girmiştik teknoloji konusunda, Snapdragon 800'lü falan filan konuşurken çift tıkla açma-kapamadan bahsetti. Çaktırmadım oysa ki biz Temmuz Ağustos ayından beri kullanıyoruz. Ancak dediğim gibi üç dört dokunuşta bile açılmıyor kimi zaman. Bizimkinin yanına yaklaşamaz. Sözün özü 720'ye gelse rahat edersinaynen benim öyle aman aman bir beklentim yokta şu çift vuruşla uyandırma olayını merak ettim. Wpcentral da video yayınlamışlar 720 de çift vuruşla adam ekranı açıyor amaç sırf bu yani : )

Çift tıkla açma güzel özellik cidden, LG G2'ye de bu özellik konmuş, belki Nokia'dan esinlenmiş olabilirler. Ancak aşırı kararsız çalışıyor G2'deki. Mahallede elemanın biri almış daha önce de ağız dalaşına girmiştik teknoloji konusunda, Snapdragon 800'lü falan filan konuşurken çift tıkla açma-kapamadan bahsetti. Çaktırmadım oysa ki biz Temmuz Ağustos ayından beri kullanıyoruz. Ancak dediğim gibi üç dört dokunuşta bile açılmıyor kimi zaman. Bizimkinin yanına yaklaşamaz. Sözün özü 720'ye gelse rahat edersin![]()