Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

mtoyanik

mtoyanik

Üye
beyler birşey soracağım konu ile alakasız ama. Nokia camera uygulaması ile çektiğim fotoğrafın bilgilerinde jpg 4 mp yazıyor. Bu normal birşey mi ?

thesenol

Üye
güncelleme ne kadar sürüyor 15 dk bekledim hala %0 hiç ilerlemedi

skynet

Üye
beyler birşey soracağım konu ile alakasız ama. Nokia camera uygulaması ile çektiğim fotoğrafın bilgilerinde jpg 4 mp yazıyor. Bu normal birşey mi ?
Evet normal :)
16:9 = 4Mp
4:3 = 5Mp

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik
Rainesto

Rainesto

Üye
512 mb ramli telefonları unuttular bence :vur

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
520,620,720 evlatlık :(

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve CANGO97
PureFood

PureFood

Üye
Yav sakin kendinize hemen evlatlık muamelesi yapmayın. Gelicek elbet, ben bu hafta içinde olacağını düşünüyorum arayı soğutmamak adına.

Rainesto

Rainesto

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve mtoyanik
HeroMR

HeroMR

Üye

512MB'a atmayın suçu :D 625'de 512mb ama geldi.

Rainesto

Rainesto

Üye
512MB'a atmayın suçu :D 625'de 512mb ama geldi.
suçu rame atmıyoruz ortak özelliginden dolayı :D

o bu degilde bi telefonumda black var digerinde yok adama ne biçim koyuyor :D 920yi arada babam alıyor kendimi yetim gibi hissediyorum :D

Rainesto

Rainesto

Üye
şu güncelleme bitsede gitsek :D

PureFood

PureFood

Üye
GDR3 Önizleme sürümünü kullanıyorsanız zaten beklentiniz yoktur arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
GDR3 Önizleme sürümünü kullanıyorsanız zaten beklentiniz yoktur arkadaşlar.

aynen benim öyle aman aman bir beklentim yokta şu çift vuruşla uyandırma olayını merak ettim. Wpcentral da video yayınlamışlar 720 de çift vuruşla adam ekranı açıyor amaç sırf bu yani : )

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
aynen benim öyle aman aman bir beklentim yokta şu çift vuruşla uyandırma olayını merak ettim. Wpcentral da video yayınlamışlar 720 de çift vuruşla adam ekranı açıyor amaç sırf bu yani : )
Çift tıkla açma güzel özellik cidden, LG G2'ye de bu özellik konmuş, belki Nokia'dan esinlenmiş olabilirler. Ancak aşırı kararsız çalışıyor G2'deki. Mahallede elemanın biri almış daha önce de ağız dalaşına girmiştik teknoloji konusunda, Snapdragon 800'lü falan filan konuşurken çift tıkla açma-kapamadan bahsetti. Çaktırmadım oysa ki biz Temmuz Ağustos ayından beri kullanıyoruz. Ancak dediğim gibi üç dört dokunuşta bile açılmıyor kimi zaman. Bizimkinin yanına yaklaşamaz. Sözün özü 720'ye gelse rahat edersin :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Çift tıkla açma güzel özellik cidden, LG G2'ye de bu özellik konmuş, belki Nokia'dan esinlenmiş olabilirler. Ancak aşırı kararsız çalışıyor G2'deki. Mahallede elemanın biri almış daha önce de ağız dalaşına girmiştik teknoloji konusunda, Snapdragon 800'lü falan filan konuşurken çift tıkla açma-kapamadan bahsetti. Çaktırmadım oysa ki biz Temmuz Ağustos ayından beri kullanıyoruz. Ancak dediğim gibi üç dört dokunuşta bile açılmıyor kimi zaman. Bizimkinin yanına yaklaşamaz. Sözün özü 720'ye gelse rahat edersin :)

ya evet onu bende duydum g2 de kullanılmış bu teknoloji insanlar isyanlarda ama : ) Hatta yüzyılın özelliği gibi bahsediyor kullananlar .. Nokia saçma sapan eldivenle ekran kontrolü olayının reklamını yapacağına bunu yapması lazımdı. Hatırlarsın belki nokianın eski kapaklı telefonlarında vardı masaya 2 kere vurduğunda ekran açılıyordu bunu hala çoğu kişi bilmez mesela özellikle yeni nesil ..

Geçen gün ip5 li bir arkadaşım almış telefonu gelmiş bana tek dokunuşla açılan flaş ışığını gösteriyor adamlar yapmış arkadaş diyor : ) Ne diyeceksin şimdi buna ? diyemezsin ki arkadaş bunun modası geçti ama nokia hala kısa yol ekranı koyamadı telefonlarına göstereceğin bir şey yok yani : )

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik ve 4MaGuS

Üst Alt