Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

dark415

Üye
820 için kullanılabilir değil demi arkadaşlar şuanki sürümüm bu 3047.0000.1328.3002

YkPkY

YkPkY

Üye
biz burda boşuna heyecan yapiyoruz dedikce bize tavir alanlar oldu.black ve gdr3 geldi ve de kaç ay bekledik.gelen özellikler sizce bu kadar bekletmeye değecek özellikler miydi??
5:yıl önce olması gerekenlerdi

• Beğen
Tepkiler: n000k
csH

csH

Üye
hata veriyor.
komutun doğru olduğuna eminmisin
evet eminim porticodan önce ##3282#ymiş ondan sonra ##3282 yazıp arama tuşuna basınca oluyordu amberdan sonra açılmamaya başladı belki blackle açarlar dedim ama maalesef:lac:

Dejavuex

Dejavuex

Üye
sesim bazen çok derinden geliyomuş :(arkadaşlar şimdi gdr3 veya blackte şöyle birşey duymuştum fabrika ayarlarını yükleyince uygulamalar otomatik yüklniyomuş öyle bişi var mı ? amberde sorunluydu galiba blackda düzeltilcek diye duymuştum sanki doğruluk payı nedir ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sesim bazen çok derinden geliyomuş :(arkadaşlar şimdi gdr3 veya blackte şöyle birşey duymuştum fabrika ayarlarını yükleyince uygulamalar otomatik yüklniyomuş öyle bişi var mı ? amberde sorunluydu galiba blackda düzeltilcek diye duymuştum sanki doğruluk payı nedir ?
yedeklemeyi sen yaptıgın zaman önce yedekleme alınmışmı diye kontro ettikten sonra fabrika ayarına dönersen sana yedeklemeyi geri kurulsunmu diye soruyor sen evet dersen herşeyi tekrar kuruyor amberda falan sorunlu degildi benim bildigim kadarıyla belki yedekleme alma kısmında bir sorun varsa bilemem ama kontrol etmeden sakın atmayın eğer yedekleme varsa sil seçeneği aktif oluyor yoksa kapalı

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
arkadaşlar glance screen ekranına bildirimleri nasıl koyacağımızı bilen var mı?

n000k

n000k

Üye
  • Beğen
Tepkiler: metinmb407

metinmb407

Üye
arkadaşlar glance screen ekranına bildirimleri nasıl koyacağımızı bilen var mı?

Bunu bende merak ediyorum. Her özelliği görebildim ama Glance Screen deki değişikliği veya eklentiyi anlayamadım.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
otomatikmiş, şimdi denedim oldu.

YkPkY

YkPkY

Üye
play to yine cortu çekmiş.
Nokia play to olmuş ama;
:bottom:deneyin ve görün

4MaGuS

4MaGuS

Üye
YkPkY

YkPkY

Üye
920 telim.
uygulamayı açtığımda yeni sürümü indir diyor,sonra mağazadaki yeni sürümü açıyor.
güncellemiştim zaten,doğal olarakda yüklü görünüyor.öyle gezip duruyorum işte mağazalarda.
bitiremedim parayı Bi türlü

metinmb407

Üye
Çünkü Play To ya güncelleme gelmiş.

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
neden wifi istiyor ki kardeş, benim sınırsız internetim var hattıma -,-

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
bu glance screen in rengini nasıl değiştiriyoruz onu bulamadım