Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
nokia play to sürüm no 3.2.5.28 ben bunu nasıl kurdum kısaca ilk oalrak bölge abd yaptım daha sonra play to ya girdim çıkan yeni pencere indir dedim ve bana yeni bir uygualam gösterdi orada abd yapmazsanız kurulmuyor yükle dedim ve yükleme uzun sürüyordu arada heme nwifi ayarlarına girip prxy kısmını 103.13.29.118 alt kısmıda 8888 yaptım ve geçmiş pencereye geri döndüm bir işe yaramaıd bende pencereyi kapatıp tekrar indir dedim o zaman yine yükle çıktı ve kur dedim indiriliyor devam ederiyordu ve yine uzun sürken bu seferde proxy kapadım ve ger idöndüğümde kurdu biraz değişik biliyom aslında proxy siz direk kurması gerekiyor şuan sorunsuz olarak kullanabiliyorum güncelleme ilk çıktıgını anda kurdum şuan kurulamıya bilir bilemiyorum beamer ise hiç bir şekilde kurulmuyor en azından ben kuramadım bilen varsa yazsın kuralım

blackcemre

Üye
Beamer play to an itibariyle tamam
An itibariyle hiçbiri yüklenmiyor.Beamer.
nokia play to sürüm no 3.2.5.28 ben bunu nasıl kurdum kısaca ilk oalrak bölge abd yaptım daha sonra play to ya girdim çıkan yeni pencere indir dedim ve bana yeni bir uygualam gösterdi orada abd yapmazsanız kurulmuyor yükle dedim ve yükleme uzun sürüyordu arada heme nwifi ayarlarına girip prxy kısmını 103.13.29.118 alt kısmıda 8888 yaptım ve geçmiş pencereye geri döndüm bir işe yaramaıd bende pencereyi kapatıp tekrar indir dedim o zaman yine yükle çıktı ve kur dedim indiriliyor devam ederiyordu ve yine uzun sürken bu seferde proxy kapadım ve ger idöndüğümde kurdu biraz değişik biliyom aslında proxy siz direk kurması gerekiyor şuan sorunsuz olarak kullanabiliyorum güncelleme ilk çıktıgını anda kurdum şuan kurulamıya bilir bilemiyorum beamer ise hiç bir şekilde kurulmuyor en azından ben kuramadım bilen varsa yazsın kuralım
Niye kaçak yollar kullanıyoruz Nokia'nın sitesinde lumia 920 için yüklenebilir diyor ama?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Niye kaçak yollar kullanıyoruz Nokia'nın sitesinde lumia 920 için yüklenebilir diyor ama?
kaçak yol değilki alternatif o sadece bölge bölge güncelleme yayınlanıyor büyüük ihtimal sorun o bu arada üste verdiğiniz beamerda kuurlmuyor siz kurabildinizmi yoksa sadece göstermek için miydi ben daha önceden kurmuştum aslında gdr3 beta da ancak sildim çalışmıyor diye keşke silmez olaydım şuan çok küçük bir ihtimal çalışabilirdi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
tamamen normal bir şekilde indirdim ayarlar bs hiç oynamadan yükledim sorun yok

yasirtaha

yasirtaha

Üye
play to tamam ama nokia beamer diye aratınca photo beamer çıkıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arkadaşlar play to sorunsuz ayarsız yükleme yapıldı ancak nokıa beamer yüklenmiyor cihazınızda kullanılamıyor diyor tel 920

yasirtaha

yasirtaha

Üye
nokia play to yu yükledim sorun yok

yasirtaha

yasirtaha

Üye

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Arkadaşım Play To programı bende de yüklü ama çalışmıyor,Nokia Play To ya yönlendiriyor,işte bu yüklenmiyor.
Evet şimdi yüklenebiliyor.ve çalışıyor
playto uygulamasını sys app pusher den yükle aç güncelleme gerekecek güncelle de mağazaya yönlendiriyor ordan yükle sorunsuz açılıyor
neresini çözemedin abi
hadi hayırlısı
nokıa mağazadan gördüğüm glancede ekran saat altında bildirimler var bende çıkmıyor glance yüklü 3-4 tane siyah beyaz resim var onlardan birini seçiyorum kilit ekranında seçtiğim resim ve saat var bildirimler yok

ferdimy

ferdimy

Üye
nasıl oldu bilmiyorum ama play to yüklendi arayüzü bi önceki ne göre daha güzel

beats

beats

Üye
playto uygulamasını sys app pusher den yükle aç güncelleme gerekecek güncelle de mağazaya yönlendiriyor ordan yükle sorunsuz açılıyor
nokıa mağazadan gördüğüm glancede ekran saat altında bildirimler var bende çıkmıyor glance yüklü 3-4 tane siyah beyaz resim var onlardan birini seçiyorum kilit ekranında seçtiğim resim ve saat var bildirimler yok
kilit ekranı bildirimleri seçili mi ve göz atmayı güncellediniz mi

Rainesto

Rainesto

Üye
abi glance background yüklemişin resim ondan var istersen kaldırabilirsin bildirimlerin gelmemesi hakkında bi bilgim yok o yazının rengini daima açıkdan gece modu ile degiştirebiliyorsun 3 renk var

tanercoskun

tanercoskun

Üye
820 kullanıyorum Black güncellemesi yapmadım şuan Nokia Camera (beta olmayan) storyteller beta ve Nokia Play To uygulamasını şuan kurmama izin verdi.

YkPkY

YkPkY

Üye
evet an itibaiyle play to bendede yüklendi.daha 1 saat öncesine kadar yüklenmiyordu.
ama nokia beamer sonuç bu.belki düzeltirler umarım

bütün diller denendi.

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
O değilde play to bende sorunlu açılıyor siyah ekran geliyor arkadaşlar. Sadece bana değil çoğu kişiye oluyor bu. Bide refocus için amber yazılımı gerektirir yazıyor mağaza açıklamasında amber var zaten bizde ama yüklenebilir görünmüyor.Bence beamer ı henüz vermedi belki bi sorunu vardır.

Üst Alt