Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
bekleyip göreceğiz.tekra deneyim bi

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

WP'ciler üşüşmüş :)
Nasıl da heyecanla ve merakla bekliyorlar kurban olurum size ben :gul:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, onursarii, OttomaN TigeR ve 3 diğerleri
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
dun gece saat 1'de konuda 100'den fazla online vardı:kıskıs:

Doğrudur Ali Kemal abi, arada çoğalıyor farkındayım. Bi bakayım dedim boş zamanımda bu denk geldi. :)
Ama bizler bu gidişle daha çok bekleriz :halay3:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
mtoyanik

mtoyanik

Üye
Lumia 820 ve 625 için coming soon yazıyor hadi bakalım :dance:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
dun gece saat 1'de konuda 100'den fazla online vardı:kıskıs:
Düşün ben 01,45 de güncelleme inmeye başlamıştı 20 dk falan sürdüyse saat bayağı bir uzamış şu MS ve Nokia bizi ne hallere düşürdü resmen gece kuşu olduk

HeroMR

HeroMR

Üye
625 için sabırsızlıkla bekliyorum :D Gerçi gelsede yer yok güncellemeye keşke uygulamalar SD'ye yüklenebilse..

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
aa harbiden, güncellemenin boyutu ne kadar? bende şu an 686mb boş alan var. yeter mi ki acep? :dry:

Rainesto

Rainesto

Üye
620 ile çok beklicege benziyorum

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
aa harbiden, güncellemenin boyutu ne kadar? bende şu an 686mb boş alan var. yeter mi ki acep? :dry:
Bende toplam 750 mb boş alan vardı.Sorun olmadı yani bi 100 mb danda sorun çıkaracağını sanmıyorum

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Beyler ben bu gün Nokia canera story teller ı yükledim norma olarak. Black güncellemesi yapmamıştım. Önceden izin vermiyordu. Ne değişti ki.

enessrsy

enessrsy

Üye
Beyler ben bu gün Nokia canera story teller ı yükledim norma olarak. Black güncellemesi yapmamıştım. Önceden izin vermiyordu. Ne değişti ki.

Dün Black yükledikten sonra dahi yükleyememiştim 920'ye fakat bugün yüklendi. Program özelinde bir değişiklik yapıldı sanırım Nokia tarafından.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
920 hala güncelleme yapamayan varsa telefonlarını sıfırlasınlar ben sıfırladım yüklendi.

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
enessrsy

enessrsy

Üye
biri bana bu storyteller da resimlere nasıl konum ekleyeceğimizi soyleyebilir mi ?

Telefonunuzla çektiğiniz fotoğraflar zaten kendiliğinden konumlandırılıyor bildiğim kadarıyla. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok diye biliyorum. Benim eskiden çektiğim fotoğraflarda gayet başarılı gösterdi konumunu.

Üst Alt