Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar soran oldumu bilmiyorum ama 50 sayfaya bakamadım Black e özel klasorleme nasıl oluyor
magaza uygulamasına girdiğinizde nokia colletion kısmında nokia klasör diye bir uygulama var onu indirin kurcalayın az

erdincpolat

erdincpolat

Üye
mağazaya gir klasörler diye arattır uygulama yı indir bu kadar

erndrdyk

erndrdyk

Üye
iyide amberdede çalışıyor bu uygulama ayrıca çok yavaş açılıyor

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
820 için wiaring diyor coming soon yazdıktan sonra her an beklemeye geçicem. Ali kemal abi kesin bilgi yokmu hiç ? :D:D

skynet

Üye
625 de coming olmuş :)

ademoz05

ademoz05

Üye
fidleri deneyin birde bende normal şekilde kurmuştu ancak
103.13.29.118 8888 olarak

hocam ben lumia 720ye bu ip yöntemi ile kurdum ama bir hata ile karşılaştı ve kapatılması gerekiyor vs yazdı. Acaba Black yüklü olmadığı için midir

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
820 ile 625 coming soon olmuş bu gece gelebilir. En kötü ihtimal yarın kesin gelir :)

• Beğen
Tepkiler: parberk99
4MaGuS

4MaGuS

Üye
hocam ben lumia 720ye bu ip yöntemi ile kurdum ama bir hata ile karşılaştı ve kapatılması gerekiyor vs yazdı. Acaba Black yüklü olmadığı için midir
telefonda black yoksa zaten kurulmuyor galiba denemedim de eğer gdr3 beta 2 de kurulu degilse yani amber varsa telefonunuzda play to zaten kullanılabiliyor diye biliyorum gdr3 beta 2 de son play to güncellemesinden sonra çalışmıyor

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar merhaba bir şey soracaktım black güncellemesinden sonra ekranda gelen bildirim ayarlarını nasıl yapıyoruz bilgisi olan varmı?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
arkadaşlar merhaba bir şey soracaktım black güncellemesinden sonra ekranda gelen bildirim ayarlarını nasıl yapıyoruz bilgisi olan varmı?

kilit ekranında bildirimleri ayarlayabilirsin aslında.

ayarlar> kilit ekranı < ordan bildirimleri gözükcek şeyleri seç 5 adet.

gkhntlbs

Üye
Başka bir şey yapmama gerek varmı yada yüklemem gereken bir şey

onursarii

Üye
hadi bakalım sıra bizde :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
920 gece yarısı gelmişti..820 de böyle olabilir:)

ademoz05

ademoz05

Üye
telefonda black yoksa zaten kurulmuyor galiba denemedim de eğer gdr3 beta 2 de kurulu degilse yani amber varsa telefonunuzda play to zaten kullanılabiliyor diye biliyorum gdr3 beta 2 de son play to güncellemesinden sonra çalışmıyor

Nokia beamerden bahsediyorum ben

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Amber Black derken şimdi sıra hangisinde ve gelme süresi nedir ne zaman bekleniyor

Lobin12

Lobin12

Üye
720 yine son verirler

YkPkY

YkPkY

Üye
Nokia beamer de yüklenmiyor,play to da

Üst Alt