Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Nsu da güncelleme var diğer arkadaşlar bakabilir mi?

n000k

n000k

Üye
şimdi hava mı atıyorsun .s.s.s
ne havası dostum ben daha carklardayim :D bu halimle hava atamam.sen ilk ben kontrol ettim hala bulmaya calisiyor dediğinde millet burada yorumlarla döktürüyordu.bu arada benim tel aciliyor :D veri aktarimina geçti

Rainesto

Rainesto

Üye
920de preview felan yok genede yüklemiyor:birak:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Yüklemiyor hata veriyor.2 güncellemede sorunlu oldu benim için.Telefonu aşağı atmamak için zor tutuyorum kendimi.
ŞUAN BİNLERCE KİŞİ GÜNCELLEMEYİ YÜKLÜYOR. BİR SAATTİR banada gözükmedi. şimdi iniyor. sabredin, telefonu kapatığ açın, güç tasarrufunu kapatın, wifi yi kapayıp açın öyle deneyin

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ne havası dostum ben daha carklardayim :D bu halimle hava atamam.sen ilk ben kontrol ettim hala bulmaya calisiyor dediğinde millet burada yorumlarla döktürüyordu.bu arada benim tel aciliyor :D veri aktarimina geçti
benim %62 oluyor hala indernetten indiriyor :D

kamuraN021

kamuraN021

Üye
işten yeni geldim hemen güncellemeye baktım ve şu an iniyor
%80 920 türkcell romlu

beats

beats

Üye
fw nsu, navifirm de falan yok hiç uğraşmayın

• Beğen
Tepkiler: n000k
enessrsy

enessrsy

Üye
Black yüklendi (920) fakat storyteller yüklenmiyor, bölgeyi abd yapıp denedim ama olumsuz. Acaba sadece belirli telefonlar için çalışıyor olabilir mi?

Rainesto

Rainesto

Üye
indiriliyor ama yüklüyemiyor bi res atayım :vur:birak:
Black yüklendi (920) fakat storyteller yüklenmiyor, bölgeyi abd yapıp denedim ama olumsuz. Acaba sadece belirli telefonlar için çalışıyor olabilir mi?
sürümünü kontrol eder misin

n000k

n000k

Üye
o uygulama sadece 1020 için olmayacak mıydı??

kamil5028347

kamil5028347

Üye
hayır storyteller betayı ben lumia 925 e kurdum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
hadi hayırlı olsun 920ci arkadaşlara :) biz üvey evlatlar bekleyelim @skynet :bann:

• Beğen
Tepkiler: skynet, Heimdalll ve Rainesto

Üst Alt