Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben Bimeks'te denemiştim 1020'yi, öncelikle hiç de büyük değilmiş ve arkadaki kamera çıkıntısı o kadar da rahatsız edici durmuyor. Beyaz rengi inanılmaz şık olmuş. Fotoğraf kalitesi bence müthişdi. Hatta fotoğraf makinası takıntısı olan kız arkadaşım acaba makina yerine bunu mu alsak be demeye başladı. Bence 1020 tartışmasız şu an için en iyi fotoğraf çeken akıllı telefon.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben bu güncellemeden bir şey anlamadım telefonu kullanım anlamında neredeyse hiç etkilemiyor tabi kendi telefonuma geldiğnde biraz daha bakarım ama 925 te gördüğüm kadarı ile çok önemli değil

serecans

serecans

Üye
beyazlık dengesi çok iyi ama ortamdaki sarı ışığı beyaz olarak çekiyor tabi çektikten sonra yeşilimsi oluyor onuda çözseler iyi olacak ben fotoğraf kalitesinde değişikliği farkettim

Akhtoher

Akhtoher

Üye
beyazlık dengesi çok iyi ama ortamdaki sarı ışığı beyaz olarak çekiyor tabi çektikten sonra yeşilimsi oluyor onuda çözseler iyi olacak ben fotoğraf kalitesinde değişikliği farkettim
Evet dün gece sap sarı olan ışığın beyaz florasan ışığı gibi beyaz olduğunu bende farkettim ilginçti.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
:polis::oku

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
beynim error verdi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Karşılıklı tartışma sataşma içeren mesajlar ile bunlarla ilgili diğer mesajlar silinmiştir.
Aynı kişilerin aynı tutumu sürdürmesi halinde uyarı puanı veya forumda uzaklaştırma cezası uygulanacaktır.

İyi forumlar.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Karşılıklı tartışma sataşma içeren mesajlar ile bunlarla ilgili diğer mesajlar silinmiştir.
Aynı kişilerin aynı tutumu sürdürmesi halinde uyarı puanı veya forumda uzaklaştırma cezası uygulanacaktır.

İyi forumlar.
An itibariyle vatanı kurtarmış bulunuyorsunuz.

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Şu 920 820 ve devamına da biran önce gelsede bizde kullanmaya başlasak :D içim içimi yemiyor değil :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
Rainesto

Rainesto

Üye
Anlaşıldı daha çok beklicez

yasirtaha

yasirtaha

Üye
zaten iki aydır beta sürümünü kullanıyoruz işimizi kolaylaştıran bir tek pencere ve uygulama kapatma ondan gerisi çokta işimize yarayacak bişey değil o yüzden bi güncelleme gelecek havası yok bende
Birde şu wifi sıkıntısı bu güncellemede çıkmaz yoksa ta ilk sürümde kullanmaya devam:salincak:Bu arada bence 920 ye pazartesi gibi diğerlerinede ya diğer hafta sonu veya sonraki pazartesi gelir diyorum

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Anlaşıldı daha çok beklicez
O belli bir şey saten. 2 gün sonra verecek olsalardı aynı gün onu da verip aradan çıkarırlardı demek ki daha var zamanı. Fena moral bozuyorum değil mi :D

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus
Rainesto

Rainesto

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
zaten iki aydır beta sürümünü kullanıyoruz işimizi kolaylaştıran bir tek pencere ve uygulama kapatma ondan gerisi çokta işimize yarayacak bişey değil o yüzden bi güncelleme gelecek havası yok bende
Birde şu wifi sıkıntısı bu güncellemede çıkmaz yoksa ta ilk sürümde kullanmaya devam:salincak:Bu arada bence 920 ye pazartesi gibi diğerlerinede ya diğer hafta sonu veya sonraki pazartesi gelir diyorum

Ben pek katılmıyorum siz sadece gelen özelliklere bakıyorsunuz sanırım. Şunu unutuyoruz daha iyi kamera performansı ve bazı uygulamalar black ile aktif oluyordu.
Ayrıca betasını yükledikten sonra amberli telefonumdan eser kalmamıştı sistem kararsızlıkları artmıştı. Tam sürümünde bunalrda gideriliyor. Elbette bu yüzden bekliyorum bu güncellemeyi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben pek katılmıyorum siz sadece gelen özelliklere bakıyorsunuz sanırım. Şunu unutuyoruz daha iyi kamera performansı ve bazı uygulamalar black ile aktif oluyordu.
Ayrıca betasını yükledikten sonra amberli telefonumdan eser kalmamıştı sistem kararsızlıkları artmıştı. Tam sürümünde bunalrda gideriliyor. Elbette bu yüzden bekliyorum bu güncellemeyi.
Unutmamak lazım bizzat dikkat ettiğim konudur batarya performansı gözle görülür şekilde iyileşti şu anda çok memnunum.

erhanercan

erhanercan

Üye
Diğer klasörü ne oldu arkadaşlar bu güncellemeyle hu huuu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Unutmamak lazım bizzat dikkat ettiğim konudur batarya performansı gözle görülür şekilde iyileşti şu anda çok memnunum.
Bu benim için de çok önemliydi,umarım benim 920 de bu güncelleme ile daha iyi batarya performansına sahip olur

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Şuan için burada yakınmanın pek faydası olmayacağını hepimiz biliyoruz.
Oyle büyük bir güncelleme değil , 8.1 e saklayın öfkenizi :10numara:

Hagios

Hagios

Üye
Her şey 8.1'e bağlı ve herkes 8.1'e odaklı :D

Üst Alt