Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

CocoDai

CocoDai

Üye
offf yapamıyorum acaba su developer hikayesi yuzunden olabilirmi 80072e22 hatalı alıyorum yardım

sekajmer

sekajmer

Üye
offf yapamıyorum acaba su developer hikayesi yuzunden olabilirmi 80072e22 hatalı alıyorum yardım
mantıklı Developer devre dışı bırakın birde modemde DNS adresi tanımlı ise kapatın

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Modemi aç kapa da yapabilirsin

sekajmer

sekajmer

Üye
tel çok kasıyor :)

Toros542

Toros542

Üye
ben bu muhabbetleri bir yerden hatırlıyorum :) zamanında symbian kullanırken de anna güncellemesi hakkında o kadar çok olumsuz yorumlar yapıldı ki konu çığrından çıkmıştı.şuan ki tablo bana o günleri hatırlattı :) vay beee hayatımız telefonlarımızın alacağı güncellemelere endeskli sanki.bana kalırsa bu güncelleme tıpkı daha önce ki güncellemeler gibi sorunlarla gelecek gibi.ben bekleyeceğim.elbet bu güncellemeyi zamanı geldiğinde yükleyeceğiz.o yüzden benim açımdan sıkıntı yok yani.heyecan da yapmıyorum :) relaxım artık :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve sekajmer
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Hayırlısı olsun gençler :D Darısı wp8.1'in başına diyelim :D
abi daha çok bekleriz bunu da millet daha da kızmasın diye vermişlerdir zaten, bu yangını söndürmek için değilde ateşin artmasını önlemek için dökülmüş su gibi açıkçası bence

KenanK

KenanK

Üye
Ben artık güncellemelerin zamanında geleceğini düşünüyorum. amber zamanında nokia daha satın alınmamıştı ve güncelleme gecikmişti uzun süre. artık Micro ve Nokia beraber olduklarından bundan sonra güncellemelerin zamanında geleceğini düşünüyorum. Güncelleme gelen arkadaşlara hayırlı olsun :) 920 içinde sanırım yarın akşama doğru verilir.

tek sıkıntı 8.1 i beklemek. ve büyük eksiklerin giderildiğini görmek olacak :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
sekajmer

sekajmer

Üye
ben bu muhabbetleri bir yerden hatırlıyorum :) zamanında symbian kullanırken de anna güncellemesi hakkında o kadar çok olumsuz yorumlar yapıldı ki konu çığrından çıkmıştı.şuan ki tablo bana o günleri hatırlattı :) vay beee hayatımız telefonlarımızın alacağı güncellemelere endeskli sanki.bana kalırsa bu güncelleme tıpkı daha önce ki güncellemeler gibi sorunlarla gelecek gibi.ben bekleyeceğim.elbet bu güncellemeyi zamanı geldiğinde yükleyeceğiz.o yüzden benim açımdan sıkıntı yok yani.heyecan da yapmıyorum :) relaxım artık :)
bende öyle düşünüyorum:)

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Black den sonra whatsapp da sorun yaşayan bir tek benim galiba? İnternet açık whatsapp da online değilmişim gibi kimseye yazamıyorum kimsenin durumunu göremiyorum bir bakar mısınız sizde arkadaşlar.
Pil tasarrufu açık ise kapat.

skynet

Üye
Nokia Beamer 512'li cihazlara gelecek mi ?

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemelen gelecek çünkü ramle bi alakası yok galiba. Wifi den bağlanıyor diğer cihazalara yada bluetooth.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
İnsider Pro ya girince model eskiden 909 yazıyordu şimdi Lumia 1020 yazıyor fakat bellek 1 gb yazıyor buna anlam veremedim.

Hagios

Hagios

Üye
Vay arkadaş ortalık karışmış ve link yine düşmüş ortalığa :D

MaxipmaN

Üye
adamsın ya bravo valla :alkis:alkis

• Beğen
Tepkiler: Toros542
Atmosperich

Atmosperich

Üye
tahminen ne zaman gelir 920 lere ? :)

Tmobile

Tmobile

Üye
ram değeri artmışmı .:D.

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
Bu sadece Black güncellemesi ve GDR3 ile alakası yok sanırım ?

820 için fazla bekletmezler ise ne ala, hayırlısı.

Üst Alt